Haketski napad na Hypo

poruka: 9
|
čitano: 1.147
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Haketski napad na Hypo

Token sam sakrio u zadnju ladicu ispod čarapa

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 23:19 (hrvooje).

7 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Haketski napad na Hypo

jesu zli ti haketi, a sta je to haket, neki derivat turskog janjičara u virtualnom svitu?

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Haketski napad na Hypo
vito79 kaže...

jesu zli ti haketi, a sta je to haket, neki derivat turskog janjičara u virtualnom svitu?

Pišem s mobitela polutrijezan i još mi server baca horore

Bitan je sadržaj, a ne forma

9 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

Pišem s mobitela polutrijezan

hrvoje hrvoje , ccc ,nemore tako pijan prije sredine tjedna, nes se nikad ozenit ovaj otic zivit u San Francisco ovaj jel,khm

da

što se tiče haklera-baklera 6 domaćih kartica sve stigle poštom,niti jedna aktivirana, a token rabim samo sa live verzije ubuntua sa ištekanim diskovim, pali zadnjih 5 godina

17 godina
Haketski napad na Hypo

fala bogu s(p)retno oženjen i dječji liježe redovno :) 

ja dajem bugu ekskluzivu, mogu nazvat hypo i pitat, mogu mene intervjuirat kako sam preživio duševne boli i to, a ti kritiziraš radi jednog slova. ovo za server error opraštam, jer se ipak radi o IIS-u

3 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

fala bogu s(p)retno oženjen i dječji liježe redovno :) 

ja dajem bugu ekskluzivu, mogu nazvat hypo i pitat, mogu mene intervjuirat kako sam preživio duševne boli i to, a ti kritiziraš radi jednog slova. ovo za server error opraštam, jer se ipak radi o IIS-u

nisan ima sa ničin drugin prcat pa se ćapio toga :p , server error nemogu oprostit,nikidan san napravio malo veći zid teksta bez kopiranja i stisnio posalji

a poslalo je... u moje dupe

onaj čovuk domagoj a šta on radi u zadnje vrime,šaljem mu dva pršta ako nadogradi forum sa mogućnostima barem blizu vbulletinu.

14 godina
Haketski napad na Hypo

Ćaća se vraća! 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vito79 kaže...

Hvala nainfo, ali moram reći nalov članka me posjeća na neke portale - usvakom nalovu, podnalsovu i td. ovakve greške lol

15 godina
neaktivan
Haketski napad na Hypo
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice