Nova Xperia s WP8?

poruka: 8
|
čitano: 2.091
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nova Xperia s WP8?

Sony Ericsson, kako bar u zadnje vrijeme kruže glasine, bi u bliskoj budućnosti mogao objaviti smartphone s WP8 operativnim sustavom pod nazivom Sony Ericsson Xperia Leon debljine 7,5 mm, 2ghz dual procesorom i NFC podrškom.

Edit:

Moje osobno mišljenje: Ovo bi mogao biti top model sto se tiče windows phona, ovako na prvi pogled izleda sjajno,karakteristike su odlične, sony ericsson se sve više napreduje u pogledu smartphona, što je jako dobro, a ako microsoft napravi dobar posao sa WP8, biti će to sjajan mobitel, no naravno tu je i cijena.

Link

slika1 slika1
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 22:45 (fighterZu).
Moj PC  
11 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Nova Xperia s WP8?

Ovo je više prestrašno. Dok će drugi na Tegru3 i ostale Quad Core sustave, SE će tek na Dual Core.

I'll be back
Moj PC  
0 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova Xperia s WP8?

a što če ti quad u mobu??? da troši bateriju jel? :p

bug caruje, um klade valja

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nova Xperia s WP8?
microman kaže...

Ovo je više prestrašno. Dok će drugi na Tegru3 i ostale Quad Core sustave, SE će tek na Dual Core.

Nije sve Android pa da mu toliko hardverske snage treba jer je lose napravljen.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
microman kaže...

Da se razumijemo, Hardware je upravo ono što danas prodaje smartphone uređaje. Primjeti malo reklame i marketing i vidit ćeš kako se svi hvale Dual core procesorima. SE radi kvalitetne uređaje, no po prodaji je daleko od HTC-a i Samsunga koji manje obračaju pažnju na softwareski dio, a više pumpanjem Hardware-a.

Iskreno ni ne pamtim kad sam vidio reklamu od SE uređaja. VIP promovira svoj HTC, a T-mobile SGSII i iPhone4, SE nigdi ni traga ni glasa.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Nova Xperia s WP8?

Mislim da je Bonbon imo nes, ako se ne varam :)

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nova Xperia s WP8?

e ove pločice mi se već sviđaju, za razliku od wp7.

hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Mitsuoka kaže...
microman kaže...

Da se razumijemo, Hardware je upravo ono što danas prodaje smartphone uređaje. Primjeti malo reklame i marketing i vidit ćeš kako se svi hvale Dual core procesorima. SE radi kvalitetne uređaje, no po prodaji je daleko od HTC-a i Samsunga koji manje obračaju pažnju na softwareski dio, a više pumpanjem Hardware-a.

Iskreno ni ne pamtim kad sam vidio reklamu od SE uređaja. VIP promovira svoj HTC, a T-mobile SGSII i iPhone4, SE nigdi ni traga ni glasa.

Pa obicno je vodilja OS koji netko zeli, a posto je ovo WP7/8 mobilni uredaj, mislim da nece bit hardwerski jaceg sp-a, nego ce svi bit isti, tako da...
Takoder u nas ne mozes bas vidit reklame za WP7, dok ih ima za Symbian, Android i iOS.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice