Google Nexus 7 u Hrvatskoj

poruka: 101
|
čitano: 35.254
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Google Nexus 7 u Hrvatskoj

Nije još u HR, no http://androidcommunity.com/nexus-7-32gb-appears-at-staples-for-249-20121019/ ; izgleda da bi oko Božića mogao doć Nexus 7, 32GB za 249€. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
neaktivan

Evo stigla je u Links verzija od 16GB, za 2300kn. Jel ga već netko nabavio, kako ste zadovoljni? Iako je kod nas preskup u odnosu na cijene vani, opet za ovu cijenu nema neku kvalitetnu konkurenciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Za ovu cijenu nema nikakvu konkurenciju :)
Galaxy Tab 2 je alternativa s 3G-om i zadnjom kamerom i microsd utorom, ali ima nesto sporiji procesor i jos nije dobio JB.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 13:06 (Leglo).
17 godina
Cim je stavi Nexus Tab u ime odma znas da je jos nesluzbeni scam
15 godina
neaktivan

Uskoro će biti dostupna verzija od 32GB po cijeni 2399

http://www.facebook.com/centro.hr - webshop
14 godina

Nexus 7 prošao 3G test.
Što znači da stiže s 3G modulom.

Svijet-androida 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Od jučer su za Hrvatsku dostupni Amazon Kindle Fire HD serija (i Fire serija) za direktno narucivanje.

Tako da Nexus 7 pored Kindle Fire HD 8.9" trenutacno pada u drugi plan
15 godina
neaktivan

Kada je u pitanju nadolazeća "Božićna groznica", uz Nexus 7, 16/32GB ( & 3G ) , te uz Ipad Mini, mislim da je Amazone tek u trećem planu za većinu kupaca. 

14 godina
neaktivan

Ima ga za kupit za 1880kn u trgovini 8Gb, 2 godine jamstva, ali, mislim da cu jos malo cekati, trebalo bi to ici dole fino svakog trena. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leglo kaže...

Kada je u pitanju nadolazeća "Božićna groznica", uz Nexus 7, 16/32GB ( & 3G ) , te uz Ipad Mini, mislim da je Amazone tek u trećem planu za većinu kupaca. 

Zasto?

Fire HD se prodaje toliko dobro da nemaju zaliha već 2 tjedna.

8.9" ekran sa 1920x1200 rezolucijom, S4 Krait, LTE, USB OTG, microsd slot, unlockan BL, i odlicni dodaci

15 godina
neaktivan

tablet je super , igrice programi itd .. sve super radi jedino  po meni najveći minus je da nema utor za microsd ,i za hdmi 

jer ako spojite bežičnu tipkovnicu i miš , imate isti dojam ko na laptopu (ucitava usb cak i vanjski hard)  ako bi imao hdmi i bi mogli spoji na fllhd monitor bilo bi super

ja sam naso u italiji za veoma nisku cijenu ako ste zainteresirani  prodajem ga za 1900kn ovaj je moj oglas http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/google-nexus-7-16-gb-oglas-6311214 

jedini moj prijedlog (ako će cijena 32gb biti ista kao od 16gb onda da sacekate malo )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim da bi trebo podrzavat MHL preko USBa
16 godina
neaktivan

32GB verzija dostupna u HGspota za 2299 kuna, a 16GB verzija 200kn manje, još samo da dođe 3G verzija

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=14060

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Mislim da je 8/16 Gb sasvim dovoljno, ne znam sto radit sa 32Gb na 7" tabletu ali dobro {#}!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IvanN kaže...
Mislim da bi trebo podrzavat MHL preko USBa

ne podrzava mhl.Barem tako tvrde svi portali

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Mislim da je 8/16 Gb sasvim dovoljno, ne znam sto radit sa 32Gb na 7" tabletu ali dobro  {#}!

Dobar dio pojede OS, tri grafički zahtjevne igre, dva filma, 10 albuma i ostane ti kusur.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
14 godina
neaktivan
Random. kaže...
BMK kaže...

Mislim da je 8/16 Gb sasvim dovoljno, ne znam sto radit sa 32Gb na 7" tabletu ali dobro {#}!

Dobar dio pojede OS, tri grafički zahtjevne igre, dva filma, 10 albuma i ostane ti kusur.

Muziku lakse slusam na mobitelu. Filmovi na 7", koliko god dobar ekran, nije neki gušt, kad bas zatreba stavis 2x 480p filma i opet dobro za put neki recimo.

Igre nisu toliko ni velike, a imao sam dosta igara i vise nis ne igram sto se toga tice. Osobno mi je i ovih 8Gb na mom Nexu7 odlicno, PDFovi, gluposti, ovo ono, jos uvijek gro memorije imam.

16 godina
neaktivan
BMK kaže...
Random. kaže...
BMK kaže...

Mislim da je 8/16 Gb sasvim dovoljno, ne znam sto radit sa 32Gb na 7" tabletu ali dobro  {#}!

Muziku lakse slusam na mobitelu. Filmovi na 7", koliko god dobar ekran, nije neki gušt, kad bas zatreba stavis 2x 480p filma i opet dobro za put neki recimo.

Igre nisu toliko ni velike, a imao sam dosta igara i vise nis ne igram sto se toga tice. Osobno mi je i ovih 8Gb na mom Nexu7 odlicno, PDFovi, gluposti, ovo ono, jos uvijek gro memorije imam.

Kod sebe imam 3rd gen. iPad sa 16 GB memorije, od toga 13 i kusur dostupno. Sve u svemu, 16 GB mi je malo, s 8 GB ne bih mogao ništa. Epizode serije su 720p. Ali ako je tebi dovoljno - super. Različiti tipovi korištenja, I guess.

O tabletima općenito - sviđa mi se kako se sve razvija. Kad sam bio manji zamišljao sam si kako bi bilo da imam TV u krevetu. Sad si za normalnu cijenu uzmeš neki Android tablet i imaš sve na dlanu. Ma Al Pacino e!

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
15 godina
neaktivan

Ovaj od 32 GB je sada vrhunska kupnja,meni je smetalo što nema microSD al sa 32 GB i OTG mogućnosti,uz ovakve karakteristike i ovu cijenu ću sigurno uzeti.

Prošli mjesec u HG spotu sam se skoro zaletio i uzeo 16 Gb verziju,al sam se predomislio i uzeo u ADM par komponenti,pa je sad vrijeme za Nexusa. {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Random. kaže...

Kod sebe imam 3rd gen. iPad sa 16 GB memorije, od toga 13 i kusur dostupno. Sve u svemu, 16 GB mi je malo, s 8 GB ne bih mogao ništa. Epizode serije su 720p. Ali ako je tebi dovoljno - super. Različiti tipovi korištenja, I guess.

O tabletima općenito - sviđa mi se kako se sve razvija. Kad sam bio manji zamišljao sam si kako bi bilo da imam TV u krevetu. Sad si za normalnu cijenu uzmeš neki Android tablet i imaš sve na dlanu. Ma Al Pacino e!

Ma slazem se, za iPad, ali ne i za Nexusa. Evo bas sam za kolegicu uzeo iPad i da, 16Gb je premalo, ali opet ovisi, ima 13 gb dostupno, za muzike malo i gro aplikacija, ko bog.

Za Nexusa niti nema toliko aplikacija, te ga, osobno, vise koristim za citanje i gluposti, i tu funkciju mi bolje izvrsava nego iPad, puno je prenosiviji i laksi i to mi odgovara.

Ma tableti su odlicni, uskoro cu i PC zaboravit koliko je lame .

16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Za Nexusa niti nema toliko aplikacija, te ga, osobno, vise koristim za citanje i gluposti, i tu funkciju mi bolje izvrsava nego iPad, puno je prenosiviji i laksi i to mi odgovara.

Za Nexusa nema toliko aplikacija!? Od kud ti to?

14 godina
neaktivan
IvanN kaže...
BMK kaže...

Za Nexusa nema toliko aplikacija!? Od kud ti to?

Pa daj mi molim te nabroji neke aplikacije skrojene za Nexus7.

Zapravo, nabroji mi 250.000 aplikacija koliko ih ima bas za iPad. Dakle bas tab aplikacije a ne mobilne pa prosirene.

13 godina
neaktivan

Bitno da vani 32gb nexus 7 kosta 250$ (1500kn cca) dok kod nas kosta preko 2000....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IvanN kaže...

32GB verzija dostupna u HGspota za 2299 kuna, a 16GB verzija 200kn manje, još samo da dođe 3G verzija

Zasto se stalno govori da je Apple skup? Ajmo napravit jednu racunicu:

Znaci Nexus7 osnovna verzija od 16gb kod nas dode 2100kn a u Americi 200$.

Kada podijelimo 2100 sa 200 ispada da 1 americki dolar u Hrvatskoj placas 10.5kn.

2100/200=10.5

A sada u Hrvatskoj iPad 3 dode 3900kn pocetna verzija od 16gb, dok u Americi 500$.

Kada podijelimo 3900 sa 500 ispada da jedan americki dolar u Hrvatskoj placas 7.8kn.

3900/500=7.8

Iz ovog se lijepo vidi gdje se bolje prolazi, a stalno se prica kako Apple najvise muze svoje korisnike. U Americi mozda nije takvo stanje ali ovdje jest i ja po tome gledam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 18:02 (gamer34).
17 godina
Ovdje nije nitko rekao da je Apple skup, već naši trgovci
14 godina
Mitch kaže...
Ovdje nije nitko rekao da je Apple skup, već naši trgovci

Pa gle al stalno se prica blabla ajpl skuplji nja nja nja, ali sada kad ispade da je android skuplji i manje isplativ, onda ce rade trgovce krivit, a mene iskreno briga kakvo je stanje u americi vec ovdje gdje je andorid manje isplativ.

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
IvanN kaže...

Zasto se stalno govori da je Apple skup? Ajmo napravit jednu racunicu:

Znaci Nexus7 osnovna verzija od 16gb kod nas dode 2100kn a u Americi 200$.

Kada podijelimo 2100 sa 200 ispada da 1 americki dolar u Hrvatskoj placas 10.5kn.

2100/200=10.5

A sada u Hrvatskoj iPad 3 dode 3900kn pocetna verzija od 16gb, dok u Americi 500$.

Kada podijelimo 3900 sa 500 ispada da jedan americki dolar u Hrvatskoj placas 7.8kn.

3900/500=7.8

Iz ovog se lijepo vidi gdje se bolje prolazi, a stalno se prica kako Apple najvise muze svoje korisnike. U Americi mozda nije takvo stanje ali ovdje jest i ja po tome gledam.

A da usporedimo cijenu proizvodnje jednog i drugog uređaj pa da pričamo ko više muze korisnike

tablet / komponente / cijena u dućanu / razlika ("zarada")

iPad 4 16GB / 310$ / 629$ / 319$

iPad mini 16GB  / 188$ / 329$ / 141$

Nexus 7 16GB  / 160$ / 249$ / 90$

Ko ga onda sad više dere.

14 godina
IvanN kaže...
A da usporedimo cijenu proizvodnje jednog i drugog uređaj pa da pričamo ko više muze korisnike

tablet / komponente / cijena u dućanu / razlika ("zarada")

iPad 4 16GB / 310$ / 629$ / 319$

iPad mini 16GB  / 188$ / 329$ / 141$

Nexus 7 16GB  / 160$ / 249$ / 90$

Ko ga onda sad više dere.

Iskreno me briga kolko oni zaraduju na prodanom primjerku vec gledam sto je isplatljivije. Da se cijena iPada racuna po istoj racunici kao kod Nexusa iPad bi umjesto 3900kn kostao 5250kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 10:42 (XXX-Man).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice