Napušta li Steve Ballmer Microsoft?

poruka: 10
|
čitano: 1.003
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kruži glasina o tome kako bi Steve Ballmer mogao napustiti Microsoft mjesec dana poslije izdanja Windows 8. Informator je anoniman tako da se točnost ovih vijesti ne može precizirati. Kao mogući nasljednik priča se da bi to mogao biti Steven Sinofsky, voditelj razvojnog tima za Windows 7 koji trenutno kontrolira stvaranje Windowsa 8.

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tko zna,nova lica dolaze i odlaze,a i bilo bi vrijeme već da i on i jobbs odu,jer su stvarno već postali mastodonti u ovoj industriji.

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Napušta li Steve Ballmer Microsoft?
g12356 kaže...

Tko zna,nova lica dolaze i odlaze,a i bilo bi vrijeme već da i on i jobbs odu,jer su stvarno već postali mastodonti u ovoj industriji.

Da Jobs otiđe iz Apple-a, namjerno ili nenamjerno, Apple više nikad ne bi bio isti, a i cijena dionica bi naglo pala, tak da to ne bi bila ni u kom pogledu dobra stvar...

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
15 godina
neaktivan

Ne za Apple,ali dobro za nekoga tko bi htio inovirati i uskočiti na njihovo mjesto.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 23:25 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozete me nazvat bedakom i konzervom,ali meni su stari windowsi i appleove stvari bolji od novih.

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Mozete me nazvat bedakom i konzervom,ali meni su stari windowsi i appleove stvari bolji od novih.

ha ?? Misliš onaj Windows 95 ili 98 ,kao ... bolji je od Windowsa 7 ? Što si ti danas pušio ili snifao momče ?

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
17 godina
neaktivan

Ne nego mi smetaju sve te nove opcije i mogućnosti u novim Windowsima. Jednostavno ih ne volim, ja bi sve po starom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lzgr kaže...

Ne nego mi smetaju sve te nove opcije i mogućnosti u novim Windowsima. Jednostavno ih ne volim, ja bi sve po starom.

Nitko te ne tjera ni na što

17 godina
neaktivan
Panzerpapawagen kaže...
lzgr kaže...

Nitko te ne tjera ni na što

Osim što pola toga ne radi na starim Windowsima..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Ohoho, a što očekuješ? Ako misliš koristiti OS iz tog doba, koristi i programe!

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice