Predavanje Mate Rimca na Stanfordu

poruka: 9
|
čitano: 1.669
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Mate Rimac

Balkanski Elon Musk jos jednom je dokazao svoje znanje i strucnost. Jos jednom su izasle na povrsinu glasine da ce Mate biti novi sef Appleovog odjela za automobile.

Renomirana Tiskovina

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kad shvati za koliko ce mu kinezi sklepati taj auto instantno ce zatvoriti ovu u ljepoj nasoj...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mate Rimac
Magnolia_fan kaže...

Balkanski Elon Musk jos jednom je dokazao svoje znanje i strucnost. Jos jednom su izasle na povrsinu glasine da ce Mate biti novi sef Appleovog odjela za automobile.

Renomirana Tiskovina

Oce da....ali ne onog Applea iz Palo Alta lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
Magnolia_fan kaže...

Renomirana Tiskovina

tiskovina??? 

jel to index počeo na kioscima izlazit (s onim bolesnim forumom u nastavcima - danas pitaš, u sutrašnjem ti broju odgovaraju i tako od dana do dana) 

10 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Magnolia_fan kaže...

Renomirana Tiskovina

tiskovina??? 

jel to index počeo na kioscima izlazit (s onim bolesnim forumom u nastavcima - danas pitaš, u sutrašnjem ti broju odgovaraju i tako od dana do dana) 

Index je najavio vlastite novine. Uskoro na svim kioscima (iskljucuje Tisak).

15 godina

Kakve to automobile proizvodi ta firma? Gdje su? Koliko ih je na cesti? 

Prodavanje magle.

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Re: Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
mystik kaže...

Prodavanje magle.

Mislim da je prodao 6 komada. Navodno će ih raditi manje od 10. Trenutno koliko mi je poznato radi na idućem, jeftinijem, modelu. Možda netko zna više. 

In vino veritas
10 godina
protjeran
GranDaddo kaže...
mystik kaže...

Prodavanje magle.

Mislim da je prodao 6 komada. Navodno će ih raditi manje od 10. Trenutno koliko mi je poznato radi na idućem, jeftinijem, modelu. Možda netko zna više. 

Prodan je jedan automobil i u pregovorima su sa seikom za jos jedan. Ali to nema veze Rimac Automobili se ne bave nuzno samo automobilima, imaju bicikle itd.

17 godina
Najbolje mi je ovo "balkanski Elon Musk" lol....on kao prvo ni u vlastitoj firmi ne vodi glavnu rijec, zaposljava studente FERa/FESBa i iz Austrije na studentski minimalac dok u uredu gugla clanke o tome sto se radi u Tesli i svicarskim firmama na tom podrucju.

Da bi vodio Appleov odjel za automobile morao bi zavrsiti MBA na Whartonu/Stanfordu/Harvardu i pauzirat bilo sto sto radi barem 2 godine. Zatim, njegova proizvodnja ukljucuje 6 automobila od kojih je prezivjelo 4.5 Concept Onea. Koliko ih je prodano ne znam, ali imao je promet od 10 milijuna kuna sto ga svrstava apsolutno nigdje. Greyp je okej i izvrsnk dizajniran, ali njega je navodno potpuno sam inovirao jedan decko s ETH Zurich.

Pogledajte inicijale autora clanka na indexu...

Svake godine, na Stanford, MIT i CalTech ode 10-11 Hrvata na doktorat. I u 5% generacije su po zavrsetku. O njima ni rijeci, a jedan moj takav poznanik ce zavrsit godinu u 7 znamenaka ($)...sa samo 28 godina. Zasto se o njemu ne pise? Respektiram Rimca, ali njegovo "znanje" je vise nego upitno. Kao i poduzetnistvo koje je ucio na VERNu gdje su skripte za ispit po 20 stranica, a na prvoj godini se uce razlomci.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

7 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice