Dostupan GOOGLE+

poruka: 19
|
čitano: 2.220
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Dostupan GOOGLE+

dostupan google+

Mozilla Firefox

0 0 hvala 3
16 godina
Dostupan GOOGLE+

­

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan GOOGLE+

Upravo sam primijetio http://www.bug.hr/forum/topic/internet/google-invites/106006.aspx?page=19&jumpto=2287545&sort=asc&view=flat

(evo stavit ću sliku i ovdje) - pojavila se ova plava strelica klik na nju vodi do g+

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:00 (brixy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dostupan GOOGLE+
Mozilla-Firefox kaže...

dostupan google+

j

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:08 (pbandov).
14 godina
neaktivan
Dostupan GOOGLE+

Samo za 18+ a ja imam 17 {#}

Google, Y U NO remove age restriction? Google, Y U NO remove age restriction?
Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 1:01 (WhiteShadow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nije mi jasno to ogranicenje u godinama, uostalom stvar izgleda kao kopija facebooka. Nisam bas puno cackao po njemu mozda je bolji, to cemo sutra ujutro.

17 godina
neaktivan
C.M.M.Rayne kaže...

nije mi jasno to ogranicenje u godinama, uostalom stvar izgleda kao kopija facebooka. Nisam bas puno cackao po njemu mozda je bolji, to cemo sutra ujutro.

stvar je nadasve dosadnija od facebooka ali samo zato jer nema puno korisnika na njemu, ili ima samo reda radi...

potpis :D
15 godina
neaktivan
Dostupan GOOGLE+

pazite, gugl hoće preuzeti kontrolu nad cijelim internetom, pa tako i moraju eliminirati konkurente. Sad, fejs baš neće tak lako otić, ali pošto smo mi kao ljudi genetski takvi da volimo isprobavati nove stvari, tako će svatko tko ima fejs imati i gugl+. I s vremenom sve više i više prelaziti. Ništa nije vječno, također i mypsace je bio popularan...iako puno manje i kraće od fejsa samog, no ipak...

1 0 hvala 0
15 godina
pbandov kaže...

pazite, gugl hoće preuzeti kontrolu nad cijelim internetom, pa tako i moraju eliminirati konkurente. Sad, fejs baš neće tak lako otić, ali pošto smo mi kao ljudi genetski takvi da volimo isprobavati nove stvari, tako će svatko tko ima fejs imati i gugl+. I s vremenom sve više i više prelaziti. Ništa nije vječno, također i mypsace je bio popularan...iako puno manje i kraće od fejsa samog, no ipak...

Kao i IM-inga. MSN je vladao tim područjem do unazad 2godine. Prije su mi svi bili na msn-u, a sada dnevno možda bude troje prijatelja.

Ništa u svijetu informatike nije vječno.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...

mi smo ljudi da cemo ostat na onom sta nas zadovoljava...

a face je definitivno bolji jer je popularniji...

ja iskoreno nemam zivaca i volje se zaj... sa nekim krugovima i listama... kad mi netko treba ja mu se javim i to je to

potpis :D
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
pbandov kaže...

Kao i IM-inga. MSN je vladao tim područjem do unazad 2godine. Prije su mi svi bili na msn-u, a sada dnevno možda bude troje prijatelja.

Ništa u svijetu informatike nije vječno.

prijatelju, samo mali ispravak :)

Svugdje je tako, i oduvijek bilo XD

a za msn, meni je to jako žao. Isto imam oko troje četvero ljudi koji nešto i kažu. Malo se i trudim oživit ga ali nema tu puno nade :(

16 godina
protjeran
Dostupan GOOGLE+

zalite za IRC-om (koji se jos donekle i koristi) ,a ne za usranim MSN-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

zalite za IRC-om (koji se jos donekle i koristi) ,a ne za usranim MSN-om

IRC se dosta koristi u nekim krugovima, ali vise nije izbor obicnog korisnika, nema bling-blinga pa nije zanimljiv raji... Ja sam bas do prije godinu dana imao 2 vlastita kanala na ecnetu. A koristio preko 6 svakodnevno :D

IRC postaje kao usenet, mjesto na kojem se okuplja underground ekipa, i starkelje koji su se previse navikli da bi presli na nesto drugo :D

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 0:05 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
Dostupan GOOGLE+

Moj guild koristi irc kao primarni. Vole ga i programeri i takva ekipa.

Što se tiče gugl+ vidjet ćemo, imam acc još od bete i dosta ga je korisnika samo isprobalo ali ima i aktivnih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma nis od tog plusa. 99% fejsbukovaca su se jedva naucili koristit fejs, youtube, a neki jos neznaju ni obicni google koristit, a kamoli naucit se na plus. Savladali su fejs i ovo bi im bilo previse tak da nemojte ocekivat neki masni prelazak. Jednostavno je previse ljudi navuceno, a pre mali broj bi htio prec i zasto onda da predu na plus i budu sami tam. Ja sam probao nagovorit svoju ekipu ali nis od toga, neki vele da im se neda privikavat dok drugi ne zele zbog ostalih nezajednickih 'prijatelja' tak da ovo s moje strane nazalost nebude zazivjelo :/ Jedina aktivna osoba na plusu mi je RWJ :)
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Dostupan GOOGLE+

sere mi se vise od tih mreza,jos neki forumas vamo radi neki fejsminusplus kako vec...bilo je fora tih 1i po dan kad je doso fejs al daj coece ne smaraj vise

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dostupan GOOGLE+

ja sam svoj G+ account obrisao 

netreba mi facebook tak da mi niti G+ netreba 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dostupan GOOGLE+

U mojem krugu, razredu, mjestu, svi pričaju o Google+ ali i o predstavljanju novog fejsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan GOOGLE+

irc/msn je sve sto trebam {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice