Nova prepaid tarifa TMHR

poruka: 11
|
čitano: 3.285
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nova prepaid tarifa TMHR

-što se više nadoplatiš jeftinije pričaš!

Analogija: jednake cjene prema svim mrežama, što je bon većeg iznosa to je cjena manja.

iznos bona                  0(inicijalno)         25             50           100           200

cijena minute (HRK/min)          0,95           0,85            0,65         0,45           0,25

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 17:20 (FlyBoy).
Moj PC  
2 0 hvala 7
17 godina
Re: Nova prepaid tarifa TMHR
Operater?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...
Operater?

Pa piše TMHR -> T-Mobile Hrvatska

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
15 godina
Nova prepaid tarifa TMHR

Po meni malo glupo jer ti bis trebo dati 200kn bona da iams poruke 20lipa a BonBon ima 20lipa prema svim mrezama poruke i 70lipa po minuti isto prema svima s time da nema ni uspostave poziva...

pa ajde mi kazi st ase vise isplati xDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova prepaid tarifa TMHR

Uz dužno poštovanje prema korisniku fly boy (jer znam da on samo prenosi informaciju - nije on kreirao tarifu), ali neka mi netko objasni ŠTA je tu kvragu povoljno.

Uzmimo da većina NEposlovnih korisnika priča u prosjeku 3 min po pozivu. Oni koji pričaju duže, uključiti će si opciju (ovdje nemaju tu mogućnost), a oni koji pričaju kraće, plaćaju tu glupu uspostavu poziva.

Dakle, zaključak je da se većini NEisplati koristiti ovu tarifu.

Usporedite sa ostalim operaterima (bonbon npr), i pametnome dosta!

EDIT: Imam kroničnu anomaliju da primjetim pravopisne pogreške tek kada već pošaljem post! {#}

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:01 (Zdravac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zdravac kaže...

Dakle, zaključak je da se većini NEisplati koristiti ovu tarifu.

Usporedite sa ostalim operaterima (bonbon npr), i pametnome dosta!

Ovo je dobro samo za babe i djedove koji ne znaju aktivirati opciju.

Za 100kn se Maraton puno više isplati.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ovo je dobro samo za babe i djedove koji ne znaju aktivirati opciju.

Za 100kn se Maraton puno više isplati.

Ma OK, to je samo moje subjektivno mišljenje. Ja sam ionako na VIP-u s kojim  sam super zadovoljan, plaćam pola pretplate, imam 150 min free, i tak... Već na početku mjeseca znam otprilike koliki ću račun imati!

Svakome na izbor i slobodu da si izračuna na osnovu potrebe što mu je najpovoljnije.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:55 (Zdravac).
15 godina
neaktivan
Nova prepaid tarifa TMHR

Što se bonova tiče, bonbon je meni savršen. 30 kn mjesečno i ne potrošim sve. A što se pretplate tiče imam poslovni ugovor u VIP-u koji je također taman kako treba.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova prepaid tarifa TMHR

Dobro da su se sjetili,pa stavili cijenu istu prema svim mrežama,mislim 2011-ta je nije 95-ta.

U3PM

0 0 hvala 0
15 godina
Nova prepaid tarifa TMHR

bio sam na t-comu , vipu, i tele 2

i mogu rec da na bonbonu doslovno ne potrosim bon mislim uplatim 40kn kad mi prdne jer vecinom mi je ekipa bonbon il t-mobile. imam besplatne minute prema ovima od bonbona a 40kn mi ostaje za ove druge. i uvijek mi ostane para na racunu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova prepaid tarifa TMHR

Bonbon je zasad najbolji za sve osim za internet.. jer se kod njih nemoze prebacit nepotrosene mb/gb u sljedeci mjesec. Ova simpa mi se bas nist ne svidja.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice