MEGA.co.nz Sync Client

poruka: 16
|
čitano: 6.073
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Danas je izašla konačna verzija MEGA desktop klijenta. Prvi utisci su odlični. Izgleda mnogo bolje nego konkurentni alati, i vrlo brzo sinhronizira iako imam nekoliko tisuća fajlova (preko 30GB podataka). Da ne duljim previše, skinite i probajte (imate 50GB razloga{#}).

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

1 0 hvala 1
15 godina
Re: MEGA.co.nz Sync Client
Radije bih svoje fajlove syncao kod lokalnog pijanca.
Potpis!
17 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Hehe, ma imam ja prostora i na dropboxu i na copy i na ms i svugdje, ali što mi to vrijedi kad je download i upload toliko jadan da mi ne koristi uopće. A i ne želim da mi itko dira moje podatke, a da sve stavljam u truecrypt pa onda uploadam nema smisla jer im ne vjerujem.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGA.co.nz Sync Client

ne pomaze kad u sebi nema postavki za proxy....ne kuzim kaj je to takav problem da se stavi da mozes upisat podatke za proxy...kao sto ima Dropbox...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

Ima postavke za proxy.

very enraged dude.
17 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Jel i on debilan poput Googleovog, pa da ne mogu odabrati foldere koje želim sinkronizirati, nego ima jedan folder pa tamo trpam stvari? Dost mi je kreiranja hardlinkova.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Može se dodati više foldera. Kao što možeš vidjeti na slici ja sve trpam u jedan (root) folder, ali ako odabereš folder koji nije root, tipka Add neće biti onemogućena i možeš dodati još foldera.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
17 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Da, skužio sam da se može dodati syncova po potrebi, nije loše. No ono kaj me smeta jest konstantno rušenje na stroju na poslu, uploada 5 fajlova i umre.

Dobili smo grdi link, ne želim uopće pričati o tome, pomislio sam da ga je*be brzina uploada pa sam ju limitirao na 10 kB, no i dalje se ruši.
Poslao sam mail podršci pa ćemo vidjeti. 

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Uglavnom, izbacili su novu verziju danas, 1.0.6, sugerirali su mi da probam sa tom verzijom, sve je OK, sve radi.
Sviđa mi se sync klijent, a i prostor na serveru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGA.co.nz Sync Client

ljudovi je li se nekome da provjeriti ako ima fileove na mega sync clientu vece od 57mb da li mu se syncaju?? meni niti jedan video veci od 57 mb nece syncat ...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Kod mene su išli normalno fajlovi preko 400MB. Ne znam u čemu je problem kod tebe, ako je problem samo nekoliko fajlova uploudaj ih preko web browsera, a zatim pusti da aplikacija uradi download.

1 0 hvala 1
16 godina
uss kaže...

Kod mene su išli normalno fajlovi preko 400MB. Ne znam u čemu je problem kod tebe, ako je problem samo nekoliko fajlova uploudaj ih preko web browsera, a zatim pusti da aplikacija uradi download.

thx na responseu...

ma ima hrpetina fileova..

poslao sam upit i na njihov support...

ne da mi se preko browsera zato jer ih ima hrpa...ali vidjet cu sta ce mi odgovoriti...

znaci tebi apsolutno svi fileovi se syncaju preko clienta?

MuWu
16 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Da, idu svi fajlovi, ali kada sam sinhrinizirao 30GB prvih nekoliko dana na verziji 1.0 dešavalo mi se da padne konekcija prema njihovom serveru i onda ako je prebacio npr. 70% velikog fajla prekine ga i krene od početka. Tada sam "ručno" prebacio neke velike fajlove i pustio da uradi download. Sada više nemam tih problema i aplikacija radi sasvim solidno (1.07). Čekam još samo da urade mogućnost isključenja provjere integriteta svih fajlova pri pokretanju, jer treba par minuta da skenira 30 GB podataka i za to vrijeme disk užasno krči. Zato sam isključio "Start with Windows"

1 0 hvala 1
16 godina
uss kaže...

Da, idu svi fajlovi, ali kada sam sinhrinizirao 30GB prvih nekoliko dana na verziji 1.0 dešavalo mi se da padne konekcija prema njihovom serveru i onda ako je prebacio npr. 70% velikog fajla prekine ga i krene od početka. Tada sam "ručno" prebacio neke velike fajlove i pustio da uradi download. Sada više nemam tih problema i aplikacija radi sasvim solidno (1.07). Čekam još samo da urade mogućnost isključenja provjere integriteta svih fajlova pri pokretanju, jer treba par minuta da skenira 30 GB podataka i za to vrijeme disk užasno krči. Zato sam isključio "Start with Windows"

meni se synca sve osim većih fileova zasada od 60MB pa nadalje, možda kad završi proces sa slikama koje su manje, krene na video... imam isto 1.0.7. i isto oko 26GB materijala...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 10:36 (MujagaWudakhi).
16 godina
MEGA.co.nz Sync Client

Pa dragi Mujaga što ne kažeš odmah tako da imaš 26GB. Ja mislio da ti je ostalo par fajlova koje ne želi syncati. Klijent radi tako da prvo synca najmanje fajlove, tako da imaš najmanje prosječno vrijeme čekanja (shortest job first). Tek na kraju ako budeš imao problema sa velikim fajlovima uradi kao što sam napisao u prethodnom postu.

1 0 hvala 1
16 godina
uss kaže...

Pa dragi Mujaga što ne kažeš odmah tako da imaš 26GB. Ja mislio da ti je ostalo par fajlova koje ne želi syncati. Klijent radi tako da prvo synca najmanje fajlove, tako da imaš najmanje prosječno vrijeme čekanja (shortest job first). Tek na kraju ako budeš imao problema sa velikim fajlovima uradi kao što sam napisao u prethodnom postu.

eee jebajga :D sta ja znam hahahahaha :D... nije taj kim dot com ni lud :P

al dobro, hvala ti, ako je u tome problem onda super... :)

MuWu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice