Iphone easter egg

poruka: 4
|
čitano: 827
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Iphone easter egg vodi ka boot loopu

Da li ste znali, ako na Iphoneu promijenite datum u 1.1.1970. imat ćete priliku vidjeti rijetku sliku Jobsa :)

Naravno, nemojte ovo napraviti, jer vas na prijevaru žele navući na bug koji će vaš Iphone ubaciti u boot loop.

http://www.theguardian.com/technology/2016/feb/12/setting-the-date-to-1-january-1970-will-brick-your-iphone-ipad-or-ipod-touch

Na slashdotu već ima i rješenje. Samo trebate izvaditi bateriju. Pošto to vjerovatno 'ne možete', potrebno je čekati da se baterija istroši

http://apple.slashdot.org/comments.pl?sid=8741233&cid=51496561

There is no job like cron job!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone easter egg

Stara vijest sa 4chan-a /b/ threada.

Bila je rijec da se omogucuje retro mod ako stavite datum 1.1.1970. i mnogo ljudi je popusilo

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 1:44 (Yamacha).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone easter egg
Yamacha kaže...

Stara vijest sa 4chan-a /b/ threada.

Bila je rijec da se omogucuje retro mod ako stavite datum 1.1.1970. i mnogo ljudi je popusilo

Ja sam jedan od njih

Letio po 9gagu ko nespašen, naiđem na tu sliku, pošten kvalitet fotošop skillza, nisam koristio mozak tih 2.3 sekunde i jbg.

No dobro, nakon 2 sata panike, čupanja kose, serijskim paljenjem cigareta u roju i računanja koliko ću kur**a morat popušit da otplatim iPhone 6 kupljen na paprenoj tarifi čiji ugovor još uvijek traje, otkrio sam kako bezbolno riješiti taj...moram priznat je*en glitch/bug. U principu da, samo pražnjenje baterije do ibera ili ako se netko usudi rastavljati, off/on baterije i to je to. No ja sam na redditu naletio na topic pa tamo iskopao to...i dost drugih stvari...

Više mi je smješno što je preko tisuće uređaja besplatno zamjenjeno u Apple trgovinama...ovo je Apple-u skup propust...poprilično...papreno...think differently... xD

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business. - C.M. Burns
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 22:33 (pbandov).
14 godina
Iphone easter egg

Obično među prvima nanjušim neki novitet u svezi iOS-a, ali sam ipak do sada dva puta promašio, na svu sreću, oba dva puta su bili neki kritično zahebani! 

Prvi puta je bilo ako se ne varam sa 8.0.2 verzijom, gdje je puštena u promet nevečer jednog dana, a ja to nisam uočio! 

Ujutro je bilo po cijelom internetu da se ne skida ta verzija jer ima kao nekakvu grešku u sebi! 

U ovom slučaju, i opet sam "prespavao" objavu, na moju sreću, ako se to tako može nazvati, dok ne naiđe nekakvo slijedjeće "Easter" surprise, kada bi se po Murphyu mogla dogoditi reverzibilna treća nesreća! 

Uvijek se mora žuriti polako, i daleko se može stignuti! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice