- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šteta,
mudrinić isto ko i todorić maršira :D
KATASTROFA!!! ovo je strašno, da sjedneš i da plačeš.
Šteta,
Mudrinic vise nije glavni..
No krasno Što sad bude s paketima i cijenama pitanje je... Nisam optimističan kad je HT u pitanju.
Bit će cijene kao i kad je vip preuzeo digi tv, sa tadašnjih 45 kn, sad plaćaju vipu 80 kn i gledaju duplo manje i loše kanale.
A baš sam prije mjesec dana uzeo Optimu :/
Od HT bande sam pobjegao na Optimu i sad se na ovakav način vraćam. Produžio sam ugovor prije nekoliko mjeseci na 2 godine uz dodatni popust i rečeno je i obećano da se neće ništa mjenjati. AKo će HT nešto muljati tražit ću raskid, nema šanse da me hebu opet. Radije budem bez telefona i neta.
Šteta,
Mudrinic vise nije glavni..
nije se ovo dogodilo preko noći ;)
Ja slijedeći mjesec prelazim na H1-cijene su povoljne, još je tu i VDSL-gladim bradu.
Zašto odmah panika... pa preuzeli su i iskon pa se skoro ništa nije mjenjalo... zašto ne pustiti neko vrijeme pa onda suditi...
a zato su oni akciju sa 31.03. produžili za samo 6 dana do 6.04.
pa nisu oni preuzeli optimu, jer su to htjeli. opcija je bila ili stečaj ili da ih ht uzme s obzirom koliko im duguju. koliko ja znam, država im nije dozvoljavala preuzimanje duga za ulazak u vlasništvo radi kontrole monopola. što se promijenilo ne znam
Po mome razmišljanju bolje je da preuzmu Optimu nego da velik broj radnika dobije otkaz
Po mome razmišljanju bolje je da preuzmu Optimu nego da velik broj radnika dobije otkaz
Nema problema osim ako ne povećaju cijene ili počnu muljati s brzinama, toga se ljudi boje.