Eto i njima se događa... Obrisano tj. Resetirano 150 000 računa 'slučajno' Ako Gmail koristite za normalne stvari,a ne samo za spam itd... napravite backup IZVOR VIJESTI
Eto i njima se događa... Obrisano tj. Resetirano 150 000 računa 'slučajno' Ako Gmail koristite za normalne stvari,a ne samo za spam itd... napravite backup IZVOR VIJESTI
Hvala na obavijesti.S mojim je sve uredu.
Hvala na obavijesti.S mojim je sve uredu.
I sa mojim...a ima tih računa na milijune,nismo mi te sreće da nas obrišu :-)
Moj je u redu,ali ću napraviti backup za svaki slučaj.Hvala na obavijesti.
I ja sam napravio backup (cca 7GB :)
ups
Upravo se kolega na poslu požalio kako je ostao bez mailova na gmail-u, nema nista
Uh, kod mene sve zasad ok.
ma i onaj backup server je pod opsadom
Kao da nemaju backup vasih mailova
Kod mene radi ^^
kod mene jos sve sljaka
kod mene isto sve radi
Kao da nemaju backup vasih mailova
Možda je ovo samo način da korisnici sami svoje mail-ove 'spreme' u njihovu bazu!
Inače ne koristim gmail, ali i da koristim, i da ih google ili netko drugi čita, načitali bi se puno 'radnih verzija' testova i newslettera!
Citaju oni i ostale mailove, lol.
Nestalo im je prilikom updatea softwarea, i to u svim data centrima. Ali vratili su sa magnetnih traka Ne bojte se za svoje mailove.
Mnogo neozbiljno od googla.,nemamo svi poruke sadrzaja spama,ili od facebooka i forruma notifikacije,..........npr ima dosta ljudi email radi vaznog posla i mogu mislit kako se osjecaju
Ok Mato sad bi stvarno bilo dosta
Mnogo neozbiljno od googla.,nemamo svi poruke sadrzaja spama,ili od facebooka i forruma notifikacije,..........npr ima dosta ljudi email radi vaznog posla i mogu mislit kako se osjecaju
Ne placas ga. Sto hoces!!! U ostalom imaju svjezi bekap na trakama i vracaju sve izgubljeno.