Haker s lopatom!

poruka: 38
|
čitano: 7.800
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Haker s lopatom!
Riker kaže...

Jedan jedini kabel i toliko ljudi bez interneta? {#}

Nista cudno za drzave kao sto su te.. jos me uopce i cudi kako i imaju internet.. gledao sam par postova dolje gdje komentirate slojeve tih kabela i da baba nije mogla kopat toliko duboko da bi mogla doc do kabela.. meni nije to uopce upitno.. pa pogledajte koje su to drzave.. bice su postavili kabel i samo ga lopatom s pijeskom prekrili XD a ko zna kakav je uopce kabel u pitanju cim se moze s lopatom prerezat, ako uopce i je kabel a ne zica sta je po mom vrlo vjerovatno.. a jos kad pogledate da ta mala jedna jedina jadna zica povezuje 3 drzave s internetom dode mi ROFL.. pa kod nas vjerovatno u najzabacenijem selu koje ima internet nije ni blizu takva montaza kao u ove 3 drzave..

al eto, to je samo moje misljenje..

MetalHead
16 godina
moderator
Skidy kaže...
Riker kaže...

Nista cudno za drzave kao sto su te.. jos me uopce i cudi kako i imaju internet.. gledao sam par postova dolje gdje komentirate slojeve tih kabela i da baba nije mogla kopat toliko duboko da bi mogla doc do kabela.. meni nije to uopce upitno.. pa pogledajte koje su to drzave.. bice su postavili kabel i samo ga lopatom s pijeskom prekrili XD a ko zna kakav je uopce kabel u pitanju cim se moze s lopatom prerezat, ako uopce i je kabel a ne zica sta je po mom vrlo vjerovatno.. a jos kad pogledate da ta mala jedna jedina jadna zica povezuje 3 drzave s internetom dode mi ROFL.. pa kod nas vjerovatno u najzabacenijem selu koje ima internet nije ni blizu takva montaza kao u ove 3 drzave..

žica u optičkom kablu? {#}

ma kladim se da su postavili kabel za unutarnju ugradnju kad ga je baba prerezala...pravi podzemni nebi baš samo tako uspjela...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
odjavljen
Smooth Operator kaže...

Prije 2 tjedna sam precvikao 2 12-nitna. Neznam da bi itko ga mogao jednim udracem lopatom presjeći, možda da je na betonu, ali u zemlji, ti ga udariš, on se još dublje ukopa.

Dovoljno je da ga taj udarac nagnječi i presavije s manjim radijusom od dopuštenog, kabel je oštečen i čak i ako ne dođe do prekida, može doći do prevelikog gušenja. Taj dio treba izbaciti i ubacit spojnicu da poveže 2 segmenta (obično se ostavi rezerve pa to bude moguće).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
neaktivan

Ako su ga zakopali tako plitko ako sto izgleda jesu mislis da su se bavili takvim banalnim stvarim i osavljali rezervu? Pa jeftinij ga je zapkopati dublje nego ostavljati rezerve za svaku babu koja kopa.

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ako su ga zakopali tako plitko ako sto izgleda jesu mislis da su se bavili takvim banalnim stvarim i osavljali rezervu? Pa jeftinij ga je zapkopati dublje nego ostavljati rezerve za svaku babu koja kopa.

Go easy on the babas... {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
Haker s lopatom!

a gdje pise da ga je baba precvikala sa lopatom?

baba je imala lopatu jer je sa njome kopala i tko zna sto je jos imala sa sobom.jer je baba ocito planski isla tamo traziti bakar u kablovima pa se valjda pripremila sa alatima i vjerojatno joj to nije prvi puta samo sto je sad naisla na krivi kabel

ova vijest je dok je dosla do nas izmjenita 10 puta vjerojatno ko pokvareni telefon.

a bilo koji kabel mozes precvikati pilom za zeljezo ,ili sjekirom tu nema nikakve price

a onu tanku optiku debljine do 0.5 cm za unutarnju upotrebu i aranzirunge po centralama koja nema nikakvu zastitu osim malo plasticnog omotaca mozes precvikati sa bilo cime

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Skidy kaže...
Riker kaže...

žica u optičkom kablu? {#}

ma kladim se da su postavili kabel za unutarnju ugradnju kad ga je baba prerezala...pravi podzemni nebi baš samo tako uspjela...

Ma to sam rekao ono onako: "kolko su glupi jos je najvjerovatnije da su stavili obicnu zicu" XD..

MetalHead
17 godina
hahahahahhaha baka kraljica
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice