HTC predstavio HTC One Mini 2

poruka: 8
|
čitano: 1.917
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

HTC je danas bez neke velike najave predstavio novu mini verziju ovogodisnjeg flagshipa, One M8. 

Specifikacije:

Ekran: 4.5" 1280x720 s Gorilla glassom 3

SoC: Cetverojezgreni Snapdragon 400 s 4 jezgre na 1.2 GHz

Grafika: Adreno 305 

RAM: 1GB

Memorija: 16GB+microSD do 128GB

Zadnja kamera: 13MP

Prednja kamera: 5MP

Baterija: 2110mAh nevadljiva

Dimezije: 137.4x65x10.6 mm

Boom Sound prednji stereo zvucnici

Sto misliste o novom "miniju" iz HTC-a. Meni je nekako meh, nisam pre zadovoljan. Svida mi se sto su stavili 13MP i microSD utor te 5MP prendnju kameru, ali mi se nikako ne svida to konstatno povecanje dimezija cak i na tzv. mini verzijama jer je novi One Mini 2 velicine proslogodisnjeg flagshipa. Takoder mi se ne svida sto nisu ubacili jos pol gige rama sto je Samsung napravio jos na proslogodisnjem modelu S4 mini i sada kaskaju po tom pitanju vec drugu godinu. Jedino jos cekamo cijenu, koja po meni nebi smijela biti visa od nekih 350$ posto Moto G slicnih speicfikacija, ali losijih kamera dode 200$.

LINK na izvor.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Nema veće količine rama zato da kasnije mogu reći da neće biti daljnih update-ova androida zbog manjka ram-a... {#}

Inače sviđa mi se po specifikacijama, ali mislim da ću još pričekat sa zamjenom HTC Sensationa.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 9:39 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Nije li taj cpu slabiji od dual core krait kod prošlogodišnjeg modela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC predstavio HTC One Mini 2
Ovaj mobitel je bitno slabiji od Z1S, a pola godine noviji

Strasno.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina

Z1S mozda ima jaci hardware ... ali ovaj ce zasigurno bit puno lijepši i s obzirom na obliji design, bolje ležati u ruci ... a to nije mali argument zasigurno :)

17 godina

Apa da je najljepsi na svijetu, opet ne moze kao flagship ispod 5" u 2014. Imat procesor kojeg su imali slabiji flagshipi prije godinu dana

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina

a vidiš da može .... takodjer, mislim da se kod kupovine mobitela gleda ono što se dobije u cjelini, te da sam hardware nije toliko ni bitan ako se razlika u samom radu ne osjeti previše ... bitno je da je mobitel dobro optimiziran i složen .... bilo bi dobro da bude malo manja cijena ... ali čisto sumnjam

15 godina
neaktivan

Lijepo izgleda.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice