-što se više nadoplatiš jeftinije pričaš!
Analogija: jednake cjene prema svim mrežama, što je bon većeg iznosa to je cjena manja.
iznos bona 0(inicijalno) 25 50 100 200
cijena minute (HRK/min) 0,95 0,85 0,65 0,45 0,25
-što se više nadoplatiš jeftinije pričaš!
Analogija: jednake cjene prema svim mrežama, što je bon većeg iznosa to je cjena manja.
iznos bona 0(inicijalno) 25 50 100 200
cijena minute (HRK/min) 0,95 0,85 0,65 0,45 0,25
Pa piše TMHR -> T-Mobile Hrvatska
Po meni malo glupo jer ti bis trebo dati 200kn bona da iams poruke 20lipa a BonBon ima 20lipa prema svim mrezama poruke i 70lipa po minuti isto prema svima s time da nema ni uspostave poziva...
pa ajde mi kazi st ase vise isplati xDD
Uz dužno poštovanje prema korisniku fly boy (jer znam da on samo prenosi informaciju - nije on kreirao tarifu), ali neka mi netko objasni ŠTA je tu kvragu povoljno.
Uzmimo da većina NEposlovnih korisnika priča u prosjeku 3 min po pozivu. Oni koji pričaju duže, uključiti će si opciju (ovdje nemaju tu mogućnost), a oni koji pričaju kraće, plaćaju tu glupu uspostavu poziva.
Dakle, zaključak je da se većini NEisplati koristiti ovu tarifu.
Usporedite sa ostalim operaterima (bonbon npr), i pametnome dosta!
EDIT: Imam kroničnu anomaliju da primjetim pravopisne pogreške tek kada već pošaljem post! 
Dakle, zaključak je da se većini NEisplati koristiti ovu tarifu.
Usporedite sa ostalim operaterima (bonbon npr), i pametnome dosta!
Ovo je dobro samo za babe i djedove koji ne znaju aktivirati opciju.
Za 100kn se Maraton puno više isplati.
Ovo je dobro samo za babe i djedove koji ne znaju aktivirati opciju.
Za 100kn se Maraton puno više isplati.
Ma OK, to je samo moje subjektivno mišljenje. Ja sam ionako na VIP-u s kojim sam super zadovoljan, plaćam pola pretplate, imam 150 min free, i tak... Već na početku mjeseca znam otprilike koliki ću račun imati!
Svakome na izbor i slobodu da si izračuna na osnovu potrebe što mu je najpovoljnije.
Što se bonova tiče, bonbon je meni savršen. 30 kn mjesečno i ne potrošim sve. A što se pretplate tiče imam poslovni ugovor u VIP-u koji je također taman kako treba.
Dobro da su se sjetili,pa stavili cijenu istu prema svim mrežama,mislim 2011-ta je nije 95-ta.
bio sam na t-comu , vipu, i tele 2
i mogu rec da na bonbonu doslovno ne potrosim bon mislim uplatim 40kn kad mi prdne jer vecinom mi je ekipa bonbon il t-mobile. imam besplatne minute prema ovima od bonbona a 40kn mi ostaje za ove druge. i uvijek mi ostane para na racunu.
Bonbon je zasad najbolji za sve osim za internet.. jer se kod njih nemoze prebacit nepotrosene mb/gb u sljedeci mjesec. Ova simpa mi se bas nist ne svidja.