Objavljen datum izlaska NGP-a :)

poruka: 17
|
čitano: 3.421
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Objavljen je datum izlaska NGP-a. Stvarčica će u cijelom svijetu biti lansirana u prodaju 11.11.11. 

Evo jedan video koji pokazuje predobre igre na NGP-u:

Više na http://bit.ly/i5b8I0

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Taman poslije rodendana, pa upikenm jednoga offskroz :D

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isti dan kad izlazi i Elder Scrolls V. Dileme nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me dali se bude moglo surfat internetom, posto sad ima touchscreen bude vrerojatno neka tipkovnica, tak da budem ovo koristio i kao "tablet" navecer pred TV-om.

Ovo bude super. 

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ga kupujem sigurno, u tome nema dvojbe. Jedva čekammm :)))))))

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ovo će garant koštati 4 soma kuna kod nas. Ako bude manje od 3 soma gladim bradu.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ga kupujem,ali sigurno ne odmah....dok se cijene snize....

kad se sjetim go kad je izisao koliko je kostao,a sad kosta 120 eura xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Objavljen datum izlaska NGP-a :)
meni je malo glupo ovo code ime
next generation portable, jer logicki bi to znacilo da ce iduca generacija bit portabilna a ne vec ova i prijasnja.
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ovo će garant koštati 4 soma kuna kod nas. Ako bude manje od 3 soma gladim bradu.

Ja mislim da bi bilo fer da košta oko 400-450 €. Po meni je bolji od 3DS-a, a Sony kad nešto napravi onda funkcionira (u ovo ne uplećem bezobrazluk Sonya oko piratstva).

Jer mislim da bi bilo suludo da možeš kupit dva PS3-ja za cijenu jednog NGP-a -.- (to je oko 500€)

14 godina
neaktivan

NGP ti bude koštao nekih 299 dolara u svijetu,odnosno kod nas s carinom,pdv i ostalim kerefekama 2500 kn okruglo...:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima ne koliko če biti interne memorije stavljene u njega, bar nekih 16gb ko na psp go a ne da sve moram nadognađivat skupim karticama {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 13:46 (dec54).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Inače ne kupujem ništa tak skupo ali ovo jedva čekam,to če bit beštija.Onda prodajem plejku 3 garant.Jedva čekam.Ako niste znali ovaj mali ljepotan ima quad proc u sebi.

Specke su tu:

http://playstationlifestyle.net/2011/01/27/official-sony-ngp-spec-sheet/

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
noob4 kaže...

Inače ne kupujem ništa tak skupo ali ovo jedva čekam,to če bit beštija.Onda prodajem plejku 3 garant.Jedva čekam.Ako niste znali ovaj mali ljepotan ima quad proc u sebi.

Specke su tu:

I još samo da se mogu igrati piratske...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
dec54 kaže...
noob4 kaže...

Specke su tu:

I još samo da se mogu igrati piratske...

Ma dat če se to cracknut samo da ne postave lv0 keyeve u firmware ko na ps3,onda smo sjeb*ni al već vidim potencijalni exploit a to je kaj igre idu na nekakve kartice.Eventualno će netko napraviti nešto ko linker za nintendo ds.Kad izađe takav jailbrake vidjet čete da sam bio u pravu

Live in your world.Play in ours
14 godina
neaktivan

ja cu ga kupiti 100%....cijena kod nas ce biti izmedu 250$ i 350$ :D ...i necini se tako skupo samo da bude nesto piratskih igrica

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Handheld konzolu nisam imao još od prvog Game Boy-a, s ovim bi mogao prekinut tu tradiciju. {#}

Ali definitivno ne odmah po izlasku, tek kad cijene padnu.. a i vidjet ću kakve će igre bit za njega, dal će bit pirata i sl..

Ovako po specifikacijama djeluje zakon.

Jhva Elohim Meth.
14 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Handheld konzolu nisam imao još od prvog Game Boy-a, s ovim bi mogao prekinut tu tradiciju. {#}

Ali definitivno ne odmah po izlasku, tek kad cijene padnu.. a i vidjet ću kakve će igre bit za njega, dal će bit pirata i sl..

Ovako po specifikacijama djeluje zakon.

isto tako cu i ja cekati da cijene padnu i tako.....nisam ni ja imao jos nijednu handheld konzolu imao, ali mi se cini da cu ovi piknuti..

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice