Mozilla miče Google Toolbar

poruka: 16
|
čitano: 2.882
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Postignut je dogovor između Mozille i Google-a prema kojem će se ukinuti mogućnost korištenja Google Toolbara u internet pregledniku Firefox. Mozilla smatra da se sve dodatne mogućnosti koje je toolbar pružao sada nalaze ugrađene u sam Firefox, te da nema potrebe za korištenjem Google toolbara. Neke od tih funkcija su: prijedlozi u Firefox awesome baru, autofilll, spell-check, bookmark sync, search box,...

Za više informacija: http://news.cnet.com/8301-30685_3-20082056-264/mozilla-jumps-to-deal-with-google-toolbar-demise/?tag=rb_content;main

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

0 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Mozilla miče Google Toolbar

Hell yeah! Down with toolbars.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina
neaktivan
Dakle ovo je zadnja Mozilla za mene.
Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rekao bih da je ovo marketingški potez, al' dobro.

Mogli su ga ostaviti dostupnim programerima koji žele volonterski da nastave rad na njemu.

Uostalom zadnji put kada sam proverio, radio je i na petici.

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
Isuse kaj ce vam toolbari vopce, meni je dosta onih 8 slicica i predlosci u addresbaru...
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
16 godina
*tj. ne treba mi ni bookmark bar
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
17 godina

Hahah imam google toolbar, a opet instikntno odem na google-ovu stranicu.

Meni nepogađa ova odluka.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Whatever, ionako samo koristim Bookmarkove..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam bookmarkove skroz zaboravio, al posto imam kop moram bookmarkat sve sta me zanima.
16 godina
okp

na mobu pa nemogu edit
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ja sam bookmarkove skroz zaboravio, al posto imam kop moram bookmarkat sve sta me zanima.

Kompulzivno-opsesivni poremećaj? Zanimljivo :)

Sa sada nisu rekli da li će se što mijenjati sa podrškom za Internet Explorer, ali mislim da su u pravu kada kažu da je većina funkcija ugrađena u sam browser pa nema potrebe za toolbarom (osim naravno navike korisnika, ali odviknut će se nekako).

Inače ne koristim te toolbare i nervira me kad prilikom instalacije nekog programa moram paziti da mi se ne uvali tako nešto na laptop. Mislim da je Ask najzastupljeniji što se toga tiče.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
16 godina
Nije zanimljivo nego grozno ali dosta offa ;)
16 godina
protjeran

Trebali su to napraviti još i prije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni su i inace toolbarovi bezveze, mislim prakticki svaki je conduit samo malo izmjenjen...

Jao kad sam vidio isla mi prijateljica prek interneta kupovat neke ljekove kao i upali ona IE6 jer je sigurnije i vidis on 5-6 toolbarova, pao mi mrak na oci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni bi pao mrak na oči još kod "IE 6  zato što je sigurnije".

On tiopic: Prezirem toolbarove.

Osim toga, ovo se moglo i očekivati. Većinu prihoda Mozilla dobija od Googlea, za pretrage na Googleu koje korisnici Firefoxa obavljaju preko serch boxa i slične stvari. S obzirom na to koliko Google gura Chrome, za očekivati je da ih u nekom momentu "odbiju od sise". Za sada, ukinuli su dodatak za FF kojim su rivalskom proizvodu davali dodatne funkcionalnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Meni bi pao mrak na oči još kod "IE 6  zato što je sigurnije".

On tiopic: Prezirem toolbarove.

Osim toga, ovo se moglo i očekivati. Većinu prihoda Mozilla dobija od Googlea, za pretrage na Googleu koje korisnici Firefoxa obavljaju preko serch boxa i slične stvari. S obzirom na to koliko Google gura Chrome, za očekivati je da ih u nekom momentu "odbiju od sise". Za sada, ukinuli su dodatak za FF kojim su rivalskom proizvodu davali dodatne funkcionalnosti.

Meh, ipak je bila 2008. {#}

Onda je IE6 imo samo 8 godina i jos uvijek je bio u modi...

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice