Facebook blokirao TOR.

poruka: 12
|
čitano: 2.192
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Facebook blokirao TOR.

Kao sto i naslov kaze facebook je blokirao TOR i trenutno se vise ne moze preko TOR-a uopce pristupiti facebooku. Ujutro je jos sve funkcioniralo kolko - tolko normalno no od popodne se vise ne moze na fb nikako. I proteklih par dana je takoder bilo problema sa pristupom na fb preko TOR-a i raznih proxya.

https://blog.torproject.org/comment/reply/701/24745

2 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Facebook blokirao TOR.

Ode i fb u onu ...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook blokirao TOR.

Koji k je TOR?

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook blokirao TOR.
TIR669 kaže...

Koji k je TOR?

Nešto šta ti neznaš.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Facebook blokirao TOR.

Tor is free software and an open network that helps you defend against a form of network surveillance that threatens personal freedom and privacy, confidential business activities and relationships, and state security known as traffic analysis

nije ni cudo sto ga je fb blokirao {#}

the sound of engine is cure for everything!

8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Facebook blokirao TOR.
Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Koji k je TOR?

TOR je jedna fantasticna stvar, cim prije se informiraj.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
15 godina
neaktivan
Facebook blokirao TOR.

A ispričavam se ljudi,mislio sam da je tor već općepoznata stvar.

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
1domagoj1 kaže...

TOR je jedna fantasticna stvar, cim prije se informiraj.

S jedne strane da, dok se ne upotrebljava u "one" svrhe. A TOR se danas više koristi u "one" svrhe nego za ono što ga se predstavlja {#}

17 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

S jedne strane da, dok se ne upotrebljava u "one" svrhe. A TOR se danas više koristi u "one" svrhe nego za ono što ga se predstavlja {#}

A jbg, sto bi sad svi mi trebali skidati gace da nas guze i nadziru zbog onih par koji zbilja rade neke kriminalne aktivnosti? Tu manjinu koja radi sra*nja nek progone na starinski nacin, a ne da cijelo stanovnistvo stave pod nadzor pa onda ako netko iskoci, hop, ti si taj. Mene nije briga kako ce oni pohapsiti kriminalce, neka ih hapse kako god znaju i umiju, ali nikako na nacin da sve ljude potrpaju pod nadzor jer je tako "lakse". Netko je u nekoj drugoj temi stavio citat: "Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin" - dakle TOR ima ogroman plus od mene bez obzira sto se koristi u "one" svrhe.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
15 godina
neaktivan
Facebook blokirao TOR.

Tor je svakako zakon stvar,ali nebi ga se trebalo koristit uz uključene javascript plugine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook blokirao TOR.

Samo kažem da ima i negativnu stranu ko i sve ostalo.

Ništa se nebi trebalo koristiti s unaprijed uključenim JS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice