Iphone 4 gubi signal!

poruka: 277
|
čitano: 59.434
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Iphone 4 gubi signal!
vjeko kaže...

Evo i

, nema ništa signala... Apple FAIL!

Ne želim flame-at, ali prema ostalim videima bih rekao da ga drži malo previsoko. Antena doslovice ima kritičnu točku - ali baš točku. Ako gumena navlaka debljine ispod mm rješava problem, onda znaš koliko je odstupanje u mjestu hvatanja dovoljno da se problem ne replicira. Istina je da trebaš baš pogoditi tu točku da bi signal pao, ali ako ti se to dogodi tijekom važnog razgovora (dok ti je mobitel na uhu ne vidiš gdje je ta točka točno), vrlo vjerojatno bi puklo i prednje i stražnje staklo kao posljedica "kazne".

Ne sviđa mi se ni što je antena gore, bliže glavi, a uz to je još na bočnoj strani mobitela.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
protjeran

sa hrv mrežom nikakvih problema,bas kao sto sam i prije tvrdio...AT&T je šrot,nekima to očito predstavlja veliki problem da shvate,ili jednostavno ne žele,da imaju barem neki razlog za pljuvati(jadni vi hejteri kad vidite svaki da prodajne rezultate hehe)

15 godina
Iphone 4 gubi signal!

Možda Iphone 4 je poboljšana verzija Ipod Touch-a,ili možda služi samo za gledanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bugonja kaže...

sa hrv mrežom nikakvih problema,bas kao sto sam i prije tvrdio...AT&T je šrot,nekima to očito predstavlja veliki problem da shvate,ili jednostavno ne žele,da imaju barem neki razlog za pljuvati(jadni vi hejteri kad vidite svaki da prodajne rezultate hehe)

predpostavljam da živiš jedno 6800km udaljen od AT&T signala i kao takav si kompetentan za iznošenje ovakvih ocjena samo zato što je na jednom telefonu loš signal. odličan ti argument, nema šta.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
neaktivan

AJd ne lupetaj. Na telefonu na kojem se to ne desava signal bi bio konstantan a na videu se vidi velika oscilacija signala. Ako je AT&T shrot onda bi signal bio slab i sa i bez te greske a ovdje se vidi da osciluje od 100% do 20%. Izgleda da su svi krivi osim apple. Sad ce at&t morati poajcati signal jer ako iphone i apple kaze da treba jaci ko su svi ostali da kazu iphone epic fail. apple je bezgresan a svi ostali ne valjaju. Objektivnost na visini kao i obicno.

:)
16 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Evo sad sam prociato da postoji mogucnost da vrate uredjaje zbog tih poteskoca sa gubljenjem signala:D

Bboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
logic kaže...

AJd ne lupetaj. Na telefonu na kojem se to ne desava signal bi bio konstantan a na videu se vidi velika oscilacija signala. Ako je AT&T shrot onda bi signal bio slab i sa i bez te greske a ovdje se vidi da osciluje od 100% do 20%. Izgleda da su svi krivi osim apple. Sad ce at&t morati poajcati signal jer ako iphone i apple kaze da treba jaci ko su svi ostali da kazu iphone epic fail. apple je bezgresan a svi ostali ne valjaju. Objektivnost na visini kao i obicno.

Preciznije od 100% do 0%.

17 godina
neaktivan

Priznao sam im jednu crticu iako je pukla veza ;)

16 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Evo riješenja!

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 22:45 (miljac007).

3 0 hvala 1
16 godina
miljac007 kaže...

Evo riješenja!

lol

Zelim OC-ati procesor, ako mi neko moze pomoc nek se javi na PP jer mi je to novo i prvi put biradio.
16 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Evo riješenja!

Vjerovatno su iste rukavice koristili pri testiranju telefona pa nije ni čudo da se desio ovakav propust. Smijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 23:01 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Ljepo vam je pokazan filmic, puca mi nesto sto amerima puca veza, u hrvatskoj ce najnormalnije radit, a oni kojima je nejasno zasto ATT puca veza nek probaju shvatit da je to malo veca drzava od hrvatske pa ju je malo teze pokrit signalom....

Al dobro sad ce bit kontra argument da ovaj filmic koji pokaziva da na vipu normalno radi je fejk jel tip ocito ima repetitor u dnevnoj sobi ispod kauca i ofkorz placen je od strane steve jobsa jel je ovaj u teskoj depresiji posto je uspio prodat samo par milijuna telefona u nekolko dana.

ako vec nabrajate failove onda su to samsungove 8MPX kamere koje slikaju fotke ko kineski fotic koji ima 50MPX i kosta 200kn, fail je mala milijarda mobitela koji nisu uspjeli nikad popularizirat prednju kameru makar su ju imali, i najveci fail od svega je sto su uspjeli ocito kolektivno unistit vec maleni IQ svojim korisnicima i unistit svaku objektivnost te im usadit u glavu da su pravi mobiteli imali symbian, da touch se mora pikat sa olovkom te opcenito im dat dojam da je apple sa iPhoneima im unistio zivot i unazadio tehnologiju.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 23:39 (bistri).
Moj PC  
6 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

Sad se sjetih vica o crnogorcima u kojem jedan rece drugom. Bistar si ko planinski potok. Al si isto tako i plitak. Jbg

16 godina
odjavljen
miljac007 kaže...

Evo riješenja!

Haha, ovo bi bilo EPIC da se s tom rukavicom išao javiti na iPhone  Smijeh

17 godina
bistri kaže...

ako vec nabrajate failove onda su to samsungove 8MPX kamere koje slikaju fotke ko kineski fotic koji ima 50MPX i kosta 200kn, fail je mala milijarda mobitela koji nisu uspjeli nikad popularizirat prednju kameru makar su ju imali, i najveci fail od svega je sto su uspjeli ocito kolektivno unistit vec maleni IQ svojim korisnicima i unistit svaku objektivnost te im usadit u glavu da su pravi mobiteli imali symbian, da touch se mora pikat sa olovkom te opcenito im dat dojam da je apple sa iPhoneima im unistio zivot i unazadio tehnologiju.

bitno je naglasiti da i ostale kompanije imaju problema. tako umanjujemo problem o kojem se zapravo raspravlja. dobro da nisi rekao da je jobsov tata jači od tate osnivača samsunga

Ja:"Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc!" Učiteljica:"Samo ga nemoj tako držat."
15 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Evo riješenja!

i šetat gradom s tim je još bolje......nemogu vjerovati koja očajnost.Ali mislim stvarno, gubi signal jer ga držiš u ruci....stvarno blesavo.Šutim

Dont bug me!
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Sad se sjetih vica o crnogorcima u kojem jedan rece drugom. Bistar si ko planinski potok. Al si isto tako i plitak. Jbg

Nema ti tu bas neke logike...niti povezanosti sa temom, al dobro.

Back on topic, da apple izda neki update sljedecih dana (ajmo ga nazvat iOS4.01)  npr sa kojim se u potpunosti rijesavaju ti problemi koji se pojavljivaju na drugom kontinentu, i da se ispostavi kroz par dana da je greska bila u softwareu a ne u dizajnu, ko bi bio ovdje plitak a ko logican?

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 13:15 (bistri).
15 godina
neaktivan
bistri kaže...
logic kaže...

Back on topic, da apple izda neki update sljedecih dana (ajmo ga nazvat iOS4)  npr sa kojim se u potpunosti rijesavaju ti problemi koji se pojavljivaju na drugom kontinentu, i da se ispostavi kroz par dana da je greska bila u softwareu a ne u dizajnu, ko bi bio ovdje plitak a ko logican?

softwer nema veze ako se signal gubi tijekom namjerno nastalog fizičkog dodira.Znači nije da gubi signal stalno nego samo kada ga držiš u ruci....mislim gle, svijet je takav, može biti i stvar softwera, da su postavili uvjete....ali čisto sumnjam.

Dont bug me!
17 godina
neaktivan

Apple bi bio i plitak i nelogican. Izdati takav mob sa takvom glupom gresko je sramotno a pogotovo za kompaniju koja se ku..i kao najnaprednija, najinovativnija i sl gluposti koje nemaju veze sa mozgom.

17 godina
neaktivan
pbandov kaže...
bistri kaže...
logic kaže...

Back on topic, da apple izda neki update sljedecih dana (ajmo ga nazvat iOS4)  npr sa kojim se u potpunosti rijesavaju ti problemi koji se pojavljivaju na drugom kontinentu, i da se ispostavi kroz par dana da je greska bila u softwareu a ne u dizajnu, ko bi bio ovdje plitak a ko logican?

softwer nema veze ako se signal gubi tijekom namjerno nastalog fizičkog dodira.Znači nije da gubi signal stalno nego samo kada ga držiš u ruci....mislim gle, svijet je takav, može biti i stvar softwera, da su postavili uvjete....ali čisto sumnjam.

Vidjet cemo vec danas, valjda, navodno danas stize 4.0.1

Odsada smo Real i ja jedno!
16 godina
Iphone 4 gubi signal!

Potaknut ovom strkom oko iPhone-a probao sam ubiti signal na mojoj 5800 prekrivši donji dio moba (tu je antena) rukom. Ljudi, identičan efekat kao i na iPhone-u. Padaju jedna po jedna crtica. Kada dođe do jedne, isključi se 3G i signal se napuni do kraja. Bez 3G-a nema nikakve šanse da tijelom smanjim signal. Tako da..očigledno nije pogreška u kvaliteti izrade ili kvaliteti djelova, već lošem položaju antene i loše izvedenom software-u koji ne isključi 3G pravovremeno, nego signala u potpunosti nestane.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...

Potaknut ovom strkom oko iPhone-a probao sam ubiti signal na mojoj 5800 prekrivši donji dio moba (tu je antena) rukom. Ljudi, identičan efekat kao i na iPhone-u. Padaju jedna po jedna crtica. Kada dođe do jedne, isključi se 3G i signal se napuni do kraja. Bez 3G-a nema nikakve šanse da tijelom smanjim signal. Tako da..očigledno nije pogreška u kvaliteti izrade ili kvaliteti djelova, već lošem položaju antene i loše izvedenom software-u koji ne isključi 3G pravovremeno, nego signala u potpunosti nestane.

Da a dali tako kako si sad držao mob da mu ubiješ signal normalno držiš ili si morao namjerno tako da ga ubiješ? Ovdje se radi o tome da kad normalno držiš mob u lijevoj ruci da se to događa a ne kad ga držim u nekom trećem položaju sa kojim ni nemogu koristiti mob normalno...

Stoja
16 godina
Stoja kaže...

Da a dali tako kako si sad držao mob da mu ubiješ signal normalno držiš ili si morao namjerno tako da ga ubiješ? Ovdje se radi o tome da kad normalno držiš mob u lijevoj ruci da se to događa a ne kad ga držim u nekom trećem položaju sa kojim ni nemogu koristiti mob normalno...

Naravno da ga ne držim normalno..

Zato sam i zaključio da nije stvar u lošoj anteni, već lošem položaju iste.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Antena uglavnom mora biti smjestena dole da bi se smanjio SAR (nivo zracenja). Ta pravila namece FCC a ne Apple, AT&T ili ostali proizvodaci.

Znaci, uzima se manje zlo od svih mogucih. Ali sto se tice Applea ovo sa gubitcima signala je neoprostivo.

Ovo je klasicna konstruktorska pogreska i likovi iz Applea umesto da "dilaju" elektronske aparate pravo iz odjela za marketing trebali su malo vise obratiti pozornost na situacije u realnom zivotu. Pokrivenost od 100% sa GSM/3G signalom nigde nije ostvariva...moze priblizno ali 100% ne, pogotovo u Americkim gradovima gde si opkruzen neboderima pa ima rupa u prijamu.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Po meni postoji par mogucnosti mogucnosti:

Prva:

(mokri san vecine ovog foruma) je ta da je apple napravio ogromnu pogresku u dizajnu iPhonea 4.

Druga:

da je apple napravio jedan genijalan potez i to na sljedeci nacin. Muku su mucili sa jailbreakom i unlockom na iOS4 jel je doso skoro instant i pokrio skoro sve modele i basebandove....sad posto se isti problem sa gubitkom signala replicira i na 3g i 3gs koji vrte iOS 4, je logicno da NIJE hardverska greska sto bi moglo ukazat na sljedece

-- Apple nije znao di je rupa koja se koristi za exploit za jb i unlock do trena kad nije izbacio operativni sustav i mobitele, tocnije morali su izbacit iOS da bi se docepali exploita i vidli kako funkcionira...sad koji je najbolji nacin da pwnas jailbreak - izbaci iOS4 -> namjerno napravi signal loss i "natjeraj" korisnike da upgrejdaju na iOS 4.01 (ako sam u pravu vidicemo to jako brzo) te samim time i onemogucis jailbreak jel sad znas di je exploit.

Tim potezom si dobio par korisnika koji ce ravno tjedan dana mrmljat o gubitku signala + onemogucio si jailbreak i posebice unlock na dugo vremena.

Ovaj tjedan ce pokazat sve.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Ja nisam uspio više od jedne crtice srušit i za to sam morao otići do ulaznih vrata od stana (dalje od odašiljača). Prijelaz sa 3G na 2G bez prekida poziva je nešto što telefon jednostavno mora moći.

DamageHigh kaže...

Malo jedno malo drugo. Ako gumena navlaka debljine ispod 1 mm spašava stvar onda nije samo položaj problem već i sama antena.

Lazarus Long kaže...

Antena uglavnom mora biti smjestena dole da bi se smanjio SAR (nivo zracenja). Ta pravila namece FCC a ne Apple, AT&T ili ostali proizvodaci.

Na iPhone-u je kritična točka u razini uha. Ukoliko je tu zračenje najjače (što bi bilo logično pretpostaviti) vjerojatno su morali ići s manjom snagom kako bi smanjili SAR.

bistri kaže...

Po meni postoji par mogucnosti mogucnosti:

Prva:

(mokri san vecine ovog foruma) je ta da je apple napravio ogromnu pogresku u dizajnu iPhonea 4.

Druga:

da je apple napravio jedan genijalan potez i to na sljedeci nacin. Muku su mucili sa jailbreakom i unlockom na iOS4 jel je doso skoro instant i pokrio skoro sve modele i basebandove....sad posto se isti problem sa gubitkom signala replicira i na 3g i 3gs koji vrte iOS 4, je logicno da NIJE hardverska greska sto bi moglo ukazat na sljedece

-- Apple nije znao di je rupa koja se koristi za exploit za jb i unlock do trena kad nije izbacio operativni sustav i mobitele, tocnije morali su izbacit iOS da bi se docepali exploita i vidli kako funkcionira...sad koji je najbolji nacin da pwnas jailbreak - izbaci iOS4 -> namjerno napravi signal loss i "natjeraj" korisnike da upgrejdaju na iOS 4.01 (ako sam u pravu vidicemo to jako brzo) te samim time i onemogucis jailbreak jel sad znas di je exploit.

Tim potezom si dobio par korisnika koji ce ravno tjedan dana mrmljat o gubitku signala + onemogucio si jailbreak i posebice unlock na dugo vremena.

Ovaj tjedan ce pokazat sve.

Ja bih ipak kao korisnik prije oprostio grešku u dizajnu i opoziv uređaja nego direktno je*anje u mozak kako bi se zaštitio profit operatera, ali vjerojatno je mokri san nekih ljudi na ovom forumu da je Stevo je*e u mozak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 14:32 (MrBlc).
16 godina
odjavljen
Iphone 4 gubi signal!

Baš me zanima jel to radi kada ga se stavi u futrolu. Npr http://cgi.ebay.com/Black-Soft-TPU-Hard-Case-Cover-Skin-Iphone-4-4G-/270598963364?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3f00f480a4

Ako to radi tada, onda je epic fail. Ako ne problem riješen. Glupo je to što su ga napravili od metala. Tako je lako uzemljit antenu. LOL!!!!

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Ja bih ipak kao korisnik prije oprostio grešku u dizajnu i opoziv uređaja nego direktno je*anje u mozak kako bi se zaštitio profit operatera, ali vjerojatno je mokri san nekih ljudi na ovom forumu da je Stevo je*e u mozak.

Pa gle, radje bi da mi se problem sa uredjajem otkloni u 30 sekundi downloada nego zamjenom uredjaja jel fakat nekuzim poantu da saljes mobitel ili nosis distrubuteru i cekas novi ako se nesta da fixat sa updateom, zato i postoje.

A sto se tice zastite, svaki prozivodjac ima pravo zakljucat svoj uredjaj i sklopit ugovor sa operatorom i to nije apple izumio (zato neki ljudi zive od otkljucavanja mobitela) a ne je*e mene Stevo u mozak nego ako se moja tvrdja ispostavi istinita imo je koitus sa svakim ovdje koji je dozivio katarzu na gubitak signala.

16 godina
odjavljen
bistri kaže...

Pa gle, radje bi da mi se problem sa uredjajem otkloni u 30 sekundi downloada nego zamjenom uredjaja jel fakat nekuzim poantu da saljes mobitel ili nosis distrubuteru i cekas novi ako se nesta da fixat sa updateom, zato i postoje.

A sto se tice zastite, svaki prozivodjac ima pravo zakljucat svoj uredjaj i sklopit ugovor sa operatorom i to nije apple izumio (zato neki ljudi zive od otkljucavanja mobitela) a ne je*e mene Stevo u mozak nego ako se moja tvrdja ispostavi istinita imo je koitus sa svakim ovdje koji je dozivio katarzu na gubitak signala.

Za Boga miloga, ovaj post ti stvarno nije trebao!

Normalno da svaki proizvođač ima pravo zaključati mobitel (ok, po meni nije normalno, ali je za današnje pojmove prihvatljiva i ustaljena praksa da ne ulazimo dublje u tu raspravu), ali zar je tebi stvarno prihvatljivije da je greška sa signalom napravljena namjerno, pa makar to značilo da ćeš prije imati svoj mobitel. Meni to nije prihvatljivo i da mi se to dogodi, to bi vjerojatno bio zadnji mobitel tog proizvođača kojeg bih kupio.

Što se tiće onih koji prema su (prema tvojim rječima) doživjeli kartazu na gubitak signala,  ako se tvoja tvrdnja pokaže istinitom, nema Stevo koitus s njima već će dokazati upravo ono što oni tvrde:

- Da Stevo može tretirati korisnike kao zadnju gamad i da će oni još pri tom uživati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 16:00 (MrBlc).
15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

LoL Smijeh

Slavonija u ♥
Moj PC  
7 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice