HTC Salsa i Chacha - Facebook mobiteli

poruka: 21
|
čitano: 6.144
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Novi HTC-ovi uređaji služe za javljanje na društvenim mrežama, točnije facebook pa u donjem desnom kutu imaju Facebook ikonu. HTC Chacha ima 2.6" zaslon rezolucije 480x320 pixela i ima okomitu fizičku qwerty tipkovnicu. OS je 2.4 Gingerbread (2.3 ali sa novim Senseom je to 2.4), pogoni ga Qualcomm procesor od 600 MHz uz 512 MB rama, straga je 5MP kamera i prednja je VGA za video chat.

HTC Salsa je gotovo kopirani Legend samo se razlikuju po dizajnu, ima 3.4" zaslon sa 480x320 rezolucije, te je ostatak hardverski isti ko na Chacha, osim što nema fizičku tipkovnicu.

Izvor : http://mob.hr/htc-salsa-i-htc-chacha/

Stay tuned.

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 10:39 (Mitch).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC Salsa i Chacha - Facebook mobiteli

Bljak. Facebook svugdje.

:)
15 godina
neaktivan

Nema nis protiv fb ali ovi izgledaju preruzno ,taj F ih je pokvario skroz :D.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema ni ja nista ali krenuli kao apple. DVa nova revolucionarna uredjaja koji su u sustini staru sa FB tipkom. Karikiram al otprilike se novine svedu na to.

:)
16 godina

Nadam se da to nije tipka... samo naljepnica.

MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Salsa je isti Legend, i hardverski i gotovo po dizajnu
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
neaktivan

Reci kaj hoćeš, al znam 40ak cura koje bi ljubile noge za taj mobitel {#}

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
berofx kaže...

Reci kaj hoćeš, al znam 40ak cura koje bi ljubile noge za taj mobitel {#}

Tocno

I ako stave nisku cijenu sigurno ce se jako puno prodavati...

Nama se to ne svidja, ali tako je... facebook je popularan i HTC zeli malo zaraditi na tome

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina

PA u svim smartphoneima imate fejs aplikacije, samo sad ima i gumb za lakše djeljenje sadržaja, istina ja ih ne bi nkad kupio jer su ružni, ali mislim da se budu prodavali.

A nitko ne veli da morate kupovati, a i mislim da je HTC dobro zaradio s tim, prvo od strane facebooka pa onda od strane kupaca.

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nsoul kaže...

PA u svim smartphoneima imate fejs aplikacije, samo sad ima i gumb za lakše djeljenje sadržaja, istina ja ih ne bi nkad kupio jer su ružni, ali mislim da se budu prodavali.

A nitko ne veli da morate kupovati, a i mislim da je HTC dobro zaradio s tim, prvo od strane facebooka pa onda od strane kupaca.

Mislim da je obrnuto. HTC plaća Facebooku lovu za onaj mali znakić. Sumnjam da bi Fb samo stavio znak na uređaj. Više bi im se isplatilo platiti HTC ili nekom drugom proizvođaču da za nih proizvodi uređaje pod njihovim brandom.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
protjeran

Sa linka  "Imaju posebnu tipku za pristup Facebooku, kao i prepoznatljiv Facebookov logo sa slovom F"

Ocito je ipak to tipka o cemu svi pricamo.

Evo ako mi netko ne vjeruje,posto se na slikama od autora bas i ne vide kao "tipke" evo vam slike koja govori sve.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 19:04 (Crypto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nikako mi se ne sviđa ta impementacija facebooka na HTC-u. Ok je da postoji aplikacija i štošta za Face, ali onako ikona na mobitelu od Facea mi je preglupo i odbilo bi me od potencijalne kupnje...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Nikako mi se ne sviđa ta impementacija facebooka na HTC-u. Ok je da postoji aplikacija i štošta za Face, ali onako ikona na mobitelu od Facea mi je preglupo i odbilo bi me od potencijalne kupnje...

Tri godine na forumu i tako razmisljas?

Pa vi im niste ni ciljana skupina.

Inace, osim baterije, koja ocito zahtjeca previse novaca za razvitak, sto se uopste moze dodati mobitelu da privuce kupce (osim nekih sitnica i Nokia-inog logoa)?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
neaktivan
hmm, ako zanemarimo tu facebook tipku jos jako dobro izgleda, stvarno nisu tu tipku trebali staviti....
moglo bi i ispast dobro, ali ne u ovim krugovima, osobno znam da ce mi sestra ubiti za taj mobitel, kao i cjela njena generacija,... (13 godina....)
KONAČNO SAM NA POLA DO 30-TE :D
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Pa naravno!

To uopce nije namijenjeno korisnicima bez facebooka ili onima koji ne vise na njemu 5 sati dnevno!

Za takve korisnike je ostatak HTCove ponude...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
Mentalist kaže...
ParaNO1d kaže...

Tri godine na forumu i tako razmisljas?

Pa vi im niste ni ciljana skupina.

Inace, osim baterije, koja ocito zahtjeca previse novaca za razvitak, sto se uopste moze dodati mobitelu da privuce kupce (osim nekih sitnica i Nokia-inog logoa)?

Znam, ali ne kužim šta ti sad pobijaš moje mišljenje. Naravno da je mob namjenjen ciljanoj grupi ali mislim da je to malo bezveze jer svaki mob ima aplikaciju za face, ne mora sada biti posebna serija

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan
ALI klinci nce znati da nemora biti posebno izdanje, oni ce ga uzeti zato sto je ovo "MOB ZA FACE" on mora biti bolji ako ima facebook tipku....
kada sam pitao jednog takvog zasto mu je iphone najbolji mob on mi je rekao "zato sto je to iphone..."
KONAČNO SAM NA POLA DO 30-TE :D
15 godina
neaktivan
Nije mi jasno kako netko moze reci da je ovo los potez. Istina, s tom tipkom ce odbiti nas par stotina s foruma, ali koliko jos ljudi, pogotovo mladjih, ni ne zna za HTC. I sad ce procitati u novinama "HTC izdao mobitel za Facebook" itd. Zaista mislim da bi uz malo dobre promidzbe ovo mogao postati hit medju klincima, pogotovo jer su prvi to napravili. Cak je i meni palo na pamet da ga kupim jer ima precool tipku koja svijetli :D
Ako nista, podici ce "brand awareness" kao "oni koji su napravili mobitel za fejs". Kako god, ne postoji nista po cemu bi se ovo moglo nazvati losim potezom za HTC, dapace, mislim da je odlican potez.
17 godina
Mirko935 kaže...
Nije mi jasno kako netko moze reci da je ovo los potez. Istina, s tom tipkom ce odbiti nas par stotina s foruma, ali koliko jos ljudi, pogotovo mladjih, ni ne zna za HTC. I sad ce procitati u novinama "HTC izdao mobitel za Facebook" itd. Zaista mislim da bi uz malo dobre promidzbe ovo mogao postati hit medju klincima, pogotovo jer su prvi to napravili. Cak je i meni palo na pamet da ga kupim jer ima precool tipku koja svijetli :D
Ako nista, podici ce "brand awareness" kao "oni koji su napravili mobitel za fejs". Kako god, ne postoji nista po cemu bi se ovo moglo nazvati losim potezom za HTC, dapace, mislim da je odlican potez.

HH. Najbolja stvar je ta tipkica koja svijetili. Ali ono ljudi ne razumju šta kupuju pa stoga svi misle da je iPhone najbolji smartphone samo zbog dobrog marketinga. Sreća pa ima ljudi koji nisu opterećeni time da imaju iPhone pa kupuju jednako dobre ili bolje smartphonove.

14 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
Mirko935 kaže...

HH. Najbolja stvar je ta tipkica koja svijetili. Ali ono ljudi ne razumju šta kupuju pa stoga svi misle da je iPhone najbolji smartphone samo zbog dobrog marketinga. Sreća pa ima ljudi koji nisu opterećeni time da imaju iPhone pa kupuju jednako dobre ili bolje smartphonove.

Bilo kako bilo,ako nekim "klincima" odnosno curama u tim dobima koje se ne razumiju u IT industriju ama bas nista,pokazes iPhone,otopit ce se,pogotovo ako pokazes nesto tipa iPad ili ovaj HTC proizvod jer cure neznaju bas cega sve ima na trzistu nego samo ono sto im se zabada na nos tj dominira jako na trzistu pa vide samo "najbolje".

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 15:31 (Crypto).
16 godina
protjeran

Zaboravio sam reci da je jedino sto je na mobitelu obavezno jest crveno i zeleno dugme, javi se i prekini.

Moja mama, baba, tetka, dedo, tako im uvijek mogu objasniti da je zeleno javi se, a crveno prekini.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice