Najbolji smartphone današnjice je?

poruka: 20
|
čitano: 5.327
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Po meni je trenutno najbolji Xperia Z s odlicnim specifikacijama :)

Više na: http://www.zimo.co/mobile/ovo-su-najbolji-pametni-telefoni-koje-danas-mozete-pronaci-na-trzistu/7017

1 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svaki je najbolji ovisno o tome sto korisnik ocekuje od mobitela. Ako ocekuje izdrzljivost, dobru kameru i dostojan softver uzme Xperiu Z (ako financije to dopustaju naravno), ako zeli najbolju rezoluciju, fenomenalan zvuk, mogucnost koristenja mobitela kao daljinski upravljac i odlican softver uzme HTC One. Ako zeli super ekran, tankocu, jako jako dobar fotoaparat, zamjenjivu bateriju i slot za dodatnu sd karticu, uzme Samsong Galaxy s4. Ako zeli veliki ekran, olovku u pametu, blablabla, uzme samsung galaxy note 2. I tako dalje i tako dalje... Sve je do korisnika. Ja bih naprimjer uzeo HTC One zbog zvucnika i ekrana jer gledam puno youtube i ekran mi je jako vazan, zbog novih ultrapiksela i zbog mogucnosti koristenja mobitela kao daljinca. Savrseno za ono sto meni treba. Dok bi recimo, alpinist uzeo Xperiu...
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.

6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Najbolji smartphone današnjice je?
Svenos kaže...
Svaki je najbolji ovisno o tome sto korisnik ocekuje od mobitela. Ako ocekuje izdrzljivost, dobru kameru i dostojan softver uzme Xperiu Z (ako financije to dopustaju naravno), ako zeli najbolju rezoluciju, fenomenalan zvuk, mogucnost koristenja mobitela kao daljinski upravljac i odlican softver uzme HTC One. Ako zeli super ekran, tankocu, jako jako dobar fotoaparat, zamjenjivu bateriju i slot za dodatnu sd karticu, uzme Samsong Galaxy s4. Ako zeli veliki ekran, olovku u pametu, blablabla, uzme samsung galaxy note 2. I tako dalje i tako dalje... Sve je do korisnika. Ja bih naprimjer uzeo HTC One zbog zvucnika i ekrana jer gledam puno youtube i ekran mi je jako vazan, zbog novih ultrapiksela i zbog mogucnosti koristenja mobitela kao daljinca. Savrseno za ono sto meni treba. Dok bi recimo, alpinist uzeo Xperiu...

Šta bi preporučio energetičnom Pokemon treneru?

14 godina

Hahahahahahahahaha, samo dobar pokušaj dobrog fica frende, nikaj drugoga!!!! 

Niti ima naj ekran, niti funkcionalnost ekrana, govorimo o tipkama ispod, odnosno iskorištenosti istog, neizmjenjiva bakterija, relativno malog kapaciteta, ma too much falenki da bi mogao biti "The Best" smartphone i. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nikola45 kaže...
Svenos kaže...

Ako ti ne smetaju stare igre, sigurno ti nece smetati ni stari mobitel... ;) http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_play-3608.php Nije svemoguc i svim stvarima, ima par manjih bugova, ali zato rastura u igrama! :) Ali ovo nisu preporuke, iako bi za osobu koja voli biti mobilna te i dalje uzivati u svojim najdrazim igricama sigurno Xperia Play bio definitivan izbor... ;)

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Niti ima naj ekran, niti funkcionalnost ekrana, govorimo o tipkama ispod, odnosno iskorištenosti istog, neizmjenjiva bakterija, relativno malog kapaciteta, ma too much falenki da bi mogao biti "The Best" smartphone i. 

Javi se kad bacis HTC One, S4 ili iphonea 5 u rijeku, nazoves se i nadjes ga na dnu, citavog i potpuno spremnog za normalan rad... Svaki mob ima svoje posebnosti, to sto ti imas neki svemirski ne znaci da ce se i drugima dopadati te karakterisrike, sve je stvar ukusa...

14 godina
neaktivan

Nadao sam se da ćeš reči ovo

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nikola45 kaže...

Starci mi nisu dali sa igram/gledam pokemone. Citiram: Prenasilni su... Bitno da sam jucer kod frenda poklo 100 zombija...

I dobro, kvragu tko mi je td-o sve postove? Ako je pametniji neka se izjasni, neka ne bude kukavica!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 0:01 (Svenos).
14 godina
Svenos kaže...
ATJLučko kaže...

Javi se kad bacis HTC One, S4 ili iphonea 5 u rijeku, nazoves se i nadjes ga na dnu, citavog i potpuno spremnog za normalan rad... Svaki mob ima svoje posebnosti, to sto ti imas neki svemirski ne znaci da ce se i drugima dopadati te karakterisrike, sve je stvar ukusa...

Volio bih te vidjeti kako se čuješ kada ti padne u nekom brzaku na nešto više od metra dubine po mogućnosti vodom koja ima štih, možda i malo trave vodene i resa, ma nemaš šamse ga pronaći!!!! 

Da ti bubne u rijeku kao Kupa, Sava ili Dunav, ne pomogne niti equipment from Men in Black, hehehehe, bez zamjerka, nažalost ali je to tako!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Svenos kaže...
ATJLučko kaže...

Volio bih te vidjeti kako se čuješ kada ti padne u nekom brzaku na nešto više od metra dubine po mogućnosti vodom koja ima štih, možda i malo trave vodene i resa, ma nemaš šamse ga pronaći!!!! 

Da ti bubne u rijeku kao Kupa, Sava ili Dunav, ne pomogne niti equipment from Men in Black, hehehehe, bez zamjerka, nažalost ali je to tako!!!! 

Dobro koliko ti imas godina? Ili si neki troll?

14 godina

To ti je više do osobnog ukusa, a o ukusima se znamo ne raspravlja. 

Pitanje je bilo koji je mob odnosno smartphone NAJ, a za mene je to trenutno SGN II kojeg trenutno i posjedujem, a i evidentno koji ima XYZ kvaliteta više od jednog SONY XPERIA Z, ili se možda ne slažeš, odnosno smatraš me trolololčinom i dalje?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

To ti je više do osobnog ukusa, a o ukusima se znamo ne raspravlja. 

Pitanje je bilo koji je mob odnosno smartphone NAJ, a za mene je to trenutno SGN II kojeg trenutno i posjedujem, a i evidentno koji ima XYZ kvaliteta više od jednog SONY XPERIA Z, ili se možda ne slažeš, odnosno smatraš me trolololčinom i dalje?!?! 

ZA TEBE. Covijek je lijepo rekao da je PO NJEMU najbolji smartphone Xperia Z. Kada bih ja bio ti rekao bih da za tvoj sgn II treba omanja torbica, da ti ne moze upast u vodu, da se bez zastitnog kucista lagano ogreca i da ga je tesko drzati pogotovo ako imas manju ruku... A sad dosta, za mene si i dalje troll. Pocni postovat druge ljude!

A koji je smartphone trenutno "NAJ", to i dalje ovisi o ukusu. A bug lab je objavio da je HTC One naj. Prestani radit slona od buhe...

14 godina
neaktivan
Svenos kaže...
Nikola45 kaže...

Starci mi nisu dali sa igram/gledam pokemone. Citiram: Prenasilni su... Bitno da sam jucer kod frenda poklo 100 zombija...

I dobro, kvragu tko mi je td-o sve postove? Ako je pametniji neka se izjasni, neka ne bude kukavica!

15 godina

Ovo je jos jedna u nizu uzaludnih tema na bug forumu koja je vec prerasla u prepucavanja dezurnih dušebrižnika... :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

donnie darko moze lock ???????????''{#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slazem se. Kontam si da se i kreator teme nesto ugledao na Sinatru... :/

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svenos kaže...

Javi se kad bacis HTC One, S4 ili iphonea 5 u rijeku, nazoves se i nadjes ga na dnu, citavog i potpuno spremnog za normalan rad...

Dafuq did I just read? :)

Zašto bi bacao smartphone u rijeku??

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
16 godina

Pa sad, zgodno bi bilo kupiti 5-6 4-ero jezgrenih kineza za ispod 150$ po komadu, pa da te nije briga je li ti pao u vodu ili se polomio, izvadiš sljedećeg iz ladice i šišaj...

0 0 hvala 0
12 godina
Nikola45 kaže...
Svenos kaže...

Ja bi mu preporucio PokeDex xDDD

11 godina
neaktivan

Planiram kupiti smartphone. Citala sam dosta po internetu, naravno svugdje pise nešto drugo, ali koliko sam skuzila stalno se spominju xperia z, htc one, galaxy s4, nokia lumia (808, 1020)... kao najbolji... inace ne razumijem se previse u tehnolgiju, ali sada mi treba dobar mobitel, najbitnije mi je da ima dobru kameru, da mi moze sluziti i kao fotic, ne za neke specijalne egzibicije nego normalne slike, iako od nekih takvih mobitela slike koje sam vidjela na njima su poprilicno jadne, pogotovo kada se prebace na komp, ne znam tocno koje marke, ali bolje slika moja nokia c2.. uglavnom, također su mi bitne aplikacije raznorazne, ove korisne i ove za razonodu... sto bih trebalo znaciti da treba imati android, posto se ne kuzim u to kako sam vec i rekla nisam sigurna, ispravite me ako grijesim. Inace sam na pretplati u t-mobilu planiram i ostati tamo, bila bih super pretplata između 100 i 150(160) kn i pristojna cijena, iako ako netko ima bolji prijedlog mogla bih se i prebaciti s t mobila jer mi ističe ugovor. I s obzirom da sam se registrirala samo da postavim ovo pitanje bila bih zahvalna kada bi netko mudar bio ljubazan i odgovorio mi. Hvala (:

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice