Danas negdje od 18h je pao kompletan sustav PBZ banke a možda i nekih drugih banaka. Niti jedan bankomat,poslovnica ne rade. Kartice su trenutno beskorisne kao i internet bankarstvo.
Neke stvari se mogu dogoditi samo kod nas
Danas negdje od 18h je pao kompletan sustav PBZ banke a možda i nekih drugih banaka. Niti jedan bankomat,poslovnica ne rade. Kartice su trenutno beskorisne kao i internet bankarstvo.
Sad već radi? Od prije po ure, 45min.
Baš me zanima kak se to dogodilo...
Haha, a ja već mislija da mi je opet sila neka ovrha s policije pa da zato nemogu dignit pare. Aj fala na informaciji
Meni mpbz još neradi a na bankomat ću ići tek sutra
bio prije 30min na bankomatu i sve uredno radi
Kvragu,to je razlog zašto mi ne pokazuje da mi je sjela lova na račun.
Na PayPalu piše da je prošlo,nadam se da je sve u redu.
...
Zašto je naziv teme mjenjan i čemu ovaj upitnik ako je to informacija koju sam dobio direktno iz pbz bnke???
poprilično me iznenadilo, meni je sve radilo ok,
samo što po meni je PBZ definitivno najbolja banka u Hrv,
pa bi morali imat neki dobar razlog!!
mPBZ mi još uvijek ne radi.
meni su također u banci (nakon sto nisam mogao podici lovu na par bankomata) rekli da im je pao sustav. jucer na pbz365@net gledam transakcije, zadnjih par dana sve izmjesano, cak mi je u jednom trenutku racun bio u minusu al su to ispravili no neke transkacije su jos neprovedene :/
Dogodilo se i prije 6-7 mjeseci. Samo su izvjesili natpise na poslovnice i muk...
Baš me zanima kak se to dogodilo...
Crash and Burn
Jučer sam htio dignuti novce na bankomatu, ali bez uspjeha - transakciju nije moguće obaviti!?
Onda sam u trgovini išao platiti karticom, POS je isto odbio transakciju. Srećom imao sam još nešto kuna u džepu da mogu platiti.
Što bi tek bilo da sam negdje na putu (a često negdje putujem) i natočim gorivo za cca. 600 kn, karticu ne primi, a toliko gotovine ne nosim sa sobom!?
Skinuti se do pasa (iako nisam žensko) i prati vjetrobranska stakla da otplatim gorivo (mada je ovih dana kišno vrijeme)?
Hvala puno na informaciji.. bas cu provjerit i pitat u banci sta je to bilo.. nadam se da mi ne fali koja kuna ^_^
mPBZ proradio jutros.