Facebook malware nudi lažne Google+ pozivnice

poruka: 14
|
čitano: 1.943
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Oprez!
Nije trebalo proći dugo vremena da spameri počnu iskorištavati poželjnost novopredstavljenog Google+ servisa, koji se još uvijek može koristiti isključivo putem pozivnica. Na Facebook je lansirana lažna aplikacija Google Plus Direct Access koja traži od korisnika da posjeti određenu lokaciju i “lajka” je kako bi dobio pristup servisu i pedeset pozivnica. Naravno, nikada ih ne dobije, nego autor aplikacije dobije korisnikove podatke.

BitDefender tvrdi kako je do sada zabilježeno preko 15.000 žrtava za manje od 24 sata.

Još jednom, budite oprezni. Sve što na Internetu zvuči previše dobro da bi bilo istinito - obično i nije.
Vrbaa'''
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Oprez!
umm a zasto bi google plus invite bilo previse predobro da bi bilo istinito? Mislim pretjerivat ne moramo jel... No hard feelings...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina

oni koji se uopce uclanjuju u takve grupe su stvarno maloumni..pa kolko trebas bit glup da u taka sranja povjerujes??

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Oprez!
24v kaže...
umm a zasto bi google plus invite bilo previse predobro da bi bilo istinito? Mislim pretjerivat ne moramo jel... No hard feelings...

Mislim, nije pretjerivanje. Ako si ga koristio... NHF. Naspram FB-a, nebo i zemlja.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan

Nemaju drugog posla pa rade bilo kakve aplikacije kojima kradu podatke {#}

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Facebook malware nudi lažne Google+ pozivnice
Marko :D kaže...

A čuj, uvijek se na budalama i naivcima moglo lako zaraditi...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina

A činjenica je da je na fejzbuku 95% onih koji o IT-u znaju samo tri stvari: Upaliti komp, otići na prokleti fejzbuk i ugasiti komp.  {#}

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan

Moraš biti izuzetno pametan i očekivati na fb pozivnicu za google+

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
...
Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
haha ma i dalje ne kuzim to tvoje pretjerivanje... Topla voda je vec izmisljena...neznam sad ono dal treba izmislit jos i malo topliju vodu..? Ne nisam koristio g+, a i neeeeda mi se jer ono mi se cini u stilu "been there,done that" :)
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan

Znači nisi koristio i "čini" ti se? Prekrasno, pa onda o čemu uopće razgovaramo?

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Marko :D kaže...

A čuj, uvijek se na budalama i naivcima moglo lako zaraditi...

Istina. :)

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
15 godina
sudy_freak kaže...

A činjenica je da je na fejzbuku 95% onih koji o IT-u znaju samo tri stvari: Upaliti komp, otići na prokleti fejzbuk i ugasiti komp. {#}

živa istina... zato je i profesor često znao pitat moj razred jesu li tehničari za fejs ili za računalstvo... mi učimo photoshop a oni vise na fejsu ko da doma nemaju komp i još doma ne vise min 5 sati na njemu

★★★★★☆
16 godina
neaktivan

a možda će im face jednog dana dati kruha tko zna

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice