Nisam Apple fan, al fakat neznam kad je Nokia ili Samsung ili SE bio konkurencija iphone-u. Po prodaji Nokia - možda nekad!
Realno gledano bolji je od konkurencije ovisno o uređaju, a konkurenti su Galaxy S, HTC Evo 4G i to bi bilo to ...
Zašto se uvijek uzima prodaja kao neki argument? Zašto je nešto automatski dobro ako puno ljudi to kupi ili konzumira nešto? Dali ako većina ljudi u svijetu gleda big brother od dokumentaraca znači da je on i bolji? Ili ako milijuni igraća igraju wow da je bolje od neke druge igre? Apple ima uređaj koji je dobar i koji zadovoljava većinu korisnika zbog svoje jednostavnosti a opet nudi puno više mogućnosti od običnog dummy phone-a. I plus uzmimo u obzir da je u pretplati iphone dosta povoljan i eto ti dobitne kombinacije.
tako je...to su u pitanju samo brojke..nikako ne odražava pravo stanje stvari...ja otpočetka imam Nokiu...i uvijek ću je imati...kad ajfon izdrži fiziku torturu koju su predurale sve moje nokije...nek se javi...no ajfoun i nije tip uređaja za hard duty use...dok bi popušila jednostavni pad s metra visine na pločice,vrisnula bi u 1000 komadića...meni mobi ne služi da bi sve vrijeme ga gledao i čuvao,i bio u transu što ga imam,meni uređaj služi,ne ja njemu..ako ću biti fokusiran 90% vremena na divljenje i čuvanje..hej...kako ću zaraditi novac...priče o lakoći korištenja,efikasnosti,fensi-šmensi dizajnu i povrh svega nadmoćnoj tehnologiji su priče za tipični potrošači um...BUY,BUY,BUY....meni je bitno da uređaj odradi ono za što služi ...nijedan mobitel,nijedan smart nisu izmislili niti Stivica niti itko drugi,postojali su davno prije toga u STAR TREK-U...toliko o ejplovoj "domišljatosti i kreativnost.."