Riječi ga ne mogu opisati i zato radije pogledajte slike. Nemam vremena tipkati više od 1000 riječi za svaku od njih.
http://www.chiphell.com/forum-viewthread-tid-164288-from-portal.html
Riječi ga ne mogu opisati i zato radije pogledajte slike. Nemam vremena tipkati više od 1000 riječi za svaku od njih.
http://www.chiphell.com/forum-viewthread-tid-164288-from-portal.html
debilizam...eto,jedna riječ koja opisuje...prijašnji kabuto je isto bio ogroman i je li potukao TR? naravno da nije...obožavam scythe ali zašto se blamiraju s ovakvim stvarima
Nije nimalo previsok. Samo je "malo" širi. Evo dimenzija...
Po nekoj logici, taj bi cooler jako stabilno trebao drzat temperature. Ne bi trebale bit velike razlike izmedju idle i full load temperatura. Cooler je ogroman i zakriva dobar dio platforme.
Bas me interesira kakva ce bit cijena...
To je najbolji cooler za upogonit mrcine od peltiera :)
LOL
Imaš četiri venta od cca 100mm. Visina puta širina frende... ^^
Takav kuler postoji već jako dugo, ako ne vjerujete, u youtube upišite: Scythe Godhand, pa usporedite...
Sve sto mogu reci je OMFG!
Poslje prvog šoka dođe 2..Pa onda kazem OMFG!
Onda malo razmislim i pitam se di stanu grafe?
Ili ima mjesta ispod ona 4 propelera(pogrdno ih je nazvati ventilatori)?
Sve sto mogu reci je OMFG!
Poslje prvog šoka dođe 2..Pa onda kazem OMFG!
Onda malo razmislim i pitam se di stanu grafe?
Ili ima mjesta ispod ona 4 propelera(pogrdno ih je nazvati ventilatori)?
na slikama se vidi gtx560, dakle stanu, izgleda da Scythe-u ovo nije prvi ''eksperiment''
i.....pošto mi je onak stranica na kineskom (neda mi se prevoditi), dali netko zna koliki se % oc-a dobije s tolikim coolerom ? AKo je proc 2 GHz recimo.....moja pretpostavka je onda da može na nekih 3.5.........
i.....pošto mi je onak stranica na kineskom (neda mi se prevoditi), dali netko zna koliki se % oc-a dobije s tolikim coolerom ? AKo je proc 2 GHz recimo.....moja pretpostavka je onda da može na nekih 3.5.........
Može i više.
Ja svoga san sa 7 freezer pro "diga" sa 2.8 na 3.6.
Malo su heatpipe-ovi predugački. Pitanje je kako će odvoditi toplinu.
Ovo je glupost večih razmjera. Sada malo gledam slike i uspoređujem Yashu sa ovim čudom. Yasha ima daleko veci broj listica, sa mnogo vecom gustocom.
Nadalje na slici se vidi kako držaći ventova jako saviju listiće. Nadalje toplovodne cijevi su predugacke i nece dobro odvodit toplinu kao što je to primjerice kod Yashe. Mislim da ce ovaj hladit lošije od Yashe, a sa ThermalRightom VenomusX i NOctuom NH-D14 uopšte netreba uspoređivati.
Ovo nije definitivno hladnjak za Overclockere.
Ovo je glupost večih razmjera. Sada malo gledam slike i uspoređujem Yashu sa ovim čudom. Yasha ima daleko veci broj listica, sa mnogo vecom gustocom.
Nadalje na slici se vidi kako držaći ventova jako saviju listiće. Nadalje toplovodne cijevi su predugacke i nece dobro odvodit toplinu kao što je to primjerice kod Yashe. Mislim da ce ovaj hladit lošije od Yashe, a sa ThermalRightom VenomusX i NOctuom NH-D14 uopšte netreba uspoređivati.
Ovo nije definitivno hladnjak za Overclockere.
kao što malo i ja rekao....ali ne...sad će moj quad ići na 666ghz i po selu letit i bljuvat vatru -.-
http://www.dvhardware.net/article49693.html
imao sam 5 scythe cpu coolera,svi razliciti ali jedno im je isto HLADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2 kom jos uvijek osvjetljuju svoj obraz!!!
hahhhaahahhhahhahahhah
You don't install the susanoo on the motherboard,you install the motherboard on the susanoo
You don't install the susanoo on the motherboard,you install the motherboard on the susanoo
hahah :)