Hotmail slavi 15 godina

poruka: 7
|
čitano: 1.076
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hotmail slavi 15 godina

4.7.2011 Hotmail je slavio svojih 15 godina... Trenutno ima 360 miliona korisnika, svaki dan filtrira 5.5 milijardi spam poruka...

http://blogs.technet.com/b/microsoft_blog/archive/2011/07/05/hotmail-still-new-and-cool-even-after-15-years.aspx

Evo i pokoji promotivni filmic...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Hotmail slavi 15 godina

Još uvijek ga koristim {#}

3 1 hvala 0
17 godina
Hotmail slavi 15 godina

Dobro je sto su uveli alijase, pa oni koji su otvarali accounte prije 10+ godina, dok je bilo popularno nazvati ih dirtysexychick@hotmail.com, sad mogu i dalje koristiti isti account sa malo normalnijom adresom... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hotmail slavi 15 godina

ako je tako, onda mu sretan rodendan sa malim zakasnjenjem{#}

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
14 godina
Hotmail slavi 15 godina

Gmail ftw :)

1 1 hvala 0
17 godina
Re: Hotmail slavi 15 godina
OriginalEXE kaže...

Gmail ftw :)

Da nije bilo gmail-a vjerojatno ne bi hotmail bio ni blizu gdje je danas. {#}

Prije 4-5 godina hotmail je bio koma, hrpetina spama svaki dan, prilicno spor, itd... ali danas se to vise ne da usporedit... Brz, stabilan, bez spama, integriran sa svime zivim i nezivim...  danas je to bez sumnje najbolji web mail... {#} 

14 godina
neaktivan
Re: Hotmail slavi 15 godina

Moj prvi e-mail servis koji i dan danas koristim iako mi je gmail daleko draži.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice