Objavljen Infokup portal

poruka: 94
|
čitano: 15.744
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Objavljen Infokup portal
Ajme Strujko je bija super! Bas mi je bija super, s cim ides ove godine? Ako nije tajna :)
DUMP udruga mladih programera
15 godina
neaktivan
Fearless kaže...
Ajme Strujko je bija super! Bas mi je bija super, s cim ides ove godine? Ako nije tajna :)

hvala brate ali nije to neki posebni rad.Moglo je biti puno više funkcionalnije neg što je.A ove godine, pa....nije tajna ali opet nije mi baš bajno na javni forum pisati ideje :P

ali evo zasad ti mogu reći da nije ništa "obrazovno" u smislu, već onak, programčić koji je svim računalcima i ljudima koji ugl. rade na računalima dosta koristan.

ee, vas dvoje ste dobili direktan upis na faks jelda ?

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
Objavljen Infokup portal

Ja se sjećam da je bio jedan "Strujko", ali nažalost nisam pogledao prezentaciju rada :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Ja se sjećam da je bio jedan "Strujko", ali nažalost nisam pogledao prezentaciju rada :(

a koji si rad ti radio ?

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...
xDinichx kaže...

a koji si rad ti radio ?

Skočko u svijetu :)

eh kada je to bilo... dok sam još bio osmi razred (nije da sam sada prvi, ali eto...)

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
pbandov kaže...
xDinichx kaže...

a koji si rad ti radio ?

Skočko u svijetu :)

eh kada je to bilo... dok sam još bio osmi razred (nije da sam sada prvi, ali eto...)

a ti si dakle taj xD

sjećam se ja tvog rada :P , što najviše pamtim......ono cerekanje kada nešto točno odgovoriš ^^

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...

a ti si dakle taj xD

sjećam se ja tvog rada :P , što najviše pamtim......ono cerekanje kada nešto točno odgovoriš ^^

eto lijepo da se i mog rada netko sjeća :) da... cerekanje kada nešto točno odgovoriš ili zvuk kada padneš u rupu :)

meni je bitno da sam se ja super zabavio na državnom... za rezultat me baš i nije bilo briga previše, super mi je što sam upoznao hrpu novih ljudi...

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
pbandov kaže...

a ti si dakle taj xD

eto lijepo da se i mog rada netko sjeća :) da... cerekanje kada nešto točno odgovoriš ili zvuk kada padneš u rupu :)

meni je bitno da sam se ja super zabavio na državnom... za rezultat me baš i nije bilo briga previše, super mi je što sam upoznao hrpu novih ljudi...

apsolutno! {#}

zato se i žalim što je ove godine na proljetne praznike.Onak smo svi fino propustili 5 dana nastavu, a sad ćemo ju propustit ali već propušteno, grozno :(

Dont bug me!
16 godina
protjeran
Orinem kaže...
xDinichx kaže...

Samo pitanje. Do kada se mogu prijave slati?

prvi drugoga (01.02.2010)

Međunarodni dan homoseksualaca :P

Super je sajt, ja nisam ni znao za ovo, zanimljivo :D

Video meliora proboque deteriora sequor
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:35 (APazinjan).
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...

apsolutno! {#}

zato se i žalim što je ove godine na proljetne praznike.Onak smo svi fino propustili 5 dana nastavu, a sad ćemo ju propustit ali već propušteno, grozno :(

Meni je događaj godine i ono što čekam i čemu se nadam cijele godine kamp informatičara :) Super nam je... 10 dana ljeta na Krku i samo se zabavljamo :) (naravno i naučimo ponešto :P)

16 godina
Moramo se potrudit zabavit i ove godine :)

I Skocko je bija stvarno atraktivan :)
16 godina
(zabavit na drzavnon, isprike zbog novog posta na mobu san)
16 godina
(zabavit na drzavnon, isprike zbog novog posta na mobu san)
16 godina
neaktivan
Objavljen Infokup portal

Eto ja ove godine ako ništa pokušati ću osnove informatike. Sutra ću se vjerojatno prijaviti za natjecanje :)

0 0 hvala 0
15 godina
pbandov kaže...
Fearless kaže...

Mozes propustit nastavu i bez smotre :)

da, zato služe i uskršnji praznici.Očigledno je netko defektan odredio vremenik -.-

e da, jesi li ti onaj lik koji je prošle godine radio onaj program slično skypu ?

HAHAHAHHA sijećaš se visagea ?

16 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

e da, jesi li ti onaj lik koji je prošle godine radio onaj program slično skypu ?

Socketi?

16 godina
Objavljen Infokup portal

Ja sam se već prijavio za Osnove informatike, samo se nadam da neće biti dosadno o Excelu već nešto o hardveru, socketima itd.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
pbandov kaže...
Fearless kaže...

da, zato služe i uskršnji praznici.Očigledno je netko defektan odredio vremenik -.-

e da, tak se zove, Visage.Ma super je program, iako bih više pohvalio način prezentiranja {#}

Dont bug me!
15 godina
pbandov kaže...
athlon64 kaže...
pbandov kaže...
Fearless kaže...

e da, tak se zove, Visage.Ma super je program, iako bih više pohvalio način prezentiranja {#}

da , jesi cuo za problem da se program ne gasi kad ga ugasis , ostaje aktivan u task menegeru , xd , ma super je programcic bio , trebalo je samo sredit omanje bugove hh.

16 godina
Objavljen Infokup portal

A u čemu ste radili Visage, c++ pa u visual ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

da , jesi cuo za problem da se program ne gasi kad ga ugasis , ostaje aktivan u task menegeru , xd , ma super je programcic bio , trebalo je samo sredit omanje bugove hh.

a dobro, ništa nije savršeno.Kolko god da program razvijaš uvijek češ neke bugove imat.Al dobro, za gašenje najmanji problem.U Basicu samo Task kill ili System.windows.forms.exit() xD

Dont bug me!
15 godina
Mitch kaže...

A u čemu ste radili Visage, c++ pa u visual ili ?

nisam siguran , mislim da su radili u c#.

15 godina
Mitch kaže...

Ja sam se već prijavio za Osnove informatike, samo se nadam da neće biti dosadno o Excelu već nešto o hardveru, socketima itd.

evo ti baci oko:  http://www.hsin.hr/skolsko2009/osnove_rjesenja.pdf  to je školsko od prosle godine , bit ce na istom principu , prvih 8 pitanja hw software lagano , kasnije dodu logicki sklopovi , brojevni llagano , 15/20 se bez problema rijesi al ima nekih zadataka koji su zaebani....

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 13:20 (athlon64).
16 godina
Objavljen Infokup portal

Yep, radili smo u C# :)

A htjeli smo se zabavit na prezentaciji pa eto...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 15:34 (Fearless).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fearless kaže...

Yep, radili smo u C# :)

A htjeli smo se zabavit na prezentaciji pa eto...

i red je, treba biti interaktivan i zabavan {#}

Dont bug me!
16 godina

Hahah nitko mi nikad nije rekao da san interaktivan :D

Hvala, I guess

16 godina
athlon64 kaže...
Mitch kaže...

evo ti baci oko:  http://www.hsin.hr/skolsko2009/osnove_rjesenja.pdf  to je školsko od prosle godine , bit ce na istom principu , prvih 8 pitanja hw software lagano , kasnije dodu logicki sklopovi , brojevni llagano , 15/20 se bez problema rijesi al ima nekih zadataka koji su zaebani....

lol ovo je ultra lagano, kak će meni tek bit lagano kad sam 7. razred

15 godina
Mitch kaže...
athlon64 kaže...
Mitch kaže...

lol ovo je ultra lagano, kak će meni tek bit lagano kad sam 7. razred

hah da , tebi je za osnovnu , pa pogledaj na stanici natjecanje za osnovnu , ako ga ima.

16 godina
neaktivan
Objavljen Infokup portal

Bas je fora stranica, i ja se prijavih za osnove informatike (1. r. opce gimnazije) :D

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Objavljen Infokup portal

Ja se sam nadam da neće bit pojmovi (7.razred) tipa šta je algoritam itd. jer onda uvijek stave "dokaži" ili "objasni" a u tome i nisam baš vješt

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice