Microsoft nastavlja svoju Scroogled kampanju s novom reklamom, a u njoj se pojavljuju likovi iz Gold & Silver Pawn Shop..Mislim da je ovo najostriji napad na Google dosada.
Microsoft nastavlja svoju Scroogled kampanju s novom reklamom, a u njoj se pojavljuju likovi iz Gold & Silver Pawn Shop..Mislim da je ovo najostriji napad na Google dosada.
Mene najviše zanima jel, kolko su zapravo love Rick i društvo pospremil u đep za ovo naručeno i vjerojatno debelo plačeno pljuvanje na Google.
Ok,koliko MS može raditi reklama na istu foru?
Mislim ono nije da oni istu stvar ne rade i da ne prikupljaju infromacije o svojim korisnicima.
Microsoft je stvarno postao jadan.
od susreta s računalima koristim windowse, ako ne računam DOS i slično. povremeni izleti u Linux, ali opet povratak na Windows samo zbog aplikacija koje ne rade na Ubuntu.
Misle da će ovom kampanjom pridobit ljude?
E pa zbogom Windows, dobrodošli Linux i Mac.
Hm, ako misliš koristiti operativne sustave, ili išta iz svijeta tehnologije na temelju principa i etičnosti, nemaš mnogo izbora.
Spominjati Mac kao alternativu neprincipjelnom MS-u je apsurd, pa Apple je popularizirao marketing u kojem se vlastiti proizvod predstavlja nadmoćnijim proizvodu druge firme.
Ustvari da uzmeš bilo koji kompaniju koja je profitno orijentirana, koja posluje na tržištu, mogao bi krenuti od A pa bi do Z izvrtio sve firme koje su u jednom trenutku bile neetične, bilo poslovno ili ljudski.
Ovu poruku zato možeš primjeniti na cijelu industriju:
- Misle da će ovom kampanjom pridobit ljude?
E pa zbogom Nvidia, dobrodošli ATI.
E pa zbogom ATI, dobrodošli INTEL.
E pa zbogom INTEL, dobrodošli ARM.
E pa zbogom ARM, dobrodošli Samsung.
E pa zbogom Samsung, dobrodošli HTC.
E pa zbogom HTC, dobrodošli Nokia.
E pa zbogom Nokia, dobrodošli Google.
E pa zbogom Google, dobrodošli Windows.
Reklama je reklama, a ova je super. Ako uzmete u obzir kako je popularna emisija Pawn Stars trenutno, nisu mogli izabrati bolje za svoju kampanju! Ali ako poslusate sta kaze u reklami, realno to su cinjenice i istina. Sad mozemo biti hejteri i pljuvati po microsoftu ali budimo realni, to je istina
Realno, treba rusiti cijenu prenosnim racunarima a ovo je super nacin za to :)
Kada je Linux fondacija koja razvija kernel bila neetična poslovno ili ljudski?
Linux očito ne spada u tvrtke koje posluju na tržištu i sa profitom.
Stoga je i moja reakcija bila direktno i jasno upućena spominjanju Mac-a kao alternativi Microsoftu kao nepoštenoj kompaniji.
Linux očito ne spada u tvrtke koje posluju na tržištu i sa profitom.
Stoga je i moja reakcija bila direktno i jasno upućena spominjanju Mac-a kao alternativi Microsoftu kao nepoštenoj kompaniji.
Good answer :)