Izašao Spybot S&D 2.0 Beta 1 nakon 2-3 godine!

poruka: 19
|
čitano: 3.762
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sumnjam da vam je ovaj softver toliko poznat, i više nije toliko popularan kao MBAM, al sad izgleda je puno bolji!

Brzina skeniranja i memorija sustava bi trebala biti bolja za nekih 50% ukoliko se sjećam, pošto je između Alpha 3 inačice i Beta 1 trajalo 2-3 godine.

I možda je moguće da će imat potpuni hrvatski prijevod! (zadnja aktivnost starog prevoditelja je bila 2007. kako sam vidio...)

http://www.safer-networking.org/hr/news/2011-05-11.html

Spybot SD 2.0 Alpha
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 21:46 (Tom.K).

3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Ja sam već zaboravio da taj komad softvera postoji:)

Dat ću mu priliku i isprobati ga.

World Championships: 7, GP started: 273, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ej baš super ...

e zanima me koji program koristite za čišćenje od ovih govanaca na računalu ?

Imam program koji se zove "Anti-Malware" (http://www.malwarebytes.org/ ). Ima što bolje od ovog ?

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Stara dobra vremena -- sbaj bot srč distroj :D

Ne dirajte mi Osamu, uspomenu u meni....

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto malo ss-ova:

World Championships: 7, GP started: 273, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Izašao Spybot S&D 2.0 Beta 1 nakon 2-3 godine!
Mustafa kaže...

Stara dobra vremena -- sbaj bot srč distroj :D

Samo su i ostala stara dobra vremena, danas je to alat koji je oronul sigurno pa i ovoj novoj verziji odavno su ga prešišali drugi alati.{#} Čišcenje gamadi s njime necu nit spomenut, da se starac još vise ne obruka tu je posebno nesposoban u usporedbi sa klasicnim alatima Malwarebytes i SAS a one specijalce cudnovate alate da ne nabrajam.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina

Vrlo dobar anti-spyware alat, 2x mi je uklonio spyware (onaj pravi) dok mi drugi alati u to vrijeme nisu pomogli.... oni koji su imali real spyware znaju kakve su to muke.... jedini nedostatak tom alatu je taj sto skeniranje zna dosta dugo potrajati

Jos uvijek ga koristim, nije mi samo jasno kako to da mnogi ne znaju za njega {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Vrača se legenda {#},meni je bio najbolji alat za zloćudnu gamad,čak mi je i našao nešto što MB nije :),jednio sto je dosta spor bio...

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Vrača se legenda {#},meni je bio najbolji alat za zloćudnu gamad,čak mi je i našao nešto što MB nije :),jednio sto je dosta spor bio...

Izgleda da je tu osobinu zadržao:)

17 godina

nekad mi je to bio glavni alat za micanje gamadi sa diska..

no vrijeme ga je pregazilo, imao je veliku bazu malware-a ali je jako sporo s njom baratao i skeniranja su znala potrajat jako dugo.. mbam me preoteo od njega.. no, isprobat ćemo :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

Jel može to uz MBAM radit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
KingNothing kaže...

Jel može to uz MBAM radit ?

Moze, samo ne u isto vrijeme (ako mislis na skeniranje).

17 godina
neaktivan

uz ad-aware nekad must have alat...ali nešto je pošlo naopako. skeniranja koja su trajala dugo,  zamrzavanje sistema i drugi bugovi.

kad se uključila rezidencijalna zaštita (teatimer) davavo je upozorenja koja je prosjećnom korisniku bilo teško razumjeti, odnosno odlučiti dali dopustiti ili ne promjenu. npr winpatrol je za to puno bolji. istisnuli su ga malwarebytes i superantispyware iako nemaju rezidencijalnu zaštitu u besplatnoj verziji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ad-Aware je barem meni puno bolji ako ne i najbolji besplatni alat za razne spivere i trojance, ali ga dosta dugo nisam koristio jer je imao nekih problema sa apdeitima. Ova zadnja verzija radi odlično i ponovo sam se vratio na njega.

Za to vrijeme koristio sam Spybot S&D i nije ništa pronašao, a na kompu je bilo dosta gamadi.

Nadam se da je ova nova verzija programa bolja nego stara.

baster
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo, malo sam ga isprobavao, nista narocito. Moraju ispraviti jos puno bugova, smrzavanje, kao da radim na celeronu 333mhz i 64 MB rame :D

Vracam AD-aware i MB

0 0 hvala 0
17 godina

Hmmm sto je najbolje inst sam ga probao nije los... i odlucio ga zbrisati ali nemoguce je kad idem zbrisat deinstalcija samo stoji xD i ne mice ce se ni nakon 15 min pfff

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kažem ti ja. To smeće mi zamrzlo sustav k`o u Sibiru. Stalno sam morao kopat po Task menageru i ručno brisat taj neuspjeli beta program da sam pop++++

Forumaš Mustafa GURU !! Najbolji forumaš po izboru redakcije PC Chipa !

0 0 hvala 0
17 godina
Mustafa kaže...

Kažem ti ja. To smeće mi zamrzlo sustav k`o u Sibiru. Stalno sam morao kopat po Task menageru i ručno brisat taj neuspjeli beta program da sam pop++++

Hehe uspio sam ga zbrsat tako da sam ga gasio u rask mng onako brzo i onda sam oso c/program filise bla bla i zbriso folder oso pod control panel i zbriso ga tamo i ko ga j...

14 godina

prvi komp koji sam dobio, došo susjed i prvo instalirao Spybot Search&Destroy :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice