Facebook se ipak ne gasi

poruka: 75
|
čitano: 15.786
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Ovih dana se šuškalo kako je osnivač Facebooka Mark Zuckerberg, rekao da će se Facebook 15. ožujka ove godine ugasiti, kako bi se vratio svom starom životu. Mnogi nisu povjerovali u to, a ove glasine su opovrgnute od strane Facebooka.

Internet News Blog, Mashable piše kako ove glasine nisu točne te da je tu netočnost potvrdio Larry Yu – Facebookov direktor korporativnih komunikacija. Naime ovaj je News Blog poslao e-mail direktno Facebooku s pitanjem o gašenju 15. ožujka. Facebook je potvrdio da se ova mreža ne gasi.

Čini se kako su ove glasine izvor web stranice koja je već poznata po lažnim vijestima, poput trudnoće supruge Barack Obame, napadima vanzemaljaca i sl.

Podsjetimo se na vrijednost Facebooka. Prije par dana smo objavili vijest daFacebook vrijedi do 50 milijardi dolara. Bi li Mark zaista ugasio ovu popularnu mrežu koja vrijedi toliko?

Piše: webosfera.net

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Facebook se ipak ne gasi
joze kaže...

Ovih dana se šuškalo kako je osnivač Facebooka Mark Zuckerberg, rekao da će se Facebook 15. ožujka ove godine ugasiti, kako bi se vratio svom starom životu. Mnogi nisu povjerovali u to, a ove glasine su opovrgnute od strane Facebooka.

Internet News Blog, Mashable piše kako ove glasine nisu točne te da je tu netočnost potvrdio Larry Yu – Facebookov direktor korporativnih komunikacija. Naime ovaj je News Blog poslao e-mail direktno Facebooku s pitanjem o gašenju 15. ožujka. Facebook je potvrdio da se ova mreža ne gasi.

Čini se kako su ove glasine izvor web stranice koja je već poznata po lažnim vijestima, poput trudnoće supruge Barack Obame, napadima vanzemaljaca i sl.

Podsjetimo se na vrijednost Facebooka. Prije par dana smo objavili vijest daFacebook vrijedi do 50 milijardi dolara. Bi li Mark zaista ugasio ovu popularnu mrežu koja vrijedi toliko?

{#}Šmrc,a baš mi pokvari raspoloženje{#}

Chuck Norris je uspio hakirati 4chan
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 13:37 (Lazoooo).
17 godina
Facebook se ipak ne gasi

može ugasiti FB mrežu samo zato što jednostavno može :D

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad mi je laknulo ;)

:)
15 godina
Facebook se ipak ne gasi

E sad mogu popit kavu proterušu ;)

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Ja se nebi bunio da se facebook gasi.Ljudi bi vise izlazili van i upoznavali se a ne sve preko facebooka i facebookove kutije :))

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN

7 1 hvala 0
15 godina
svatko s imalo mozga je to zaključio i prije...
Acta, non verba.
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

ja bih volio da se facebook ugasi.Its making your life binary!

Dont bug me!

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Prije 5 godina:

ONA: "Hey, ja sam XXX. Čime se baviš, gdje radiš itd."

Danas:

ONA: "Hey, imaš fejs?"

Facebook -> ne treba mi.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

neće ugasiti već prodati nekome a i ako se ugasi imaš već sličnih stvari a i  google će pokrenuti nešto slično tako se fejseri nebrinite  samo fejsajte mada sam ja da se ugasi jer šta su natrpali u to nema više smisla da nema tih igara u njemu još i nekako a sa igrama su te zakovali za komp satima i samo ti guraju nove igre i tako u nedogled 

ja sam da se ugasi biće mi lakše u kući doći do kompa hihihi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Već je bilo rečeno.

"Nismo mi te sreće"

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Facebook se ipak ne gasi

Koristim FB već par godina i mogu samo reći da nemate najblaže veze čemu on služi - ako ste normalna osoba; kontaktima sa ljudima koje inače ne stigneš vidjeti, što zbog posla, što zbog udaljenosti. Zamijenio mi je i Skype i MSN. Imam kćer tinejđericu, i u razgovoru s njom sam skužio da njima fejs u biti služi da se dogovore gdje će se naći i što da donesu :) a poslije online još brbljaju o tome kak im je bilo i komentiraju fotkice.

Što se "aplikacija" tiče, na osobi je da odabere hoće li ih koristiti ili ne. Da su zarazne, jesu. Da su gubitak vremena - o tome neka sudi netko drugi, samo ću skrenuti pažnju na ljude na ovom forumu i koliko vremena "gube" uz WoW, CoD i slične igre, meni je to, iz moje perspektive, potpuno isto.

Tak da... olakšajte malo napad, ne želite ga koristiti, OK, no obzirom da ga ne koristite... :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
29 1 hvala 2
17 godina
neaktivan

Kako si ti komunicirao prije face-a? Koliko si bi vani druzio se F2F? Setao? A koliko to sad tvoja djevojcica radi? Sa koliko drugarica dnevno provede u razgovoru f2f?

:)
16 godina
neaktivan
Ma tko ga želi ugasiti zna kako se briše acc, ne treba mu Zuckberg ili kak se već zove, da ugasi FB...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Koristim FB već par godina i mogu samo reći da nemate najblaže veze čemu on služi - ako ste normalna osoba

To smo vec utvrdili 100 puta, ali i dosli smo do zakljucka da je malo normalnih osoba na faceu.

Mene ne zivciraju te klinke koje photoshopiraju slike, bacaju neke fufi statuse, lajkaju sve zivo i glume(izbrisem ih i ko ih hebe) nesto nego me zivcira ta cinjenica da danas je facebook svugdje prisutan i svugdje sve pojavljuje i svi znaju za to. kao sto kolega kaze iznad "danas te cura pita: heyy imas face?" i zivcira me sve te integracije na mobitelima sa drustvenim mobitelima, danas facebook postaje kao nekakav standard to mene muci ako me razumijete.

onda mi je mutavo kad netko kad pocini neko samoubojstvo idu pogledat na face dali je ostavio kakav status, zatim moj bratic je u srednjoj skoli proslu godinu dobio ukor kao i jos nekoliko desetaka ucenika jer su napravili neku grupu na skolu i stavljali gore slike. ugl. to je meni mutavo.

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

na to se i misli.Bolje je meni bilo djetinstvo kad se "nekoć telefonima" dogovaralo za izlaske itd.Mislim kako facebook izraziti lošim.Ono za dogovore meni je msn puno bolji, ili skajp svejedno.Ali facebook ipak zadire previše u privatnost i nekako je, ma apsolutno je bedasto stavljati slike iz wc-a i groblja i Bog te pita odakle sve.Mislim, šta nekog briga kako meni kuća izgleda, zanima te ? Dođi pa vidi, popit ćemo nešto i pričati.A ne da na chatu nekgo nešt pitam i strepim pol sata u nadi da će odgovoriti.Ono nemožeš dočekati da piše ono "user x is writing a message".A ta se pojava događa kod onih koji pričaju sa 100 ljudi istovremeno.Thats oversocial...

Dont bug me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Da sam na Markovom mjestu još bi godinu-godinu i pol održaval taj famozni fejs, stavil koju novinu i nakon toga ga prodal jer s vremenom bude ko i sve druge društvene mreže propao.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Facebook se ipak ne gasi
Ma Marka boli ku*ac za fejs,njemu je do para
Chuck Norris je uspio hakirati 4chan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Facebook se ipak ne gasi

Al ga svi volite seruckat...

Normalno da zbog puno korisnika ima i puno kretena, ali zašto to facebook kao društvenu mrežu kod vas svrstava na takav omraženi položaj, nije mi jasno. Dodaješ ljude koje znaš, i za koje znaš da su normalni i nema problema. Koliko mi je samo puta oko škole pomogao... Dok smo prije informacije razmjenjivali SMS-om, sada se to isto potpuno besplatno radi uz pomoć facebooka.. Uz to, stvarno puno ljudi ima aktivni account, tako da je i komunikacija znatno olakšana.

Ogromno i tehnološko i idejno postignuće koje bi u IT-u, s obzirom na zaradu, ekspresnu popularnost i ogroman broj korisnika, trebalo imati respekt, a ne da se po istome uglavnom pljuje.

Kažem, to što se tamo okuplja i maloumna ekipa, je drugi problem i nema veze s facebook-om kao takvim, već s društvom koje je sve više u banani, a dobilo je pristup internetu. Da se nisu okupili na facebooku, okupili bi se negdje drugdje.

Btw. - @autor teme:

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 17:31 (DamageHigh).

2 0 hvala 0
15 godina
Facebook se ipak ne gasi

svi bi htjeli da se ugasi FB, a zasto ga koristite onda?

meni je to TOLIKO JADNA STVAR, nebi imao ni da me prisile...evo primjer: ljudi sa faxa si salju materijale, salabahtere i kozna sta jos preko FB-a i tlace me da napravim...ma nema te sile zbog koje cu napraviti to...nek se gone svi!

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina

Zašto?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Meni i dalje ne ide u glavu kak je itko popušio ovu glupost da se FB gasi? Po kojim se kriterijima ta vijest uopće pojavila tu na ovom podforumu? Pa da je sam Facebook objavil tu vijest, ne bi im vjeroval. Da je tu vijest objavil bilo CNN bilo BBC bilo NY Times, ne bi vjeroval. Reći da se FB gasi je isto što i reći da se SAD rascjepljuju na 50 nezavisnih država...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Facebook se ipak ne gasi

Šta ste se stisli?{#}

1 0 hvala 0
15 godina
Facebook se ipak ne gasi

tko hoce neka ga koristi, tko nece ne mora i neka ne pljuje po njemu ... koliko mi je samo fejs prek moba ustedio para ..... alaaa .... mnogo mnogo puno .... facebook zer0 rules :)))

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Facebook se ipak ne gasi

95% ljudi su kripli na fejsu da je to strasno

to je stranica za egoiste i samopromotore

phickice se naslikavaju kao kim kardasian

momčići se naslikavaju sa plasticnim pistoljima kraj tatinih golfova

puno ljudi ima vise acc-a da uhode određene osobe

ti ljudi na fejsu kreiraju svoj idealni svijet u kojem su savrseni,slike naturpijane do jaja PS-om,sve je idealno i bas kako treba biti.kad izadu u stvarnost,sve je drukcije,vise najednom nisu toliko bitni,gube se u prosječnosti.zato im je face sve u zivotu.

naravno ima izuzetaka i mislim da ga cukerberg nije ovako zamislio.

ja osobno ga nikad necu otvorit,onaj tko mi je bitan i tko mi je prijatelj s njim se i čujem.zaboli me qurčina gdje i sta radi te s kim se naslikava kolega/kolegica iz osnovne kojeg nisam vidio 10 godina.a u krajnju ruku ni ne želim.

znam da sam nekima upravo shebao smisao života ali tako vam je to dječaci i djevojčice

13 2 hvala 3
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

e bugonja, ovo je čisti objektivni i realni prikaz facebooka.Naravno nema šta, istina!Mogli bi mi tako uslikati bubamaru na veš mašini i tagat sve sa foruma {#}

Dont bug me!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

kada sam cuo da se gasi bio sam se obradovao. Volio bi da se ugasi, vise bi vremean provodio sa frendovima uzivo a n preko fb-a :))

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...

e bugonja, ovo je čisti objektivni i realni prikaz facebooka.Naravno nema šta, istina!Mogli bi mi tako uslikati bubamaru na veš mašini i tagat sve sa foruma {#}

Evo ti jedna malo prije slikana. <sarcasam>Nije veš mašina pa nije tolko seksi, ali jako lajkam, nije nešto dobra fotka, ali nema veze, pišite samo komentare, a ako ti se ne sviđa, šuti! </sarcasam>

A sad fakat, evo je, malo prije slikano.

Idemo se taggat, bring it on!!!

:) :)
Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 22:00 (1domagoj1).
17 godina
logic kaže...

Kako si ti komunicirao prije face-a? Koliko si bi vani druzio se F2F? Setao? A koliko to sad tvoja djevojcica radi? Sa koliko drugarica dnevno provede u razgovoru f2f?

Ovisi na kakvu komunikaciju misliš. I dalje komuniciram sa ljudima IRL, što se izlazaka tiče imam druge prioritete jer sam ipak gospon u godinama :) i imam malu bebu doma. Davnih dana sam sa raznim ljudima online komunicirao preko IRCa, neko vrijeme ICQ... znali bi se naći negdje i otići na cugu.

Moja kćer, da smije, više bi vremena provodila vani nego doma. Koliko ima frendova, ne znam, upoznao sam jedan manji dio njenih prijatelja koji stanuju u blizini, neki su iz osnovne škole, neki iz srednje, neki su jednostavno "iz društva"...

Nisam siguran zašto želiš prikazati Facebook kao nešto loše. Stvarno te nitko ne tjera da ga koristiš, slobodno ga ignoriraj i dalje. A budala ima puno, nevezano za Facebook.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
joze kaže...

kakva glupost, ako se želi vratit svojem starom životu nek proda facebook!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice