NINTENDO Switch

poruka: 93
|
čitano: 17.836
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NINTENDO Switch
JozoBozo121 kaže...

Nije argumentirano? Pa pogledaj popis igara koje si linkao da izlaze. Pa valjda pola je već izašlo na drugim platformama prije Switcha. 

Ja anti-nintendo? Ja obožavam Nintendo, i neke njihove igre, ali oni recikliraju jedno te isto već 15 godina. Ono što sam igrao kao klinac izlazi i dandanas, što je previše je previše. Splatoon je prva nova igra u valjda zadnjih deset godina koju je Nintendo napravio. Treba malo više od toga. Pa pogledaj koliko su novih franšiza napravili Sony i Microsoft u zadnjih deset godina. Ali ovo što rade je čista glupost, prvo Wii U koji je bio daleko preslab i zbog toga uopće nema nikakvih igara za njega osim Nintendovih. Sori, ali kad kupujem konzolu očekujem da na njoj mogu igrati i naslove koji izlaze na svim platformama. I onda sada Switch koji je zamišljen kad nešto novo, ali je zapravo poboljšano staro. I opet su lansirali hardware koji neće podržavati vjerojatno niti jedan third-party developer jer je jednostavno preslab. Novi Nintendov koncept? Pa što mi vrijedi koncept ako mogu igrati samo Nintendove igre uz još koju indie igru? 

Jedna igra ipak nije dovoljna da nosi platformu. Ja recimo Zeldu ne volim, dosadna mi je i nezanimljiva i jednostavno to ne mogu igrati. Osim zelde nema niti jednog drugog velikog naslova. Dolaze Mario Kart 8 i Lego City Undercover koji su izasli već otkad za Wii U, i nakon toga dolazi Splatoon 2 koji će izaći nekada na ljeto. Jedna nova igra meni jednostavno ne može opravdati kupnju nove platforme.

Kao prvo, to sto mislis da Nintendo i dalje reciklira jedno te isto, pokazuje da nisi informiran. Nova Zelda pretstavlja revoluciju u open world dizajnu. Ekipa iz GameSpota, Game Informera i drugih (ne pratim ih bas sve) su jasno rekli kako se nakon ove Zelde vise nemaju volje vracati Horizonu, jer je ova Zelda uvela toliko inovacija u koncept open world igre, da sve postojece igre postaju skoro neigrive. Naglasavam, ovo nisu moje rijeci. Osim toga, sam koncept hibridne konzole bi se mogao smatrati revolucionarnim, jer spaja TV i mobile gaming u jedan proizvod. Samo molim te nemoj reci da to nije 'big deal' dok ne probas, ok? Ljudi koji su testirali konzolu, kazu da se radi o odlicnoj inovaciji.

Da li bi me mogao informirati o kojim se to Sony/Microsoft fransizama radi? Nisam upucen, ali koliko vidim, najbolje PS4 igre su sve redom isti zanr, third-person action adventure. Ne znam, zvuci kao recikliranje istog. Gdje su dobri platformeri, gdje su igre tipa Mario Kart i Mario Maker?

Kao drugo, sudeci prema informacijama koje trenutno imamo, sve ukazuje na to da ce Switch imati dobru ponudu third party igrara. Ne samo da se konzola odlicno prodaje, nego Switch sada podrzava i Unreal i Unity game engine, sto znaci da ce mnogi developeri imati bitno laksi posao ako zele razviti (ili portati) igre za Switch. Izgleda da, opet, nisi informiran.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 21:43 (Šime).
16 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Šime ... sačekaj i ja sam se pomalo zaletio kad sam nabavlja wii u ... nintendo zna bit inovativan no opet igre su te koje određuju uspjeh konzole. Ja sam strogo protiv plaćanja online igranja jer ima više nego valjan razlog za to ... kupnjena igra bi trebala to omogućit ... kao i kupljena ulaznica za kino ... koja bi ti omogućila da gledaš film ... i sad vlasnik projekciske sale traži da platiš da negdje sjedneš ... svaćaš ponantu toga. Budi uvjeren da nintendo više nego dobro zarađuje na svom marketu od kojeg ubire 'zubić' za svaku igru koja se prodala i sad ni to nije dovoljno pa sad inovativno izmišlja servis koji omogućuje online igranje, imalo bi smisla kad bi za tu uslugu nudi recimo naslove koji nemaju dobru prođu ... koji bi bilo recimo u nekom rent obliku kod tebe dok got plaćaš taj namet ... no opet znam sigurna dva naslova koja trebaju tu uslugu (splatoon i mario kart) no to me nemože privuć da plaćam tu uslugu.

Swich mi se sviđa ... no, sad pušem na hladno jer sam se opekao s zadnjom njihovom konzolom ... još puno toga mi se ne sviđa (konzola koja ne dolazi s igricom mi je velik razlog da ne odvrati od kupnje) ... puno toga još neznam kako žele upakirat taj online moment i dali će uz to davat kakvu igricu (ne mislim da mi daju SNES igricu) već mislim da daju igricu koja će iskoristit online potencijal. No opet nemora značit da u nekom trenutku nintendo napravi nešto što će me totalno privuć te da nabavim novi swich.

Zelda koliko got izgledala super ... ne čini li ti se puno platit konzolu s Zeldom više od 3000 kuna ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pa ako zelis igrati ps4 i neki igru uz to koliko ce kostati? (Mislim na novo,nista polovno)
17 godina
lizard_ago kaže...

Šime ... sačekaj i ja sam se pomalo zaletio kad sam nabavlja wii u ... nintendo zna bit inovativan no opet igre su te koje određuju uspjeh konzole. Ja sam strogo protiv plaćanja online igranja jer ima više nego valjan razlog za to ... kupnjena igra bi trebala to omogućit ... kao i kupljena ulaznica za kino ... koja bi ti omogućila da gledaš film ... i sad vlasnik projekciske sale traži da platiš da negdje sjedneš ... svaćaš ponantu toga. Budi uvjeren da nintendo više nego dobro zarađuje na svom marketu od kojeg ubire 'zubić' za svaku igru koja se prodala i sad ni to nije dovoljno pa sad inovativno izmišlja servis koji omogućuje online igranje, imalo bi smisla kad bi za tu uslugu nudi recimo naslove koji nemaju dobru prođu ... koji bi bilo recimo u nekom rent obliku kod tebe dok got plaćaš taj namet ... no opet znam sigurna dva naslova koja trebaju tu uslugu (splatoon i mario kart) no to me nemože privuć da plaćam tu uslugu.

Swich mi se sviđa ... no, sad pušem na hladno jer sam se opekao s zadnjom njihovom konzolom ... još puno toga mi se ne sviđa (konzola koja ne dolazi s igricom mi je velik razlog da ne odvrati od kupnje) ... puno toga još neznam kako žele upakirat taj online moment i dali će uz to davat kakvu igricu (ne mislim da mi daju SNES igricu) već mislim da daju igricu koja će iskoristit online potencijal. No opet nemora značit da u nekom trenutku nintendo napravi nešto što će me totalno privuć te da nabavim novi swich.

Zelda koliko got izgledala super ... ne čini li ti se puno platit konzolu s Zeldom više od 3000 kuna ???

Ponavljam, nemojmo suditi o ovome dok Nintendo ne objavi cijenu i sto ce sve biti ukljuceno u uslugu. Koliko cujem, dobijes jednu retro igru s novim online funkcijama mjesecno. To samo po sebi opravdava 12kn IMO.

To sto si se opekao s Wii U-jem je slab argument. Takvu reakciju vjerojatno ima dosta ljudi (dobar dio Wii U korisnika), ali ako cemo govoriti o tome da li se isplati kupiti Switch, onda moramo ostati objektivni i gledati cinjenice. Ja sam u prethodnom postu obrazlozio zasto smatram da ima razloga biti optimistican.

11 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Da Zelda je stvarno dobra, i to sto je mogu igrat na TV i poslije ponijet sa sobom je odlicno. Ali kad igras na TV vidi se kako se muci u 900p i pad FPS-a, dok u handholdu radi odlicno u 720p. Mislim da treba jos vremena da devovi skuze konzolu, jer Zelda je radena 4 godine i to za Wii U i to se vidi, ali me strah za nove igre koje dolaze od third party develepera. Znam da ce Mario kart raditi u 1080p 60FPS-a i da ce radit odlicno, ali za ostale igre nisam siguran.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Slažem se da iz mene izlazi ta negativa obzirom da sam nezadovoljan s zadnjom nintendovom konzolom ... što se tiče swicha ... bit ćemo pametniji za godinu dana ... ovo još uvjek nije mjerilo stvari, mada ponavljam volio bih da swichu upali ... mada nintendo je uvjek bio vjeran obiteljsko igranju posebno pazeći da madi budu zadovoljni njihovim proizvodom ... malo sam razočaran da uzima koncept online igranja od svojih rivala (meni je to glavni razlog zašto ne nabavit konzolu ... no opet ako se ponudi nešto što online pretvara u zabavu možda se i predomislim). Volio bih vidjet da nintendo (ili neki drugi proizvođač) nagrađuje vjernost ... dajući nekakve popuste na svoje proizvode ... ovako imam samo okus gorčine u ustima jer ... koliko got bili 'direktni' ... pomalo sam razočaran.

P.S.

Ako pratiš kojeg YT-ubera ...dosta njih se žali (oni koji daju pošteno recenziju o igrice) da nintendo nedaje prava svima da recenziraju njihove igrice ... da im miče video u kojim su njihove igre (jasno ne svima samo onima koji s na njihovoj crnoj listi). Koliko je meni poznato niko to drugi ne radi ... nintendo samo pokazuje da na takav način 'zastrašuje' ne trpeći nikakve kritike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Nintendo switch izgleda da je vec probijen. Kaj je proslo 12 dana.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-has-nintendo-switch-already-been-hacked

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 15:32 (madafaka85).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Pa exploit će nintendo brzo pokrpat ... no ovako brzo otkrivanje exploita nikako nije dobro za konzolu koja je tek izašla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

1 0 hvala 0
17 godina
NINTENDO Switch

Tip: HORI Nintendo Switch case za manje od 170kn (ukljucujuci dostavu) na Amazon UK ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 18:29 (Šime).

0 0 hvala 0
14 godina
NINTENDO Switch

Ima li netko u ovoj temi da 'strastveno' voli i ps i nintendo platforme pa da mi podrobnije ispriča svoja iskustva nintendo strane? Eto, mene ovaj switch stvarno jako privlači a s obzirom da sam cijeli život na ps i pc kombinaciji, ne znam što mogu očekivati uz nintendo, to mi je oduvijek bio enigma. Mislim da ću odustati od kupnje ryzen platforme nauštrb ove konzolice. Moram priznati da su mi igre za nintendo izgledale veći dio vremena djetinjaste ali nikad nisam probao ništa drugo osim prvog gameboya i super maria. Imao sam ps1,ps2, psp, ps vitu ali sad se prvi put rajcam na ovu konzolu a pogotovo kad sam vidio novu zeldu. Moj je neki dojam da za nintendo postoji puno više taj zabavni dio od same grafike i ostalih high tech feature-a. Koja je šansa da u kasniji iteracijama OS-a bude web browser i video player? Tegra x1 je ipak mašina od mobilnog soc-a s cpu i gpu strane pa ne znam zašto se nebi nadodale neke bonus mogućnosti sustava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Izgleda da se najbrze load-aju igre sa interne memorije Switcha.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
14 godina
Na filmovima rastvaranja switcha sam primjetio da se nand chip modularno preko konektora spaja na ploču što znači da je samo pitanje vremena kad će se pojaviti veći kapaciteti za kupiti. Pitanje je još bitnije hoće li os dopuštati veći kapacitet ili nedajbože nand nekog drugog proizvođača.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NINTENDO Switch

Sto se ne moze na dock spojiti externi disk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fizički da ali podrška pokretanja igre s diska je jako diskutabilna
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Idealno je uz pc i ps ako ga imas.nekako su mi nintendo ekskluzive najbolje i vise ih preferiram nego ps4
14 godina
Zlaco kaže...
Idealno je uz pc i ps ako ga imas.nekako su mi nintendo ekskluzive najbolje i vise ih preferiram nego ps4

Nemam ps3 il 4. zadnje što sam imalo je bila vita na kojoj sam odigrao par najbitnijih igara kao uncharted, wipeout... Primarna platforma mi je već dugo vremena PC ali Zelda mi izgleda tako dobro ću morat uzet ili iznajmit od nekog konzolu s igrom. Možda pričekam mjesec dana još pa vidjet na njušku. Zna se dogodit da ljudi kupe pa brzo odustanu kao i ja od ps vite. Kod mene nije bila 3 mjeseca. Jedino mi žao što killzone nisam odigrao pošto mi je killzone liberation bio najbolja igra na starom psp-u zbog ptičje perspektive, naravno, uz sve gta i loco roco naslove....patapon itd. Što je još uz zeldu jak naslov na nintendu?mario kart me baš i ne privlači dok odissey mi izgleda dobro.

9 godina
neaktivan
Imas onda dvije opcije,uzmi wii u i mozes zeldu odigrat za dzabe i ima jos nekih dobrih igara za wii u ili eto switch ali ces cekat dok izadu nove igre.ja si za par mjeseci uzimam novu konzolu i mislim da ce bit wii u jer mi se svidaju igre koje vec ima i vjv 3ds.
14 godina
Zlaco kaže...
Imas onda dvije opcije,uzmi wii u i mozes zeldu odigrat za dzabe i ima jos nekih dobrih igara za wii u ili eto switch ali ces cekat dok izadu nove igre.ja si za par mjeseci uzimam novu konzolu i mislim da ce bit wii u jer mi se svidaju igre koje vec ima i vjv 3ds.

Kako misliš đabe. Nisam upoznat s krekanjem nintendo konzola ako na to misliš? wii u, zanimljivo. Baš ću pogledat to o čemu govoriš

11 godina
neaktivan
NINTENDO Switch
PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Metoda je vec napravljena samo trebas hard disk.imas i program koji je ti skine i igru i update i dlc.uz to mozes i igrati online bez problema.ugl googlaj wii u brazilian method
11 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Sve sto je rekao slazem se 100%. Dok Nintendo ne ukine video zbog narusavanja prava.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
17 godina
madafaka85 kaže...

Sve sto je rekao slazem se 100%. Dok Nintendo ne ukine video zbog narusavanja prava.

too long; didn’t watch 😅, ali zanima me s cim se slazes.

14 godina
El netko od vas, imatelja switcha, završio zeldu da mi iznajmi konzolu s igrom? :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Šime kaže... 

too long; didn’t watch 😅, ali zanima me s cim se slazes.

Pa prvo da ne bi ispalo da pljujem igru, igra mi je strava. Toliko me zaokupila da plejku vise skoro ni ne palim, mislim pokusavam zavrsiti HZD , al kak sam probao Zeldu nisam ni upalio HZD. Znaci prvo moras shvatiti da ja dolazim sa Xbox 360, pa sad sa PS4 i Switch mi je prva Nintendo konzola, i konfiguracija gumbi mi je zbunjujuca. Kaj nisu mogli staviti da ima  button configuration da si prilagodim posto vec 10 godina koristim back tipku sa desne strane. Drugo  igra je izasla 3.3. znaci 20 dana  devovi Zelde nisu mogli izbaciti patch da ublaze malo te FPS dropove u pojedinim djelovima mape. Trece voice acting, malo ga ima, a ostalo je  punooo citanja. Pa 2017. je znam da onda igra ne bila 11GB nego 20GB, ali za takvu igru uzeo bi i dodatnu memoriju. Ubiti Angry Joe je htio vidjeti cemu tolika buka oko 10/10 ocjena, i na kraju je dao 09/10 sa cime se i ja slazem, kao sta i on kaze jakooo blizu 10/10, samo da ima voice acting, Link da nije karakter bez osjecaja, button configuration unutar igre i malo da ublaze FPS dropove i igra bi bila definitivno 10/10. On jos spominje weapon durability da je fakat prekratak, al ja sam to prihvatio kao dio mehinke, tak je kak je.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 9:21 (madafaka85).
14 godina
NINTENDO Switch

Ti frame dropovi u zeldi se događaju samo kad je konzola dock-ana na tv ili i na hendheldu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

Ti frame dropovi u zeldi se događaju samo kad je konzola dock-ana na tv ili i na hendheldu? 

Samo dok je dock-ana, u HH radi odlicno, ubiti me iznenadilo koliko dobro radi kao handheld konzola.

PSN - brdjanin85
11 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Gle FPS dropovi nisu cesti, i dogadaju se na cudnim mjestima, mislim da si daju truda bez beda ih ublaze.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 9:24 (madafaka85).

0 0 hvala 1
17 godina
madafaka85 kaže...

Gle FPS dropovi nisu cesti, i dogadaju se na cudnim mjestima, mislim da si daju truda bez beda ih ublaze.

jel si vidoo kako ekipa se sjetila dockat switch?

sa usb C kabelom :)

11 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Ma cim sam kupio Switch odmah sam narucio Tempered Glass Screen Protector. I to ovaj dolje. Vec je gore postavljen i sad jos bolje sjeda u Dock.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 10:54 (madafaka85).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice