Microsoft zaposlio hakera

poruka: 6
|
čitano: 1.400
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Prije mjesec dana Microsoft-ovi korisnici su bili upozzoreni da je moguc phishing u Modern Warfare 2 igri. Microsoft je uspio da otkrije pocinioca i iznenadili su se kada su otkrili da je osoba koja se bavila phishing-om zapravo cetrnaestogodisnji djecak. Sta su microsoft-ovci uradili? naime navodno nisu ga predali policiji niti podigli optuzbu nego su ga uzeli pod svoj nadzor i pomazu mu da svoj talenat koristi u legalne svrhe. E tako se to radi dragi moj Sony.

Izvor

http://vgm.tv/
Moj PC  
26 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni tako bi i trebalo biti. Ako klinac već ima "ćuku" za te stvari onda ga je najbolje uzet pod svoje da radi na takvim stvarima. Sretni oni, sretan on i mirna Bosna.

Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Phisihing? Radi phishinga ga zaposlili? Još i batch viruse će ljudi u CV prilagati.

Domagoj, Miro, može li onaj smiley di se propuca u usta?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 15:33 (Smooth Operator).

7 0 hvala 1
17 godina
Re: Microsoft zaposlio hakera
Smooth Operator kaže...

Phisihing? Radi phishinga ga zaposlili? Još i batch viruse će ljudi u CV prilagati.

Rekli su da ce zaposliti i onog VB.Net hakera sto je harao kod nas na forumu.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

u narednoj rundi zapošljavanja uzimat će facebook hakere pa stoga predlažem kolegu s foruma: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/smijesne-slike/19399.aspx?page=304&jumpto=1961351&sort=asc&view=flat

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

A slušaj, za 14-godišnjaka nije loše...

No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life No need to hide and cry It's a wonderful, wonderful life
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice