Google i LG rade na Nexus Tabletu, kao sto kazu biti ce "state-of-the-art".
Pogoniti ce ga Google Android 3.0 Honeycomb, a po meni je ovaj tablet pun pogodak..bar sto se tice izgleda.
Izvor: geek.com
Google i LG rade na Nexus Tabletu, kao sto kazu biti ce "state-of-the-art".
Pogoniti ce ga Google Android 3.0 Honeycomb, a po meni je ovaj tablet pun pogodak..bar sto se tice izgleda.
Izvor: geek.com
Imam dojam da Google poprilicno neozbiljno dozivljava to trziste sta je stata jer ono ima ogroman potencijal
Imam dojam da Google poprilicno neozbiljno dozivljava to trziste sta je stata jer ono ima ogroman potencijal
Je istina, makar su napravili dobre uredaje u suradnji sa HTC-om, Samsungom i sada sa LG-em.
Ovaj tablet je ipak nesto drugacije nego sve sto su radili i po meni izgleda predivno...u svakom slucaju ovo mi je bolji (citaj: ljepsi) uredaj nego je to npr. Samsung Galyxy tab.
Nexus ovim svojim minimalizmom uistinu izgleda predivno i za sada mi je definitivno najljepsi tablet....imho (naglasavam ovo imho) ljepsi i od iPada.
Vidjeti cemo samo kakav ce biti harveraj u njemu i kako ce raditi kada bude gotov.
Neće raditi. To je LG.
Ni sam nisam neki "fan" LG-a nit vjerujem njihovim uredajima, ali ovo mi izgleda poprilicno dobro.....no tu je i Google u igri pa nebi trebali zeznit cijeli projekt posto se ulaze dosta love u tako nesto.
Ni sam nisam neki "fan" LG-a nit vjerujem njihovim uredajima, ali ovo mi izgleda poprilicno dobro.....no tu je i Google u igri pa nebi trebali zeznit cijeli projekt posto se ulaze dosta love u tako nesto.
Znam ali tu je ipak LG-jeva reputacija koju će teško maknut. Kada mi dođe par komada na popravak a da nisu krepali sami od sebe, skidam kapu LG-u jer onda su poboljšali kvalitetu. Do tada, zaključak ostaje.