Mini-ITX X99

poruka: 10
|
čitano: 1.771
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Mini-ITX X99

Čini se da je ASRock poludio. Napravili mini-ITX X99 ploču.

Vijest možete pročitati ovdje: http://www.tomshardware.com/

Da li ovo uopće ima tržište i da li smatrate da je ovo dobar potez?

Osobno mi je ovo simpatično, no da li može izdržati X99 procesor, ne znam. Nadam se nekim testovima uskoro!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mini-ITX X99

Ovo je genijalno!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mini-ITX X99

Raspberry Pi je upravo dobio konkurenciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Mini-ITX X99
Gospon_Fulir kaže...

Čini se da je ASRock poludio. Napravili mini-ITX X99 ploču.

Vijest možete pročitati ovdje: http://www.tomshardware.com/

Da li ovo uopće ima tržište i da li smatrate da je ovo dobar potez?

Osobno mi je ovo simpatično, no da li može izdržati X99 procesor, ne znam. Nadam se nekim testovima uskoro!

zasto nebi izdrzala?(na sta tocno mislis), velicina ploce zapravo ne predstavalja neki problem ako su uspjeli nagurati sve sto treba na nju! ista stvar kao i s bilo koji drugim socketom/cipsetom!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
protjeran
Mini-ITX X99

x99 gubi smisao na ITXu.. za šta će taj čipset na ITX ?? nemaš quad channel, nemaš toliko pcie, za gaming x99 nema smisla.. čemu onda ? D:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

x99 gubi smisao na ITXu.. za šta će taj čipset na ITX ?? nemaš quad channel, nemaš toliko pcie, za gaming x99 nema smisla.. čemu onda ? D:

Pa nije ni imao jer vecina igara je optimizirana za 4 jezgre..Tko jos kupuje x99 za gaming?

X99 je za video obradu,rendering,editing,ps,sve tesko sto ovi "obicni" procesori rade sporije i losije

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
odjavljen
Mini-ITX X99

Točno to što dracula kaže-ovo je savršeno za mini radne stanice gdje je potreban veći broj jezgri.

Ja sam definitivno zainteresiran za ovo-ako ta ploča ne bude preko 1000 kn, mogao bih to piknuti.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Točno to što dracula kaže-ovo je savršeno za mini radne stanice gdje je potreban veći broj jezgri.

Ja sam definitivno zainteresiran za ovo-ako ta ploča ne bude preko 1000 kn, mogao bih to piknuti.

Malo si preoptimistican..Prvo raste dolar,drugo najeftinija x99 ploca je 2k tako da ne vjerujem da ce ova biti jeftinija..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
odjavljen
Mini-ITX X99

Nisam rekao da ju moram kupiti u HR. :)

Ali budimo realni, trošak proizvodnje te ploče nije ništa veći nego za bilo koju drugu m-ITX ploču a i nije OC/gaming ploča da joj dižu cijenu na osnovu điđa miđa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mini-ITX X99

biti će vrlo vjerojatno skuplja od početnih modela za 20-30% ali na stranu sve, đubre je opremljenije od moje a u pola i više manja. dual lan, wifi ac. prognoziram oko 2800kn kod nas

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice