IPhone 4 ipak ne toliko čvrst?

poruka: 49
|
čitano: 13.087
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nisam ljubitelj iUredaja, ali ovo mi je malo pretjerano.

Ako su ga bacali zasto onda nema ostecenja na rubovima mobitela?

Pogledajte slilku u prilogu, gornji krug na kraju ekrana pokazuje vjerovatno prvu pukotinu iz koje nastaju druge, i ne vidi se nigdje octecenje.

A drugi krug pokazuje ostecenje koje je nastalo izravnim udarcem, jer kako imace objasniti da lom ide iz jedne tocke?!?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone 4 ipak ne toliko čvrst?
goodye kaže...

Ako su ga bacali zasto onda nema ostecenja na rubovima mobitela?

A zasto su ga slikali ugasenog? Zar se pokvario?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Nije pokvaren nego to uopće nije 'cjelovit' mobitel. On je iznutra prazan, nema dijelova.
Moguće je da je ovo puklo baš zato što nema ništa unutra. Jer ovo je samo 'okvir' mobitela.
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan
RE: iPhone 4 ipak ne toliko čvrst?
markantz kaže...

Nisu dali metodologiju testiranja :) Mozda su zakacili neki teg na iTelefon i bacali da sa 1m na metalni spic :))))

Ili su ga bacili više od 3 puta...???

17 godina
neaktivan

Da su stvarno htjeli nešto dokazat snimili bi to.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina

Nokia 3310 je bila carica od svih mobitela. Pala mi je barem 10 puta po štengama a dvaput sam je bacio u zid iz ljutnje. Naravno,ostala je čitava bez pukotine, ali sa dvije male ogrebotine veličine par mm.

Ne bih ja bacao taj iPhone da vidim da li je čvrst. Ako nije imam garanciju. Dam se kladit da ti novinari koji pljuju iPhone da ga imaju i sami.

A to da je čvrst,pa nemožete očekivat od touch screena da je čvrst. Mogli su oni stavit i 2 stakla, ali uopće ne bi bilo odaziva.

Tek bi tad bio za bacat u zid

Da je baba muško - deda bi bio gay
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 18:30 (Mitch).

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ovaj iphone je udaren macolom ili slično. Nemoguće da mu je to od pada....

nisam apple fan,dapače nevolim ih ali što je previše previše je

Slažem se, ne bi pukotine išle u sve strane praveći kružnicu, da je pao, lom bi bio kao pčelinje saće.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina

Sada kad Mato dođe i vidi odustati će od kupovine iPhonea pogotovo.Nevinašce

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Ovi likovi bacaju iPhone na zid i sa terase i na kraju ostane citav. Doduse to je iPhone 3G ali ovo ce raditi (najverojatno) i na iPhone 4

Hmm, ovi trebaju prozivesti ovakvo sto i za daljinski. Pomaze svrsi, pogotovo sada za vrijeme svetsko prvenstva :)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma joj, pa sada sve se okrece protiv Applea, prvo retina display ne valja, pa kuciste nije jako. Svaki mobitel bi otisao da ga se baci 3 puta, i da ovo mi vise izgleda kao photoshop kada sve vise gledam sliku.

Odsada smo Real i ja jedno!
17 godina
neaktivan

i opet će ga prodati na kamione.. ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina

Kako ce bit ljepo vidit Appleovce kako setaju svoje nove fensi ljepe iPhone u debelim kondomima... ups... zastitama protiv lomljenja :)

I'm going woo woo

3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja mislim da drzi vodu ako ga je triputa bacio moralo je biti ostecenja i na rubovima,a ne samo na ekranu Namigiva

14 godina
neaktivan

mom frendu je u skoli pala cetvorka iz ruke i puklo staklo skroz ko i ovo

maxy
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: IPhone 4 ipak ne toliko čvrst?
PEXer kaže...

mom frendu je u skoli pala cetvorka iz ruke i puklo staklo skroz ko i ovo

.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan

Nije mi izgledao čvrst ni od samog početka kad su ga najavili.

17 godina
protjeran
tnakir kaže...

Kako ce bit ljepo vidit Appleovce kako setaju svoje nove fensi ljepe iPhone u debelim kondomima... ups... zastitama protiv lomljenja :)

Kreteni ... Najžešće je što potroše na mobitel love i love , a u 99% slučajeva koriste samo njegove osnovne opcije. Većinu opcija koju posjeduju najskuplji mobiteli se nikada ne koriste , ali mora se imati da se ispadne glup. Nokia stara je zakon i ostati će zakon... Zadnji dobar mobitel Blackberry koji ima solidnu tipkovnicu te se u hodu može jednom rukom poslati poruka ..., to sa Iphoneom i ostalim touchscren mobitelima je NEMOGUĆE, a i dokaz je da ljudima taj mobitel ne služi za telefoniranje , poruke i razgovor , već za preseravanje (izvinite na izrazu...){#}

Najsmješnije će biti gledati one dikliče kako se tuku ko će prije kupiti iphone... Volio bih da ih snime u što većem kadru kako bi  ih sprdao...

17 godina
protjeran

Što se tiče Apple-a ako su mu mobiteli ko laptopi bolje je uhvatiti se za glavu kada ispadne sa metar i pol visine (prosječan pad za mobitel...) Laptopi su im najskuplji gotovo na svijetu sa ja mislim jednim od najlošijih hlađenja ikada zbog kojeg diskovi odlaze ko na traci. Glavno da je to Apple , a koliko traje traje... Ista priča i za neke druge "marke..."

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice