hvala brate ali nije to neki posebni rad.Moglo je biti puno više funkcionalnije neg što je.A ove godine, pa....nije tajna ali opet nije mi baš bajno na javni forum pisati ideje :P
ali evo zasad ti mogu reći da nije ništa "obrazovno" u smislu, već onak, programčić koji je svim računalcima i ljudima koji ugl. rade na računalima dosta koristan.
ee, vas dvoje ste dobili direktan upis na faks jelda ?
Ja se sjećam da je bio jedan "Strujko", ali nažalost nisam pogledao prezentaciju rada :(
Ja se sjećam da je bio jedan "Strujko", ali nažalost nisam pogledao prezentaciju rada :(
a koji si rad ti radio ?
a koji si rad ti radio ?
Skočko u svijetu :)
eh kada je to bilo... dok sam još bio osmi razred (nije da sam sada prvi, ali eto...)
a koji si rad ti radio ?
Skočko u svijetu :)
eh kada je to bilo... dok sam još bio osmi razred (nije da sam sada prvi, ali eto...)
a ti si dakle taj xD
sjećam se ja tvog rada :P , što najviše pamtim......ono cerekanje kada nešto točno odgovoriš ^^
a ti si dakle taj xD
sjećam se ja tvog rada :P , što najviše pamtim......ono cerekanje kada nešto točno odgovoriš ^^
eto lijepo da se i mog rada netko sjeća :) da... cerekanje kada nešto točno odgovoriš ili zvuk kada padneš u rupu :)
meni je bitno da sam se ja super zabavio na državnom... za rezultat me baš i nije bilo briga previše, super mi je što sam upoznao hrpu novih ljudi...
a ti si dakle taj xD
eto lijepo da se i mog rada netko sjeća :) da... cerekanje kada nešto točno odgovoriš ili zvuk kada padneš u rupu :)
meni je bitno da sam se ja super zabavio na državnom... za rezultat me baš i nije bilo briga previše, super mi je što sam upoznao hrpu novih ljudi...
apsolutno!
zato se i žalim što je ove godine na proljetne praznike.Onak smo svi fino propustili 5 dana nastavu, a sad ćemo ju propustit ali već propušteno, grozno :(
Samo pitanje. Do kada se mogu prijave slati?
prvi drugoga (01.02.2010)
Međunarodni dan homoseksualaca :P
Super je sajt, ja nisam ni znao za ovo, zanimljivo :D
apsolutno!
zato se i žalim što je ove godine na proljetne praznike.Onak smo svi fino propustili 5 dana nastavu, a sad ćemo ju propustit ali već propušteno, grozno :(
Meni je događaj godine i ono što čekam i čemu se nadam cijele godine kamp informatičara :) Super nam je... 10 dana ljeta na Krku i samo se zabavljamo :) (naravno i naučimo ponešto :P)
I Skocko je bija stvarno atraktivan :)

Eto ja ove godine ako ništa pokušati ću osnove informatike. Sutra ću se vjerojatno prijaviti za natjecanje :)
Mozes propustit nastavu i bez smotre :)
da, zato služe i uskršnji praznici.Očigledno je netko defektan odredio vremenik -.-
e da, jesi li ti onaj lik koji je prošle godine radio onaj program slično skypu ?
HAHAHAHHA sijećaš se visagea ?
e da, jesi li ti onaj lik koji je prošle godine radio onaj program slično skypu ?
Socketi?
Ja sam se već prijavio za Osnove informatike, samo se nadam da neće biti dosadno o Excelu već nešto o hardveru, socketima itd.
da, zato služe i uskršnji praznici.Očigledno je netko defektan odredio vremenik -.-
e da, tak se zove, Visage.Ma super je program, iako bih više pohvalio način prezentiranja
e da, tak se zove, Visage.Ma super je program, iako bih više pohvalio način prezentiranja
da , jesi cuo za problem da se program ne gasi kad ga ugasis , ostaje aktivan u task menegeru , xd , ma super je programcic bio , trebalo je samo sredit omanje bugove hh.
A u čemu ste radili Visage, c++ pa u visual ili ?
da , jesi cuo za problem da se program ne gasi kad ga ugasis , ostaje aktivan u task menegeru , xd , ma super je programcic bio , trebalo je samo sredit omanje bugove hh.
a dobro, ništa nije savršeno.Kolko god da program razvijaš uvijek češ neke bugove imat.Al dobro, za gašenje najmanji problem.U Basicu samo Task kill ili System.windows.forms.exit() xD
A u čemu ste radili Visage, c++ pa u visual ili ?
nisam siguran , mislim da su radili u c#.
Ja sam se već prijavio za Osnove informatike, samo se nadam da neće biti dosadno o Excelu već nešto o hardveru, socketima itd.
evo ti baci oko: http://www.hsin.hr/skolsko2009/osnove_rjesenja.pdf to je školsko od prosle godine , bit ce na istom principu , prvih 8 pitanja hw software lagano , kasnije dodu logicki sklopovi , brojevni llagano , 15/20 se bez problema rijesi al ima nekih zadataka koji su zaebani....
Yep, radili smo u C# :)
A htjeli smo se zabavit na prezentaciji pa eto...
Yep, radili smo u C# :)
A htjeli smo se zabavit na prezentaciji pa eto...
i red je, treba biti interaktivan i zabavan
Hahah nitko mi nikad nije rekao da san interaktivan :D
Hvala, I guess
evo ti baci oko: http://www.hsin.hr/skolsko2009/osnove_rjesenja.pdf to je školsko od prosle godine , bit ce na istom principu , prvih 8 pitanja hw software lagano , kasnije dodu logicki sklopovi , brojevni llagano , 15/20 se bez problema rijesi al ima nekih zadataka koji su zaebani....
lol ovo je ultra lagano, kak će meni tek bit lagano kad sam 7. razred
lol ovo je ultra lagano, kak će meni tek bit lagano kad sam 7. razred
hah da , tebi je za osnovnu , pa pogledaj na stanici natjecanje za osnovnu , ako ga ima.
Bas je fora stranica, i ja se prijavih za osnove informatike (1. r. opce gimnazije) :D
Ja se sam nadam da neće bit pojmovi (7.razred) tipa šta je algoritam itd. jer onda uvijek stave "dokaži" ili "objasni" a u tome i nisam baš vješt