Google i LG zajedno rade na Nexus tabletu

poruka: 6
|
čitano: 1.030
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Google i LG rade na Nexus Tabletu, kao sto kazu biti ce "state-of-the-art".

Pogoniti ce ga Google Android 3.0 Honeycomb, a po meni je ovaj tablet pun pogodak..bar sto se tice izgleda.

Izvor: geek.com

Nexus Nexus
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Google i LG zajedno rade na Nexus tabletu

Imam dojam da Google poprilicno neozbiljno dozivljava to trziste sta je stata jer ono ima ogroman potencijal 

15 godina
Orinem kaže...

Imam dojam da Google poprilicno neozbiljno dozivljava to trziste sta je stata jer ono ima ogroman potencijal 

Je istina, makar su napravili dobre uredaje u suradnji sa HTC-om, Samsungom i sada sa LG-em.

Ovaj tablet je ipak nesto drugacije nego sve sto su radili i po meni izgleda predivno...u svakom slucaju ovo mi je bolji (citaj: ljepsi) uredaj nego je to npr. Samsung Galyxy tab.

Nexus ovim svojim minimalizmom uistinu izgleda predivno i za sada mi je definitivno najljepsi tablet....imho (naglasavam ovo imho) ljepsi i od iPada.

Vidjeti cemo samo kakav ce biti harveraj u njemu i kako ce raditi kada bude gotov.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
odjavljen
win32 kaže...
kako ce raditi kada bude gotov.

Neće raditi. To je LG. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina

Ni sam nisam neki "fan" LG-a nit vjerujem njihovim uredajima, ali ovo mi izgleda poprilicno dobro.....no tu je i Google u igri pa nebi trebali zeznit cijeli projekt posto se ulaze dosta love u tako nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
win32 kaže...

Ni sam nisam neki "fan" LG-a nit vjerujem njihovim uredajima, ali ovo mi izgleda poprilicno dobro.....no tu je i Google u igri pa nebi trebali zeznit cijeli projekt posto se ulaze dosta love u tako nesto.

Znam ali tu je ipak LG-jeva reputacija koju će teško maknut. Kada mi dođe par komada na popravak a da nisu krepali sami od sebe, skidam kapu LG-u jer onda su poboljšali kvalitetu. Do tada, zaključak ostaje.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice