Hoćeš da pređeš igru još jednom? Plati!

poruka: 22
|
čitano: 1.953
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

U nameri da unište tržište polovnih igara, a nakon što im je neko najverovatnije stavio drogu u kokain, Capcomovci su došli na briljantnu ideju: sistem koji omogućava samo jednostruko snimanje napretka, to jest koji, nakon što se igra pređe, ne dozvoljava da se igra ponovo započne "od nule". Mali detalj i nuspojava koja ide uz ovaj sistem je da igre time postaju, na neki način, za jednokratnu upotrebu. Prvi naslov koji koristi novu "tehnologiju" je "Resident Evil: The Mercenaries 3D" za Nintendo 3DS, a hoće li je iko normalan i iole obavešten kupiti po punoj ceni od $40, i samim tim kako će se ovaj potez odraziti na zaradu izdavača, ostaje da se vidi.

Izvor: DailyTech 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 20:16 (Ivan(4)).
Moj PC  
23 0 hvala 12
17 godina
neaktivan
Re: Hoćeš da pređeš igru još jednom? Plati!
Ivan(4) kaže...

... stavio drogu u kokain, ...

Ovo je legendarno :))))

Inače, jedina stvar koja je beskonačna kao i svemir jest ljudska pohlepa. U stvrai, kad malo razmislim, možda svemir i nije beskonačan. :)

KaeR
16 godina
neaktivan

Ne znam šta očekuješ od kapitalističkog društva u kome se svi kunu da je potrošač na prvom mjestu i da se sve vrti oko njega a u stvari se vrti oko toga kako opelješiti potrošača...

Nadam se samo da će se opeći sa ovim potezom i to što više...

He who dares, wins
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

To je isto ko da kupim film i smijem ga odgledati samo jedanput. Onda ti podrži izdavače koji od tebe prave budalu.

We are nothing but the stones to pave the way...

7 0 hvala 0
15 godina

Ako se mene pita, ako oni to uvedu onda im i cijene igara trebaju biti 50-70% niže. Meni je gušt prelaziti igru više puta ako je igra stvarno dobra. {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znači, meni dođe neki rođak i uzme mal igrat igru. pređe npr. 10% i ja se onda mogu pušit?

super. al nemogu vjerovat da će to capcom napravit.. aj da je activision nebi niš reko...

0_o
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 20:27 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo, ako je istina, će im jako teško proći. Dobar dio igrača ipak igra igre više puta.

America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

To je isto ko da kupim film i smijem ga odgledati samo jedanput. Onda ti podrži izdavače koji od tebe prave budalu.

Vjerovao ili ne bilo je i takvih ideja prije cca 10 godina, u teoriji (buduci da nikada nije zazivjelo u praksi) bi se koristili nekakvi opticki mediji koji bi se unistili nakon jedne reprodukcije....

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
neaktivan

Moraću skidati igricu 2 puta, nema veze..  {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
ulinsky kaže...

Moraću skidati igricu 2 puta, nema veze.. {#}

Ahahaha dobar, dobar.

Kud baš Capcom da dođe na takvu "BIC jednokratnu" ideju u svezi Resident Evila, nadam se da im se ove mahinacije neće ostvariti jer bi bila pušiona.

Budala bio, budala ostao...
16 godina
neaktivan

Radnik u Capcomu prilazi sefu i kaze:

Radnik:  "Sefe... imamo...rezultate...broja piratiziranih Resident Evil 7...Od ukupnih 670993 igraca koji upravo igraju...samo ih...993 imaju original :O"

Sef:       "Dovraga.... PA ZASTO???"""

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

nadam se da im se ove mahinacije neće ostvariti jer bi bila pušiona.

Molite se da tako bude, ukoliko bude suprotno, sve naredne igrice koje budu izlazile iće sa tom forum da samo 1 može da se igra.   {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
14 godina
neaktivan

i kad neko kaze treba ubit ljude jer prodaju piratski sadrzaj a sta treba uradit s ovima ? mozda im zabit koji dolar na celo s cavlom ?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isto kao da nam daju mutliplayer, a imaš samo jedan život..

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Umjesto da ruse cijene igara, da smanje piratstvo oni se jos odluce za ovakve debilne poteze kojima dobivaju samo suprotan efekt a to je jos vise pirata...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |

1 0 hvala 0
14 godina

There is only one way to deal with this!

4 0 hvala 0
15 godina

Dobro šta se tresete, ovo će ionako bit probiveno dan nakon izlaska igre. {#}

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sirka666 kaže...

Dobro šta se tresete, ovo će ionako bit probiveno dan nakon izlaska igre. {#}

Bez obzira, ideja im je vrlo drska.

Budala bio, budala ostao...
15 godina
boxer kaže...

Bez obzira, ideja im je vrlo drska.

To svakako.

Ostaje pitanje hoće li bit legalno skinit crack protiv toga ako želiš odigrat igru 2 puta.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

To svakako.

Ostaje pitanje hoće li bit legalno skinit crack protiv toga ako želiš odigrat igru 2 puta.

Mislim da ste pobrkali loncice, ovo cilja primarno konzole jer su zatvorene i lakse je na njima prisiliti nekakvo ogranicenje. Na PC-u je na 101 nacin moguce izbjeci takav sustav...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
rustweaver kaže...
sirka666 kaže...

To svakako.

Mislim da ste pobrkali loncice, ovo cilja primarno konzole jer su zatvorene i lakse je na njima prisiliti nekakvo ogranicenje. Na PC-u je na 101 nacin moguce izbjeci takav sustav...

To je istina, ali svejedno smeta pa makar bilo i na PC-u gdje se to da izbječi.

16 godina
neaktivan

Stvar je vrlo jednostavna, govnari koji nemaju dovoljno dobar MMO proizvod te koji ce u duhu Ivane Orleanske to isto proglasiti free to play - E jednio njihov mindset je spreman da jedino oni mogu smisliti takvu budalastinu - dodatni razlozi smatram da nisu potrebiti.

mikrotransakcije - bljuwww

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 23:10 (PureEntity).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice