Loš dan za Apple

poruka: 13
|
čitano: 1.392
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Loš dan za Apple

Motorola Mobility je tužila Apple u Njemačkoj za povredu dvaju patenata. Čini se da će Motorola imati pravo traženja zabrane prodaje Apple uređaja za koje Motorola smatra da su povrijedili ove patente.  Savjetnik i bloger Florian Muller kaže da je kontaktirao obje strane i da se nitko nije oglasio o ovome, dakle niti demantirao. Ovo bi mogla biti recka na Googleovom opasaču.

link

Druga vijest je da je mala španjolska firma dobila parnicu protiv Applea i moći će prodavati svoj tablet za koji je Apple tvrdio da krši njihove patente

link

*ajmo bugovci na naslovnicu 'Loš dan u Black Rocku'

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Loš dan za Apple

Sad će ti dojurit 20 jabučara! Kak se usuđuješ objavljivat laži!! {#}{#}{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
Loš dan za Apple

Nije to to. Dok ne objavi BOL, nema flamewara.

A fakat, ima dva dana da nisu objavili ništ o jabukama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ah ,Bug će to tek u ponedjeljak! {#}

14 godina
Loš dan za Apple

nemam niš pametno za reći pa sam to odlučio podijeliti sa vama

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 0:00 (Cromaki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hrvooje kaže...

Motorola Mobility je tužila Apple u Njemačkoj za povredu dvaju patenata. Čini se da će Motorola imati pravo traženja zabrane prodaje Apple uređaja za koje Motorola smatra da su povrijedili ove patente.  Savjetnik i bloger Florian Muller kaže da je kontaktirao obje strane i da se nitko nije oglasio o ovome, dakle niti demantirao. Ovo bi mogla biti recka na Googleovom opasaču.

link

Druga vijest je da je mala španjolska firma dobila parnicu protiv Applea i moći će prodavati svoj tablet za koji je Apple tvrdio da krši njihove patente

link

*ajmo bugovci na naslovnicu 'Loš dan u Black Rocku'

Kaj se tiče tog Španjolskog slučaja, dole na linku je to malo šire objašnjeno o čem se tu radi zapravo uglavnom Apple se jako poskliznul i opal pošteno na rit.{#}{#}

http://fosspatents.blogspot.com/2011/11/apple-loses-ipad-design-lawsuit-against.html

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Loš dan za Apple

mogo si objasniti i kojim je patentima riječ. Vidiš čitaš na blef, ja sam sad na kratko prešo okom i čini mi se da je više riječ o softverskom patentu, a to ne znači da moraju prekinuti prodaju, već samo izmjeniti source.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!

0 0 hvala 0
17 godina
pbandov kaže...

mogo si objasniti i kojim je patentima riječ. Vidiš čitaš na blef, ja sam sad na kratko prešo okom i čini mi se da je više riječ o softverskom patentu, a to ne znači da moraju prekinuti prodaju, već samo izmjeniti source.

e pa bravo za tebe. trebamo takve čitače.  a ako misliš da je sve jasno, trk u njemačku, možda pomogneš apple timu

*nisam ja novinar, ja samo kaže, gle ovo ljudi s bugovog foruma, ovo bi vas moglo zanimat

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 0:55 (hrvooje).
14 godina
odjavljen
Loš dan za Apple

Za jedno 2-3 godine će uz ovu vijest stajati: "I tako je Apple krenuo prema dnu."

{#}

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Loš dan za Apple

uz ovaj slučaj iz španjolske apple ispada jako loš u cijeloj toj priči, kako kaže florian na svom foss blogu, jer nije samo tužio civilnom parnicom nego je tražio i kaznenu odgovornost. sad se postavlja pitanje kakav će ovo imati utjecaj na parnice apple vs samsung koje se također tiču dizajna kao i ovaj španjolski slučaj. mnoge male tvrtke su tužene, ali jedino ova mala španjolska tvrtka se odlučila boriti kao i njemačka jay-tech i sasvim je jasno da će i ostali slijediti njihov primjer 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kaj sam rekel kad će Bug ovo objavit? {#}

KLIK

17 godina
kizo2703 kaže...

Kaj sam rekel kad će Bug ovo objavit? {#}

KLIK

Sad buš i ti opet dobil Košaru ili dvije domačih Jabuka na glavu fučkaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan

Nek dođu ,napravit ćemo štrudlu od jabuka! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice