Mass Effect 3 Extended Cut - za 4 dana!

poruka: 8
|
čitano: 1.117
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Bioware se službeno oglasio na Facebooku te najavio dolazak Extended Cut DLCa za 26. lipanj ove godine :), što znači da moram požuriti dovršiti zadnju misiju u drugom prolazu tako da Shepard preživi :)

Naravno, besplatno. Jogurtaši, uživajte u prvom DLCu {#}

http://www.masseffect.com/about/extended_cut/

EDIT: da bi ga se u potpunosti doživjelo, poželjno je učitati save status prije napada na Cerberus bazu. Taman sam tamo i stao... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 19:54 (Father_Dougal).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
protjeran

A ja moram "izmisliti" novce da bih uopće mogao odigrati trojku. Proklete financije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 20:24 (NiramX).

0 0 hvala 0
17 godina

say what?

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko god dobar ovaj završetak bio, neću da goživjeti kako bi da je bio u orginalnoj igri, strasti su se ohladile, igra je pomalo zaboravljena, znam da će se dosta toga vratiti čim je pokrenem, ali mi je opet žao što je ovako ispalo s ovim serijalom, a stvarno je bio nesto posebno, unatoc svim propustima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa mislim da svi već znaju kakav je kraj bio... jedini problem je što igra nema nikakav closure, epilog što se desilo poslje. a čisto sumnjam da ću dobit odgovor na to.

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Mass Effect 3 Extended Cut - za 4 dana!
vgetik kaže...

Pa mislim da svi već znaju kakav je kraj bio... jedini problem je što igra nema nikakav closure, epilog što se desilo poslje. a čisto sumnjam da ću dobit odgovor na to.

Ako aludiraš na senatoricu čija sestra je bila space pirate, onda ćeš biti zakinut, da... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina

Hoće li biti samo cut scene ili i igriv dio?

0 0 hvala 0
17 godina

A navodno je riječ o 2 gb novog sadržaja ( toliko su ograničeni sa nekom xbox uslugom dodataka ili šta već). Također u intervjuu na mass effect youtube

kažu da novi sadržaj dolazi taman oko napada na stanicu ( zadnja misija, tj. mjesto na koje autosave prijeđene igre vodi). Btw razlika između piratske igre i orginal je otprilike 2 sec videa ( + mp). Po tom intervjuu dobiti ćemo kao posljedice odabira tijekom igre, ali ne znam u kojem obliku. Tekst ili cutscene, totalno svejedno. Vjerojatno ću samo 27og na youtubi bacit me3 extended cut paragon/renegade endings...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice