- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesu zli ti haketi, a sta je to haket, neki derivat turskog janjičara u virtualnom svitu?
Pišem s mobitela polutrijezan
hrvoje hrvoje , ccc ,nemore tako pijan prije sredine tjedna, nes se nikad ozenit ovaj otic zivit u San Francisco ovaj jel,khm
da
što se tiče haklera-baklera 6 domaćih kartica sve stigle poštom,niti jedna aktivirana, a token rabim samo sa live verzije ubuntua sa ištekanim diskovim, pali zadnjih 5 godina
fala bogu s(p)retno oženjen i dječji liježe redovno :)
ja dajem bugu ekskluzivu, mogu nazvat hypo i pitat, mogu mene intervjuirat kako sam preživio duševne boli i to, a ti kritiziraš radi jednog slova. ovo za server error opraštam, jer se ipak radi o IIS-u
fala bogu s(p)retno oženjen i dječji liježe redovno :)
ja dajem bugu ekskluzivu, mogu nazvat hypo i pitat, mogu mene intervjuirat kako sam preživio duševne boli i to, a ti kritiziraš radi jednog slova. ovo za server error opraštam, jer se ipak radi o IIS-u
nisan ima sa ničin drugin prcat pa se ćapio toga :p , server error nemogu oprostit,nikidan san napravio malo veći zid teksta bez kopiranja i stisnio posalji
a poslalo je... u moje dupe
onaj čovuk domagoj a šta on radi u zadnje vrime,šaljem mu dva pršta ako nadogradi forum sa mogućnostima barem blizu vbulletinu.
Ćaća se vraća!
jesu zli ti haketi, a sta je to haket, neki derivat turskog janjičara u virtualnom svitu?
Hvala nainfo, ali moram reći nalov članka me posjeća na neke portale - usvakom nalovu, podnalsovu i td. ovakve greške lol