brat je imao motorolu defy+ GB 2.3.7 i nisu gore išli custom ROM-ovi, noviji bootloader je imao na njemu kojeg nisu mogli otključati...
nisam provjerio kakva je situacija danas s njim...
Rootali su BL7 prije mj.dana
brat je imao motorolu defy+ GB 2.3.7 i nisu gore išli custom ROM-ovi, noviji bootloader je imao na njemu kojeg nisu mogli otključati...
nisam provjerio kakva je situacija danas s njim...
Rootali su BL7 prije mj.dana
.
.
Jel tko možda nabavio mob? :)
Jel tko možda nabavio mob? :)
Moja sestra ga ima
Kako je zadovoljna? kako je uspjela nabaviti? :D
Kakav se mobitel pokazao? Koliko čitam, još uvijek ima bateriju bez presedana (što mi je dosta važno, jer je to jedina prava mana Nexusa S). Biste li ga preporučili?
I ako znate gdje ga se može povoljno kupiti?
gdje se u hr može kupiti taj mobitel jel zna tko?
Ne moze
Mogu li koristiti version verziu u hrvatskoj?
Zašto ima tako nisku ocjenu na gsmareni?
Motorole su oduvijek bile u vrhu komunikacijskih uređaja,tako je i danas,no Motoraola ne baca toliko love na promociju i rekla,me,jer pravi znalci znaju što dobivaju sa Motorolom..to je čito mobitel,nikakav statusni simbol,zato i niske ocijene..
Kako stoji s nadogradnjama Androida na Razr Maxxu? I kako ga se uopće može kupiti, odnosno, može li ga se naći za nekih 2000 kn?
dali se unlocka gsm nakon nadogradnje? (verzion model) Zelim ga koristit u Hrvatskoj... Je li moguce to?
Updatean je na 4.1.2, ovaj moj od Verizona...
stigao negdje na badnjak update
edit - moguce je, moras imat 4.0.4 ili 4.1.2 za to, ide se na network options i stavi se GSM/WCDMA
Updatean je na 4.1.2, ovaj moj od Verizona...
stigao negdje na badnjak update
edit - moguce je, moras imat 4.0.4 ili 4.1.2 za to, ide se na network options i stavi se GSM/WCDMA
http://www.njuskalo.hr/motorola-mobiteli/motorola-droid-razr-maxx-oglas-5968390
kako da doznam dal je moguce koristiti ovaj razr u Hr (rootanjem,flashanjem custom roma ili bilo cega sto bi to omogucilo)?
Evo ga:
Naime, da, normalno radi u RH.
Ovaj je tvornički otključan i rootan tako da nemate brige.