- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo too much preskupo.
što nije bolje onda uzeti sportski paket i plačati ga 50 - 60 knb misečno sve programe
radije 3 bureka kupiti nego platiti za taj sportski kanal 30 kn :)
baš sam se nadao da će omogućiti tako nešto, jer mi se baš neda plaćati cijeli sportski paket. Zbilja me ne interesiraju brazilske, argentinske lige, nit imam vremena gledati ih. Samo cijena... WTF? Ko god da tu cijenu u HR određuje je glup ko točak... na iskonu isprobavaju svakve điđe miđe (youtube, facebook, mobilna TV), sve nešto kewl, a na maxtv-u isprobavaju do koje mjere mogu izmusti lovu iz korisnika. Zanimljiva segmentacija...
whatever... dat ću im 30 kuna da se ne moram zezati sa streamom Superbowla, a onda zaboraviti i na tu uslugu (kao i na ostale "za samo 15 kuna možete nešto, a za još trideset možete i to, a za još sto dobijete i ovo, a ako platite račune možete besplatno dobiti i rekete za badminton ili ruksak sa kojeg će vam patent otpasti nakon mjesec dana. True story!)
Nek ubace neki kanal koji prenosi F1 i rado ću im i duplo platit (mada su lopovi i ovako i onako).
baš o tome razmišljam, zbog F1 ću popustiti (damn you t-com)... naći će svakom slabost
Jedino dobro sto ima pogledat na maxtvu su:
fox life
fox crime
extreme tv
i ponekad natgeo
fox life
fox crime
extreme tv
i ponekad natgeo
A Discovery!?
Ček ovo je za jednu utakmicu 30kn?
Ako je, stvarno nisu normalni pa ko će im to uzet! Za dvi utakmice moš uzet cili paket.
Da je 30kn za svu špaljolsku ligu možda bi i uzeja.
lopovluk i ništa drugo.koliko sam ja shvatio jedna tekma tj događaj je od 20 do 60 kn ili sve tekme npr. talijanske lige toga dana?
Što se tiče f1. Uzmete osnovni extra paket , mislim da se zove za 15kn mjesečno i imate hd formulu na njemačkom rtl-u
ma nisu stvarno normalni trebalo bi biti 10kn MAX po tekmi ili tako nesto za dve tekme uzmes sportski paket i gledas koliko hoces
Šta je ovo 30 KN, pa tolko ulaznice dođu banda lopovska
fox life
fox crime
extreme tv
i ponekad natgeo
A Discovery!?
A History Channel?
fox life
fox crime
extreme tv
i ponekad natgeo
A Discovery!?
A History Channel?
Svatko ima svoj ukus :) zaboravio sam reci i AXN prikazuju "rescue me" :)
Kakav bezobrazluk,kakav kretenizam. Želio bi vidjeti face tih ljudi koji su osmišljavali ovu ponudu na max-u.
Još ako bude radilo kao snimalica...
Fino sjedneš gledaš i zadnjih pet minuta ti samo odsječe
ti bas i ne kontas sta je PPV?
Ajde ti nam objasni!
Ovo je isto bazirano na EPG-u kao i snimalica. Ako se emisija produzi, ili program poremeti, vrlo vjerojatno ces spusit kraj.
Ili mislis da ima netko tko klika pocetak i kraj emisije :-)
Poduči me, o Mighty One!
koji t-udumi! baš sad gledam, na arena PPV za 30 kuna nude njemačku all-star utakmicu u rukometu. Mislim ko će to gledati? FAIL 1
istu tekmu možeš gledati besplatno na Sport1... FAIL 2
neznam koliko još ti kreteni imaju exkluzivu na arenasport, jer jedino oni emitiraju u Hrvatskoj, ali nedam lopinama 30kn za gledanje jedne tekme ni da je EL Clasico u pitanju.
Osječao bi se kao zadnji kreten kad bi to učinio,i nadam se da če ostatak korisnika bojkotirati ovu uslugu jer jedino ih se tako može natjerati da počnu razmišljati i spuste se na zemju.
Da se bar zove iPay , onda bi još cijena bila i prihvatljiva he,he
Evo, da ne otvaram novu temu... (ne zaslužuje)
Jeste skužili da se nova više ne može snimati?
Autorska prava itd.