Grafička revolucija na pomolu?

poruka: 9
|
čitano: 1.151
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Uglavnom radi se o izmjeni poligona tj. da se umjesto poligona koriste atomi..

Tvrtka Euclidenou je zaslužna za ovo otkrice.

Pa eto procitajte vise o tome na gamereportu

Grafika ce navodno biti nekoliko stotina tj tisucu puta bolja.

Mogu se skenirati stvarni objekti u samu igri tako da npr u videu se vidi da je kamen koji su oni grafikci pokazali identican onome iz stvarnog svijeta.

Pitanje je samo sto to znaci za nas kao korisnike?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Grafička revolucija na pomolu?
toxic kaže...

Uglavnom radi se o izmjeni poligona tj. da se umjesto poligona koriste atomi..

Tvrtka Euclidenou je zaslužna za ovo otkrice.

Pa eto procitajte vise o tome na gamereportu

Grafika ce navodno biti nekoliko stotina tj tisucu puta bolja.

Mogu se skenirati stvarni objekti u samu igri tako da npr u videu se vidi da je kamen koji su oni grafikci pokazali identican onome iz stvarnog svijeta.

Pitanje je samo sto to znaci za nas kao korisnike?

Nije to tako nova tehnologija. Jedan od tvrtkinih videa se na youtube-u pojavio još prošle godine, a o ovoj tehnologiji se priča već dosta dugo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 8:54 (mind_challenge).
16 godina

kažu da radi na 20fps-a ali nisu naveli na čemu :)

ako radi na trenutno high end računalu na toliko onda možeš očekivati za generaciju ili 2 procesora i grafičkih da će radit na više nego pristojnih 40 fps-a

a pored toga tko zna, možda više ne bude rezolucija monitora u pikselima nego u atomima :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pa da cuo sam ali jos nista od toga nismo iskusili, mozda uskoro, a ja ovdje na forumu nisam bas vidio da se o tome prica

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Grafička revolucija na pomolu?
jazz_1802 kaže...

kažu da radi na 20fps-a ali nisu naveli na čemu :)

ako radi na trenutno high end računalu na toliko onda možeš očekivati za generaciju ili 2 procesora i grafičkih da će radit na više nego pristojnih 40 fps-a

a pored toga tko zna, možda više ne bude rezolucija monitora u pikselima nego u atomima :)

a vidjet cemo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 8:58 (toxic).
14 godina
neaktivan

Kao što sam u jednoj temi rekao ništa od toga u skorije vrijeme u igrama (2-3 godine sigurno). Znanje (skill) programera, konzole, hardver, itd.... Trenutno isključivo DirectX diktira razvoj engine-a današnjice.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Misliim da su sadasnje graficke kartice beskorisne za takav prikaz, vjerojatno proc radi sve, a danasnji procesori i nisu bas nesto imba. mozda ce se zbog ovoga razviti skroz nova vrsta grafickih kartica.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo čovjek iz te tvrtke govori o samoj tehnologiji još 2010. Preporučam pogledati.

To je zapravo izvedivo, ali ništa od toga jer je lobi proizvođaća grafičkih kartica prevelik.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice