Kako su Grci pokradeni sad. Prvo crveni karton nije postojao i penal cisti nisu dobili.
Evo prijenos izgleda odlično, dobro je. Ja sam mislio da će izgledati loše.
Ovisi na čemu gledaš jel fučkaj ga sad, ako gledaš na manjem LCD-u recimo 24 veličine ili starom 4-3 televizoru onda je ok ne primjeti se.Ali ko gleda takav SD signal ili prijenos, na 40 LCD ili Plazma 1080p jer ak se kupuje novi tv obično su takve veličine onda je slika banana i pikseli se vide ko veliki bumbari na ekranu.
Ovisi na čemu gledaš jel fučkaj ga sad, ako gledaš na manjem LCD-u recimo 24 veličine ili starom 4-3 televizoru onda je ok ne primjeti se.Ali ko gleda takav SD signal ili prijenos, na 40 LCD ili Plazma 1080p jer ak se kupuje novi tv obično su takve veličine onda je slika banana i pikseli se vide ko veliki bumbari na ekranu.
da, ja gledam na 82 cm LCD-u (1080p) i slika je loša, vide se pikseli.
Kako su Grci pokradeni sad. Prvo crveni karton nije postojao i penal cisti nisu dobili.
sad su dobili jedanak broj igraca i penal :)
bas dobra utakmica
Mutno sve, nemos gledati na HRT2. Plazmu sam i kupio zbog sporta, al ga se necu nagledati na Hrvatskim kanalima..
A ova uvodna emisija je bila dno dna, u rangu onih turskih serija ili rumnjskih što li je već i ovih naših po tvu. Oslobodi bože koja kvaliteta, od dijaloga pa nadalje.
Meni bila OK, jedino mi Tarik digo živac pa sam prebacio.
Mutno sve, nemos gledati na HRT2. Plazmu sam i kupio zbog sporta, al ga se necu nagledati na Hrvatskim kanalima..
Također doma imam LCD uglavnom zbog sporta, ali na našim programima nema gotovo ništa, a i ono što bude, kvaliteta prijenosa je očajna. Imam MaxTV i pravi je spas kad na Areni budu prijnosi u HD-u, ali je i dosta skupo, 120 kn za osnovni + sportski paket je previše, ali izgleda da je to jedini način da se kod nas može gledati sve lige petice, jer koliko znam B.net i ostali nemaju Arenusport u programu.
Ma ***eš HD,kad imamo Štimca,vrhunskog sukomentatora,koji učestalo koristi jedne te iste rijeci,a sigurno će biti i oko sokolovo,onaj što je tražio putne troškove,pošto je prijavljen na moru,a živi u ZG,a i to oko sokolovo teško biti - ponove snimku 10 puta iz 10 različitih kuteva.
Ma razočaran sam tim hrt-om,jako razočaran!
Također doma imam LCD uglavnom zbog sporta, ali na našim programima nema gotovo ništa, a i ono što bude, kvaliteta prijenosa je očajna. Imam MaxTV i pravi je spas kad na Areni budu prijnosi u HD-u, ali je i dosta skupo, 120 kn za osnovni + sportski paket je previše, ali izgleda da je to jedini način da se kod nas može gledati sve lige petice, jer koliko znam B.net i ostali nemaju Arenusport u programu.
Zato ja ima CS 80kn mjesecno i brdo HD programa. Al steta je kad vec placam harac HRT-u da nemam kvalitetnu sliku.
Štimca kao da je cunami donesao. Odvratan lik.
Nemaju arenu kad je u vlasništvu T-coma.
Bar ovaj naš hrvatski dio
Ma gledam na CRT televizoru. Vjerojatno mi zato izgleda dobro. Da gledam na LCD ili plazmi u 1080p bi bilo mutno.
Ma ni na CRT-u ne izgleda dobro, zbog njihovog primitivnog letterbox filtera crte 16-erca i kornera nazubljene i polomljene, kao da su ih djeca crtala.
mene je zvuk komentatora razočarao. bio je prilično tih te sam morao dosta pojačat da bi išta čuo
Meni na 52" izgleda skroz ok, stvarno mi nije jasno o čemu pričate.
32" LCD HD ready, može proć slika.
Ako ti je to dobro, bit će da na svom TV-u još nisi vidio kvalitetnu sliku.
Prekinite plaćat ovaj lihvraski POREZ koji oni nazivaju "RTV pristojbom" za nešto što nevalja i amen. Narodu uzimaju po 80 kn da bi plaćali direktore i kvazi voditelje sa honorarioma od po 50 000 kn mjesečno, a program je da se ubiješ s tehnikom iz "bivše" držve. Jedino što valja na tom smeću je odabrano by Đelo i sport. A sport su sasjekli brutalno. Ja taj namet ne plaćam već godinama, ali istini za volju i TV sam izbacio iz stana pred koju godinu tako da nije da sam prevarant .
Nije pretplata vec RTV pristojba ;)

Istina, ali 90% te pristojbe ide HRT-u, pa ispada da jeste pretplata za HRT.
Ako ti je to dobro, bit će da na svom TV-u još nisi vidio kvalitetnu sliku.
Pa ne trazim za prijenos europskog prvenstva isti ugodjaj ko da gledam Star Wars u hd-u sa dobrim zvucnim sistemom i ostalim. Nes ti vaznog sadrzaja za gledat pa mora bit HD.
A zašto ne bi bio isti ugođaj? Sve europske države su pružile svojim građanima mogućnost za takav ugođaj, a naša javna TV ponosno jaše unatrag.
Koji je smisao imati HD TV, a za njega dobijati sliku kvalitete malo bolju od VHS videa?
Iz Sarajeva sam, prvu utakmicu sam pratio na nasem bosanskom (BHT programu), drugu sam pratio na vasem (HRT 2), cisto da uporedim. Kvaliteta slike je ista, znaci katastrofalna. Jedina stvar u kojoj je prednjacio BHT su komentatori. Ruku na srce, komentator na HRT 2 je bio kritican, blago receno slijep, mozda nesto drugo? Nakon nekog vremena smo ugasili zvuk, jer sam se smijao pojedinim komentarija tipa mogao je zakljuciti utakmicu da je dao gol (a igra se 62. minuta).
Sta reci, nego da smo zajedno u govnima, za 7. dana idem u Svicarsku, da uzivam k'o insan (druga rijec za covjeka). Srdacan pozdrav iz toplog Sarajeva
Glavno da nema reklame koja nije sad upotrijebila EP za promoviranje akcije prodaje novih hd televizora(uz pivo i žderačinu) :)
S obzirom da htv nudi tehniku prikaza iz 80tih, trebali su radije potražiti jel ima koji riz CRTejac na zalihama:)
Najapsurdnije je da je htv kupio hdtv tehnologiju montaže, snimanja, i pohrane još 90tih kad je to koštalo
basnoslovno. Neznam jeste li bili po htv studijima. Oni vam imaju kompletan set za neku opskurnu emisiju koja ide jednom u dva tjedna,
raspakiran. Dakle kamere, trase, kablove, rasvjetu, montažu, kulise... sve stoji dva tjedna za koji sat rada i onda se opet gasi.
btw. da ostanu u svojem štihu 80tih, jedina su televizija kojoj se još moraju isključivo predavati video kazete za reklame i priloge.
Ostalima se naravno uploada.
Nitko nije rekao da se utakmice ne može gledati,ali ugasio se signal,kupili se lcd-i/plazme i vrijeme je da se program emitira u HD-u,pa imaju onaj HRT3 i HRT4,mislio sam da će tu emitirari EP u HD-u.
Prije 2 godine se signal ugasio i to je to,toliko o napredku,a ljudi to puše,pogotovo oni koji se ne razumiju.A onaj Štimac mi stvarno ide na živce,njegovi komentari i vikanje,bolje bi slušao vuvuzele nego tog Štimca.
Prekinite plaćat ovaj lihvraski POREZ koji oni nazivaju "RTV pristojbom" za nešto što nevalja i amen. Narodu uzimaju po 80 kn da bi plaćali direktore i kvazi voditelje sa honorarioma od po 50 000 kn mjesečno, a program je da se ubiješ s tehnikom iz "bivše" držve. Jedino što valja na tom smeću je odabrano by Đelo i sport. A sport su sasjekli brutalno. Ja taj namet ne plaćam već godinama, ali istini za volju i TV sam izbacio iz stana pred koju godinu tako da nije da sam prevarant .
zivis bez televizije? svaka cast
tak i moj stric nije placao 6 godina pa su mu sjeli na racun u banci i uzeli si 6000 kn...gamad
e a da vas pitam ak imas max tv jer moras onda placat i hrt-u mjesecni racun?
Ne kužim zakaj se sad tome čudite? Pa HRT je uvijek bio i ostao 4:3 SD. Imali su to neko eksperimentalno emitiranje na drugom kanalu i gotovo. Niste valjda očekivali da će ih Euro potaknuti da nešto mijenjaju?
EURO 2008 je bilo u HD-u, piše i gore u tekstu.
Ajde da lazu, ali HTV ne laze, HR nema dovoljno multipleksa za bilo kakav HD.
Na jedan MUX stanu najvise dva 1080p 3mbit kanala, ali i 4 SD sto im je ne isplativo.
U svakom slucaju, HAKOM je ovdje kriv sto je dao koncesije za programe koje samo uzimaju mjesto (velika gorica tv i slicne postaje)
D mux je rezerviran za HD a nitko ga ne koristi.
Samo jednom pogledaj film u fullHD-u..promijenit ces misljenje u prvoj sekundi
Navodno moraš iako mislim da se to da rijesit. Otkazi HRT pretplatu i stvar rijesena