- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iskreno, meni ne trebaju...
Toolbare, ima to neku zanimljivu svrhu osim zauzimanja prostora?
po njima se moze vidjeti koliko se koji korisnik brine o svom kompu :D
Meni iskreno isto ne trebaju,no što je još gore nisu onu prikeljeni ispod addres toolbara ko u exploreru vec je on u javascripti tako da kad ucita Google,a nakon sto ga je ucitalo pocne ucitavat toolbar.Oni sa Toolbarima navlače samo viruse.
Mom frendu te gluposti zauzmu pol ekrana xDDD
Mom frendu te gluposti zauzmu pol ekrana xDDD
Sth like that :D
xD
Ne koristim Chrome, ali znam da je minimalistički browser pa što će mu ti toolbari?
Neznam ni ja što će mu toolbari.Najbolji je bez njih :)
Toolbari .
Nikad ih nisam volio jos pogotovo kad dodem kod nekoga pa ih ima 5-6 odmah mi dode zlo.
Samo bezveze skupljaju prašinu
To je ono skidaju puste programčiće, a neznaju untickat instal bla-bla toolbar. A i kad ga instaliraju neznaju ga gasit. Svaki put dodjem kod frenda bar 5,6 novih pa mu cistim i nikako ga naucit pameti da ne instalira gluposti koje dolaze s drugim aplikacijama, ali za njega samo postoji next, I agree i Finish.
Ja sam bas mrzio toolbare sve do juce, juce sam otkrio tako dobar toolbar da sam se odusevio, zove se MojBuk ima preko 200 balkanskih kanala sto je veoma cudno i naravno imaju i strane kao sto su CNN, discovery i nesto tipa toga. Jos ima nekih funkcija kao sto je radio, igre integracija sa fb i youtube.