Više na: http://www.zimo.co/mobile/ovo-su-najbolji-pametni-telefoni-koje-danas-mozete-pronaci-na-trzistu/7017
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Više na: http://www.zimo.co/mobile/ovo-su-najbolji-pametni-telefoni-koje-danas-mozete-pronaci-na-trzistu/7017

Šta bi preporučio energetičnom Pokemon treneru?
Hahahahahahahahaha, samo dobar pokušaj dobrog fica frende, nikaj drugoga!!!!
Niti ima naj ekran, niti funkcionalnost ekrana, govorimo o tipkama ispod, odnosno iskorištenosti istog, neizmjenjiva bakterija, relativno malog kapaciteta, ma too much falenki da bi mogao biti "The Best" smartphone i.

Ako ti ne smetaju stare igre, sigurno ti nece smetati ni stari mobitel... ;) http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_play-3608.php Nije svemoguc i svim stvarima, ima par manjih bugova, ali zato rastura u igrama! :) Ali ovo nisu preporuke, iako bi za osobu koja voli biti mobilna te i dalje uzivati u svojim najdrazim igricama sigurno Xperia Play bio definitivan izbor... ;)

Niti ima naj ekran, niti funkcionalnost ekrana, govorimo o tipkama ispod, odnosno iskorištenosti istog, neizmjenjiva bakterija, relativno malog kapaciteta, ma too much falenki da bi mogao biti "The Best" smartphone i.
Javi se kad bacis HTC One, S4 ili iphonea 5 u rijeku, nazoves se i nadjes ga na dnu, citavog i potpuno spremnog za normalan rad... Svaki mob ima svoje posebnosti, to sto ti imas neki svemirski ne znaci da ce se i drugima dopadati te karakterisrike, sve je stvar ukusa...

Nadao sam se da ćeš reči ovo
Starci mi nisu dali sa igram/gledam pokemone. Citiram: Prenasilni su... Bitno da sam jucer kod frenda poklo 100 zombija...
I dobro, kvragu tko mi je td-o sve postove? Ako je pametniji neka se izjasni, neka ne bude kukavica!

Javi se kad bacis HTC One, S4 ili iphonea 5 u rijeku, nazoves se i nadjes ga na dnu, citavog i potpuno spremnog za normalan rad... Svaki mob ima svoje posebnosti, to sto ti imas neki svemirski ne znaci da ce se i drugima dopadati te karakterisrike, sve je stvar ukusa...
Volio bih te vidjeti kako se čuješ kada ti padne u nekom brzaku na nešto više od metra dubine po mogućnosti vodom koja ima štih, možda i malo trave vodene i resa, ma nemaš šamse ga pronaći!!!!
Da ti bubne u rijeku kao Kupa, Sava ili Dunav, ne pomogne niti equipment from Men in Black, hehehehe, bez zamjerka, nažalost ali je to tako!!!!

Volio bih te vidjeti kako se čuješ kada ti padne u nekom brzaku na nešto više od metra dubine po mogućnosti vodom koja ima štih, možda i malo trave vodene i resa, ma nemaš šamse ga pronaći!!!!
Da ti bubne u rijeku kao Kupa, Sava ili Dunav, ne pomogne niti equipment from Men in Black, hehehehe, bez zamjerka, nažalost ali je to tako!!!!
Dobro koliko ti imas godina? Ili si neki troll?

To ti je više do osobnog ukusa, a o ukusima se znamo ne raspravlja.
Pitanje je bilo koji je mob odnosno smartphone NAJ, a za mene je to trenutno SGN II kojeg trenutno i posjedujem, a i evidentno koji ima XYZ kvaliteta više od jednog SONY XPERIA Z, ili se možda ne slažeš, odnosno smatraš me trolololčinom i dalje?!?!

To ti je više do osobnog ukusa, a o ukusima se znamo ne raspravlja.
Pitanje je bilo koji je mob odnosno smartphone NAJ, a za mene je to trenutno SGN II kojeg trenutno i posjedujem, a i evidentno koji ima XYZ kvaliteta više od jednog SONY XPERIA Z, ili se možda ne slažeš, odnosno smatraš me trolololčinom i dalje?!?!
ZA TEBE. Covijek je lijepo rekao da je PO NJEMU najbolji smartphone Xperia Z. Kada bih ja bio ti rekao bih da za tvoj sgn II treba omanja torbica, da ti ne moze upast u vodu, da se bez zastitnog kucista lagano ogreca i da ga je tesko drzati pogotovo ako imas manju ruku... A sad dosta, za mene si i dalje troll. Pocni postovat druge ljude!
A koji je smartphone trenutno "NAJ", to i dalje ovisi o ukusu. A bug lab je objavio da je HTC One naj. Prestani radit slona od buhe...

Nadao sam se da ćeš reči ovo
Starci mi nisu dali sa igram/gledam pokemone. Citiram: Prenasilni su... Bitno da sam jucer kod frenda poklo 100 zombija...
I dobro, kvragu tko mi je td-o sve postove? Ako je pametniji neka se izjasni, neka ne bude kukavica!
Ovo je jos jedna u nizu uzaludnih tema na bug forumu koja je vec prerasla u prepucavanja dezurnih dušebrižnika... :D
donnie darko moze lock ???????????''

Javi se kad bacis HTC One, S4 ili iphonea 5 u rijeku, nazoves se i nadjes ga na dnu, citavog i potpuno spremnog za normalan rad...
Dafuq did I just read? :)
Zašto bi bacao smartphone u rijeku??
Pa sad, zgodno bi bilo kupiti 5-6 4-ero jezgrenih kineza za ispod 150$ po komadu, pa da te nije briga je li ti pao u vodu ili se polomio, izvadiš sljedećeg iz ladice i šišaj...
Ja bi mu preporucio PokeDex xDDD
Planiram kupiti smartphone. Citala sam dosta po internetu, naravno svugdje pise nešto drugo, ali koliko sam skuzila stalno se spominju xperia z, htc one, galaxy s4, nokia lumia (808, 1020)... kao najbolji... inace ne razumijem se previse u tehnolgiju, ali sada mi treba dobar mobitel, najbitnije mi je da ima dobru kameru, da mi moze sluziti i kao fotic, ne za neke specijalne egzibicije nego normalne slike, iako od nekih takvih mobitela slike koje sam vidjela na njima su poprilicno jadne, pogotovo kada se prebace na komp, ne znam tocno koje marke, ali bolje slika moja nokia c2.. uglavnom, također su mi bitne aplikacije raznorazne, ove korisne i ove za razonodu... sto bih trebalo znaciti da treba imati android, posto se ne kuzim u to kako sam vec i rekla nisam sigurna, ispravite me ako grijesim. Inace sam na pretplati u t-mobilu planiram i ostati tamo, bila bih super pretplata između 100 i 150(160) kn i pristojna cijena, iako ako netko ima bolji prijedlog mogla bih se i prebaciti s t mobila jer mi ističe ugovor. I s obzirom da sam se registrirala samo da postavim ovo pitanje bila bih zahvalna kada bi netko mudar bio ljubazan i odgovorio mi. Hvala (: