Milijun Predbiljezbi Za iPhone 4

poruka: 9
|
čitano: 1.766
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Apple je danas objavio da je zaprimio rekordnih 1.000.000 predbiljezbi za novi iPhone 4s i to unutar 24h.

Podsjecam, iPhone 4 je u istom vremenskom roku imao 600.000 predbiljezbi.

Vruce kifleeeeeeeee

http://www.apple.com/pr/library/2011/10/10iPhone-4S-Pre-Orders-Top-One-Million-in-First-24-Hours.html

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina

jadne li sirotinje... sta se nisu predbiljezili za pomoc gladnima... i to da su dali samo po kunu umjesto 7k (bezveze lupam) toliko

★★★★★☆
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
Re: Milijun Predbiljezbi Za iPhone 4
nani_cropes kaže...

jadne li sirotinje... sta se nisu predbiljezili za pomoc gladnima... i to da su dali samo po kunu umjesto 7k (bezveze lupam) toliko

Njihove pare, njihova odluka.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
al to je fascinantno! uopće nisu promijenili dizajn, u godinu i pol koliko se čekalo na novi iphone najbitnije promjene su malo bolja kamera i 2-jezgreni procesor, a to je bilo očekivano već dulje vrijeme. al svejedno se prodaje bolje nego ikad. drugi proizvođači to mogu samo sanjati.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

a zasto bi mjenjali kuciste kad je ovako dobro, kameru su poboljsali i sad govore da je to najbolja kamera na mobitelima. ima dvojezgrenio procesor da moze pratit ove nove androide i ima vise memorije.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

svaka cast, zacementirali su trece mjesto

a i jasno je cemu je to tako, jobs im je posthumno najvise pomogao dosad

vruće je...
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 17:59 (apoteka).
15 godina
nani_cropes kaže...

Ne mora nužno biti 7k kn. Moj frend je predbilježio dva za 1kn svaki.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
15 godina
neaktivan

nek pribiljezi i meni kojega ja mu dam 100 :D

15 godina
slamka kaže...

nek pribiljezi i meni kojega ja mu dam 100 :D

Jesta, ide to samo tako.

Otac mu troši po 1k-2k misečno na mobitelu, + ostale tarife u firmi. Zato je uspia izvuć tako jeftino.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice