Leak slideva - HTC DHD2, Desire 2, Wildfire 2

poruka: 25
|
čitano: 3.920
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

2 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
RE: Leak slideva - HTC DHD2, Desire 2, Wildfire 2
Auuu ovaj Desire HD2 ce bit prava makina :)
Full HD Addict :)
16 godina

Vidim da je Desire 2 isti :/ osim kod ekrana (umjesto običnog amoleda je sad super lcd)

EDIT - kod DHD2 je greška, kod ekrana treba bit 4.3"

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 18:16 (Mitch).
15 godina
neaktivan

Ma ljudi to su samo nagađanja...za se x12 su isto svašta pričali i kad izašo vidiš sve suprotno...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
dec54 kaže...

Ma ljudi to su samo nagađanja...za se x12 su isto svašta pričali i kad izašo vidiš sve suprotno...

nije baš sve, samo nema dvojezgreni proc,ostalo je sve točno makar su to bila prerana nagađanja (9.mj.) a predstavljena je tek na CES-u.

Ovi mobiteli bi trebali bit predstavljeni na MWC-u, ako ne onda na Cebit-u

14 godina
neaktivan
benko kaže...
Auuu ovaj Desire HD2 ce bit prava makina :)

Pa i Desire HD je sad makina..neznam sto ce im vec taj, kad nema sto HD nemoze..sve slicno osim proca..i rez..

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
dec54 kaže...

nije baš sve, samo nema dvojezgreni proc,ostalo je sve točno makar su to bila prerana nagađanja (9.mj.) a predstavljena je tek na CES-u.

Ovi mobiteli bi trebali bit predstavljeni na MWC-u, ako ne onda na Cebit-u

ma rekli su na nekim sajtovima full hd snimanje,veča reza ekrana,rama više ma svašta al dobro nebitno...samo mi je bitno da ovi mobovi s dual core procovima izađu što prije u hrv kako bi ovi ostali pojeftinili jel si planiram upiknut xperiu arc pa bi bilo ljepo da je dobim za nekih 2500kn na oglasniku ;)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

"Malo" sam razocaran...
Hardverski su to jake masine i ne treba im sada dual-core od 2GHz s bijesnom grafikom, ali su kogli poboljsati kameru, dodati neke điđe-miđe i sl.

Valjda ce ponudit uz sve to neki bolji, napredniji Sense, bolje baterije i sl., optimiziranje postojeceg, a ne nabrijavanje brojki.

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 14:54 (Šef).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

A sado dame i gospodo Rock´n Roll, neka se sad jave Ifantazisti, WP7 NOKIA fan club i svi ostali. Only HTC RULES!!!! Ponosan sam vlasnik HTC DHD-a, ali u dogledno vrijeme I will have DHD2{#}{#}{#} !!!!

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo ostalo možda,  ali ne vjerujem da bi tako brzo izbacili DHD2, jer nema smisla, pogotovo takve sitnice su razlike, mislim dual core, i to je to. 

možda da je DHD2 dual core, 4.3 ili 4.5 ekran Super AMOLED ekran, pravo snimanje 1080p u 30fps, ili mmm 60 fps :), da bude izrađen u cjelosti od gorilla stakla, a ako može da bude nekak brušeno ko ovaj aluminij na ovom DHD-u, jer je ugodan osjećaj i ne klizi.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Leak slideva - HTC DHD2, Desire 2, Wildfire 2
ATJLučko kaže...

A sado dame i gospodo Rock´n Roll, neka se sad jave Ifantazisti, WP7 NOKIA fan club i svi ostali. Only HTC RULES!!!! Ponosan sam vlasnik HTC DHD-a, ali u dogledno vrijeme I will have DHD2{#}{#}{#}  !!!!

To ti nije trebalo.

DHD2 nije ništa napredniji od Atrix-a, možda je i manje hardverski napredan. Desire 2 samo govori da se fokusiraju na 2-3 uređaja, jer po ovom slideu je Desire 2 isti Desire.

14 godina
neaktivan

HTC Desire ima svoje nedostatke dok je Desire HD to popravio ali za moj ukus HD ima prevelik ekran dok je na desireu onako "taman".

Desire 2 donosi vecu memoriju,sigurno puno bolji multitouch,prednju i bolju straznju kameru,mozda bolju bateriju i naravno OS 2.3.

dok je HD2 stvarno mrcina kojoj se nema sto prigovoriti.

sad samo treba pricekati da vidimo razlike u cijeni između hd i hd2  desirea i desirea2 :D

14 godina

Vidim da me 3M peru ou palcima dolje, u redu to samo pokazuje da su čitali moj post. Ja njih pitam, dečki imate li vi možda HTC DHD-a, ne iz neke zlobe ili prikrivene zle primisli, jednostavno, imam feeling kako vi pričate na suho, bez iskustva na istom. Moje spoznaje mi kazuju kako je HTC DHD trenutno najbolji smartphone kad nas dobavljiv, i nekoliko sam to puta u različitim forumskim temama vezanjih na slične teme elaborirao, tako da me to ne pogađa previše što ste mi pokazali palac dolje. A što se tiče HTC DHD2, pogledajte samo rezoluciju sa kojom dolazi, procesor, interna memorija (netko će reći kaj samo 8 Gb, OK, ali sa 1,5 interne na DHD-u i 8 na SD kartici, za sada imam od oko 9,5 nekih 6 Gb. Ajde mi recite čime bih je trebao napumpat na 32 + 8 GB memorije, a poznato je kako i kojičina ispunjene memorije ipak ali malo usporava rad moba. Pojedinci se žele kako im je prevelik, dečki, niti jedna cura to ne želi čuti, a vi to javno priznajete, dajte budite MUŠKO  pa tu malenkost pregrizite. Nadam se da neću zbog mog slobodnog razmišljanja zaraditi daljnje kritike ili sankcije, ipak nikoga nisam vrijeđao i samo ovim putem plasiram svoje razmišljanje. HTC DHD RULES, kome pravo kome krivo!!!! 

15 godina
protjeran

hvala im samo na tome sto su napokon povecali internu memoriju kako spada.ovo je bilo ocajno dosad na desire-u sve treba na karticu,cak ni navi ne stane.8 gb interne je sasvim lijepo,tu sve stane a pjesme filmovi i ostalo na karticu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ovo mi nije jasno: sadnji DHD ima 756 rama a DHD2 po ovima ima 512 Rama...nema logike

0 0 hvala 0
16 godina

A Atrix ima 1 GB. Kad se sjetim da sam prošle godine imao komp s 1 gigom {#}.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bugonja, prijatelju, čini mi se da si propustio činjenicu kako je kod DHD2 bitni jači procesor, tako da ima ipak 20% jači CPU!!!!

Nije za zanemariti činjenicu. A tek rezolucija i S LCD ekran, ima li tko jači!!!!{#}{#}{#}

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

A tek rezolucija i S LCD ekran, ima li tko jači!!!!{#}{#}{#}

Ima... Samsung Galaxy S2 i njegov Super Amoled + :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
14 godina

MOŽDA prijatelju, ovo su neki bitni podaci sa GSMSRENA stranice, dakle; 

SAMSUNG Galaxy 2 rezolucija 480x800, HTC DHD 2 rezolucija 540x960,

SAMSUNG GalaxY 2 CPU 1.0 GHz HTC DHD2 CPU 1.2 GHz

SAMSUNG GalaxY 2 Interna memorija 16 GB 1Gb RAMHTC DHD2 8GB 512 MB RAM

Ovdje je lakih 1:2 za HTC DHD2, ima li tko koju drugu argumentaciju????

16 godina
ATJLučko kaže...

Galaxy 2 nije konkurent DHD2, jer ko jedinica je konkurent Desireu, odnosno desireu 2, čime samsung ponižava desire 2.

14 godina

A hebiga onda, reci to momku s posta iznad, koji je započeo osvrt. 

Po tvom mišljenju, shodno mojim specifikacijama onda su to 3 boda u gostima za HTC uopće!!!!{#}

17 godina
neaktivan

Ja ovo vec imam ;)
1 GHz Scorpion processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm QSD8250 Snapdragon chipset

A i desire ga ima. U cemu je napredak u desire 2?

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 20:54 (logic).
15 godina

Eto ga, buduci hd2 ce biti jaci od mog sadasnjeg kompa :D

http://vukajlija.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ja sam samo odgovarao na ono o ekranu... Jer je Super Amoled Plus bolji od Super LCD-a.... :)

U ostalom je DHD2 bolji SGS2... ;)

16 godina
logic kaže...

Ja ovo vec imam ;)
1 GHz Scorpion processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm QSD8250 Snapdragon chipset

A i desire ga ima. U cemu je napredak u desire 2?

Čini se da ga žele ostavit na ~ 300 € vjerojatno kao jačeg modela između Aria-e i Gratia-e, dodali su samo 4 GB interne mem., dvix/xvid podršku i malo brži 3G.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice