Razer ima najnapredniji senzor za miševe zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 4.243
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
U jednom od najskupljih miševa na svijetu.

Mada su poznatiji po proizvodnji periferija, Razer još od 1998. godine unapređuje senzore u miševima, te su zaslužni za revoluciju u povećanju njihove preciznosti posljednjih godina. Novi 4G Dual Sensor je po njihovim riječima najnapredniji tracking senzor za ugradnju u gaming opremu današnjice. Osnova je nove generacije Mamba i Imperator miševa, a kombinuje optički i laserski tracking za postizanje veće preciznosti. Dodatno, moguće ga je kalibrisati prema podlozi kako bi se dobilo najoptimalnije iskustvo i najveća moguća preciznost u igrama, a grupi dobro zvučećih, ali u praksi teško primjetnih naprdnih funkcija je dodana softverski podesiva udaljenost donje površine miša i podloge.

Nadamo se samo da će 4G senzor uskoro biti dostupan i na jefitnijim modelima miševa, jer Mamba košta 130 EUR, a Imperator 80 EUR.

Pozdrav!

Moj PC  
5 1 hvala 6
15 godina
neaktivan
Razer ima najnapredniji senzor za miševe

ne znam za ostale ali iz licnog iskustva moram reci da im je kvaliteta losa...ja sam uzeo imperator pokvario mi se za mjesec dana...zamjenim ga jedva opet se i grugi pokvari...sad sam uzeo roccat cone+ i mogu reci da mi je puno bolji od imperatora...
slican problem sam imao i tastaturom--pokvarila se za 2 mjeseca--odmah su mi dali novu--ova jos funkcionise xd

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 2:50 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

razer je smece koje se kvari i puno kosta ukratko{#}

Dirty dosen
Moj PC  
3 14 hvala 0
14 godina
protjeran

Kvari se?Kako to da se meni bivsa tipkovnica i sadasnjaa+ mis nisu pokvarili i nisam imo niti jednog problema?0.0..svakih par dana ga porbrisem,nikad nisu pali sa stola ili tako nesto..Pogledajte sta ste radili s njima pa su se pokvarili najprije..

Counter-Strike PRO Player 7800 + Sati :P
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nažalost moram i ja potvrditi da se kvare, meni je na deathadderu otisao ljevi klik svako malo napravi dvoklik umjesto jednog klika a prijatelju koji isto imam deathaddera otisao je klik na kotačiću

dok neki stari trustov miš kojega imam na drugom kompjuteru vec sigurno 5  godina radi normalno.

Sve mi se čini da je Razer stvarno napuhana marka i sljedeci miš sigurno neće biti razor

Shoma
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

ja sam imao samo razer proclick i odustao sam od njega jer se je stajao u radu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Malo manje s*at dečki, imam Imperatora(nije ovaj 4g nažalost) već 9 mjeseci, pao je nekih 10-tak puta, još uvijek radi bezprjekorno!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj Deathadder redi savrseno vec 3-4 godine i stvarno nemam zamjerki.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Momak ja ne s**** nego tvrdim ono što se meni desilo a i prijatelju a sad ti vjerojatno imaš sreće pa tvoj radi ali ako malo proguglaš vidjet ćeš da ljudi imaju hrpu problema....ah da teško je to priznat znam i meni je bilo jer sam jako favorizirao razora, nažalost marketing radi čuda i sve mi se čini da je razor posto sveto ime kao i apple i oni koji ga imaju dižu ga u nebesa i ne prihvačaju činjenice nego tupe svoje. Da se razumijemo i meni je to super miš bio ali eto desilo mi se to što mi se desili i kad sam vidio da prijatelj ima loše iskustvo adio razor prelazim na neku drugu firmu koja se ne hvali i trpa pod glavne adute miša pozlačeni usb konektor.

Stvari treba prihvatiti onakve kakve jesu.....

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 8:47 (Shoma).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Autor,

C/P vijesti je zabranjen !!!!

Piši vijesti nemoj kopirat.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Razer ima najnapredniji senzor za miševe
Mitch kaže...

Autor,

C/P vijesti je zabranjen !!!!

Piši vijesti nemoj kopirat.

A i tema vec postoji.

Link

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

A i tema vec postoji.

Link

oK, onda ti idi u tu temu i raspravljaj, komentarisi, sa drugim clanovima foruma

15 godina
neaktivan

Ja imam imperatora, pa još nikakav kvar na njemu nisam primjetio...

Dompa
17 godina
neaktivan

Hvala autoru na vijesti, međutim kako već imamo istu temu u komentarima vijesti s BOL-a ovu ću zaključati. Prvenstveno zbog urednosti foruma.

Za daljnje komentiranje koristite ovu temu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice