IPhone 4S već u prosincu

poruka: 14
|
čitano: 2.322
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IPhone 4S već u prosincu

Kao i svaku seriju ajfonova, uvijek nas zanima kad će i kod nas biti dostupan. Pa evo, nakon 5 sekundi guglanja i to se saznaje. Prema članku iz Gadteterije, iPhone 4S bi trebao stići u prodaju krajem prosinca, u t-mobile i vjerovatno vipnet prodaji.

Točan datum se nezna ali većina ih nagađa da će biti dostupan do kraja godine.

Izvor

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 4S već u prosincu

jel se mozda zna cijena

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 4S već u prosincu

Na vipovoj stranici je već dostupan iPhone 4 od 8Gb-a. Mozda uskoro budu i ostali modeli.

Najvjerojatnije će sve biti dostupno kao i svake godine. Negdje pred kraj 11. mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 10:55 (Fantasticus).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: IPhone 4S već u prosincu
Fantasticus kaže...

Na vipovoj stranici je već dostupan iPhone 4 od 8Gb-a. Mozda uskoro budu i ostali modeli.

Najvjerojatnije će sve biti dostupno kao i svake godine. Negdje pred kraj 11. mjeseca.

Dostupan je već duže vrijeme, ali neće pred kraj 11. mjeseca kad je datum izlaska za SAD bio prije mjesec dana. Kao što sam napisao očekuje se krajem godine.

Za pitanje cijene, ne znam, upit od t-mobile-a i vipneta nije dao konkretan odgovor. Jer vjerovatno će iskamčat neke žnj tarife od jedne kune za 1 kilu zlata mjesečne pretplate...

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
16 godina
neaktivan
Ma oni kazu da ce iPhone biti dostupan do kraja godine i tako svake godine, ali uvijek dode prije tog roka. Tako su u SADu rekli da ce do kraja godine biti dostupan u svim zemljama, sto ne znaci da ce bas 31.12.2011. biti dostupan.
Evo bas citam kako ce novi iPhone biti dostupan 11.11. u Albaniji i Crnoj Gori, ali nigdje nema hrvatske. Bas otuzno.
18 godina
Fantasticus kaže...
Ma oni kazu da ce iPhone biti dostupan do kraja godine i tako svake godine, ali uvijek dode prije tog roka. Tako su u SADu rekli da ce do kraja godine biti dostupan u svim zemljama, sto ne znaci da ce bas 31.12.2011. biti dostupan.
Evo bas citam kako ce novi iPhone biti dostupan 11.11. u Albaniji i Crnoj Gori, ali nigdje nema hrvatske. Bas otuzno.

http://www.apple.com/pr/library/2011/11/01iPhone-4S-Arrives-in-Hong-Kong-South-Korea-on-November-11.html

Čitam, šizim, psujem sve te šugave države, jobsa i onog novog debila degeneričnog zvanog tim cook i ne vjerujem... Šta smo toliki jadnici da te vuko*ebine dobiju 4s prije nas???

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Fantasticus kaže...

http://www.apple.com/pr/library/2011/11/01iPhone-4S-Arrives-in-Hong-Kong-South-Korea-on-November-11.html

Čitam, šizim, psujem sve te šugave države, jobsa i onog novog debila degeneričnog zvanog tim cook i ne vjerujem... Šta smo toliki jadnici da te vuko*ebine dobiju 4s prije nas???

A jesi planuo ko da češ kampirati pred t-comom za novi ajfon.

18 godina
IPhone 4S već u prosincu

Neću al prodao sam stari iPhone i trebam nabavit novi, nisam baš neki fan čekanja a neda mi je za*ebavati s unlockom kao s prošlim i stalno paziti na update pa onda kad će jailbreak pa kad će unlock, imao sam iPhone još od prvog modela prošao sam sve proklete firmware koje sam mogao i nemam više volje za to inače bi potegnuo u sloveniju po 4s... A iskreno ide mi na dick to kaj su ispred nas te šugave države - albanija, gvatemala, el salvador i ostatak državica... Kakve su to pi*doje*ine i po čemu su one bolje od nas??? {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 23:48 (Dwyane Wade).

1 0 hvala 0
15 godina
IPhone 4S već u prosincu

Može jedno objašnjenje, pročitao sam članak ali nije mi jasno gdje je ovdje kvaka  {#}??!!

Nije mi jasno da navodno preveliko i prebrzo trošenje baterije može biti razlog i dio uopće hardware-skog problema {#}, ko tu koga i za čiji interes??!!

LINK; http://www.index.hr/vijesti/clanak/kupci-novog-iphonea-ogorceni-baterija-nikad-nije-trajala-krace/580528.aspx

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Može jedno objašnjenje, pročitao sam članak ali nije mi jasno gdje je ovdje kvaka {#}??!!

Nije mi jasno da navodno preveliko i prebrzo trošenje baterije može biti razlog i dio uopće hardware-skog problema {#}, ko tu koga i za čiji interes??!!

LINK; http://www.index.hr/vijesti/clanak/kupci-novog-iphonea-ogorceni-baterija-nikad-nije-trajala-krace/580528.aspx

koji vražji interes? stroj ima dvojezgreni,nabudženi hardver,a to troši struju..

15 godina
IPhone 4S već u prosincu
ne mogu vjerovat da su ugradili dual-core, a da su stavili bateriju jacu za samo 12 mAh-a.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 6:22 (dturko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Može jedno objašnjenje, pročitao sam članak ali nije mi jasno gdje je ovdje kvaka {#}??!!

Imaš već temu o anomaliji baterije novog ajfona

15 godina
IPhone 4S već u prosincu

Nisam siguran na koju bi se temu točno nadovezao, ali i ovo je vjerojatno OK, a i ovakva vijest {#}!

LINK; http://www.index.hr/vijesti/clanak/otvoren-novi-front-borbe-s-googleom-apple-kupio-tvrtku-za-izradu-vrhunskih-3d-mapa/580582.aspx

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Nisam siguran na koju bi se temu točno nadovezao, ali i ovo je vjerojatno OK, a i ovakva vijest {#}!

LINK; http://www.index.hr/vijesti/clanak/otvoren-novi-front-borbe-s-googleom-apple-kupio-tvrtku-za-izradu-vrhunskih-3d-mapa/580582.aspx

ovo je super vijest, iako si mogo otvorit temu jer će sad navalit google fanatici sa čistokrvnim jabukašima, pa će biti 10 poruka po argumentu XD + koji padobranac koji će komentirat prvu vijest.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice