Eto, Cuki iskeširao milijardicu dolara za famoznu aplikaciju, donedavnu privilegiju samo jabučara.
A taman sam je htio isprobati na svojem Androidu... 
http://www.techradar.com/news/software/applications/facebook-buys-instagram-for-1-billion-1075310
Eto, Cuki iskeširao milijardicu dolara za famoznu aplikaciju, donedavnu privilegiju samo jabučara.
A taman sam je htio isprobati na svojem Androidu... 
http://www.techradar.com/news/software/applications/facebook-buys-instagram-for-1-billion-1075310
a najbolje je sto je aplikacija bezveze.
Zamislite developera Instgram aplikacije, imao ideju koju je kvalitetno prelio u aplikaciju i u par god. postao milijarder, hebemti zivot 
Sada će sve l00dache biti umjetničke fotografkinje i bez dslr-ova.
Sada će sve iOvce ponovo ludjeti, kao što su i zbog Android aplikacije, jer više neće oni jedini moći biti umjetnički fotografi bez dslr-ova.
sad neznam tocno ako aplikacija ima tool za povecanje cica...
sad neznam tocno ako aplikacija ima tool za povecanje cica...
Znaci, tako cu da zaradim svoj prvi milion.
Hvala na ideji.
a najbolje je sto je aplikacija bezveze.
I ovakve aplikacije zarade milijarde.
Da li je netko instalirao ovu aplikaciju na svoj Android mob? Da li je bolja od recimo Camera 360 ili FX camera?
Da li je netko instalirao ovu aplikaciju na svoj Android mob? Da li je bolja od recimo Camera 360 ili FX camera?
Nije. Zapravo je lošija od gotovo svih ostalih.Čak na na iOS nije najbolja, ali neke to zadovoljava izgleda.
Ne shvaćam ovu matematiku.
Milijarda? Križam se, a ateist sam 
Sada će sve l00dache biti umjetničke fotografkinje i bez dslr-ova.
Sada će sve iOvce ponovo ludjeti, kao što su i zbog Android aplikacije, jer više neće oni jedini moći biti umjetnički fotografi bez dslr-ova.
Kakve veze ima dslr i umjetnicka fotografija? :)
Ne shvaćam ovu matematiku.
Milijarda? Križam se, a ateist sam 
Jednostavno - ako imas kapital za ulaganje, bolje je platiti sad 1 mlrd. za najbrze rastucu drustvenu mrezu od 30+ mil. korisnika, nego cekati da konkurencija (google, MS) da svoju ponudu ili cekati da mreza naraste na 100+ mil. korisnika i onda platiti 2 mlrd. za nju :)
Sama aplikacija je tu obican front-end, sporedna stvar, osim sta je brza, jednostavna i funkcionalna i ljudi je ocito vole vise nego druge (30 mil korisnika, na samo jednoj platofrmi - iPlatformi).
Baš mi se ne sviđa ovo.