Još malo pa će i turska sapunica o biografiji psećeg izmeta na cesti, oprostite na izrazu.
neće, sada je HRT počeo sa indijskim, valjda će i ostali pratiti
nema veceg sr.nja od turskih i indijskih serija

@zvjerkan
kaj bi ti?imaš dokumentarnog,filmskog,sportskog i informativnog programa i uopće nisu zastarjeli,pogledaj malo kod susjeda rts 1 i 2,tv cg,bhtv,prema njima je htv bog
neznam kako tebi al hrt-ovci su mi bezveze, još uvjek imaju pralalelnu montažu, znači s kazete na kazetu i tako šta, slika je dosta lošija od rtl-a i nove, :D
Ma da nema uopće slike ne bih gledo rtl i novu tv.
Kad gledam film ,seriju, dokumentarac , siguran sam da neče iskočit reklama.
A o produkciji da i ne pričam, poludio sam kad sam moro gledat ligu prvaka na novoj, komentatori su im malo jači.
Najbolje bi bilo da se počne emitirati neki sportski program npr HRT 3 .. a ne ova gov** od serija...
Evo u zadnje vrijeme sam naučio neke riječi na turskom -_-" ..
ikeđeljar .. neznam kaj je to :D
anee - majka
ahhahahah
jok-ne :D
Znam da zvučim ko idiot, al... :DDD
UKIDANJE TURSKIH SAPUNICA:
5 | SAD |
---|---|
40 | ODMAH |
i flat rate i torrenti
i flat rate i torrenti
Bas, da nema flat-a, ne bi nista znal o novim blockbusterima... TV opce ne gledam, a kolko vidim Doma TV i RTL 2 opce ne mogu ulovit...
samo da ne budu sapunicarski programi, takvih je vec dovoljno
Bas, da nema flat-a, ne bi nista znal o novim blockbusterima... TV opce ne gledam, a kolko vidim Doma TV i RTL 2 opce ne mogu ulovit...
nisam ih još niti pokušao hvatati ne oduševljava me prtjerano "programka shema".
da, zamisli da nemaš internet - gledajući sve naše domaće tv programe ne bi uopće znao što se događau svijetu, a da ne govorimo o novim tv serijama, filmovima i glazbi
samo da ne budu sapunicarski programi, takvih je vec dovoljno
nazalost bit ce
Meni netreba to, samo budu reprizirali ono što je bilo inače na tv. Mogli su dati nekome drugome tko uopče nije na Hrvatskom tržistu nekoj stranoj televiziji i bila bi dobra konkurencija RTL, i Novatv. Možda smanje te reklame jer su mi dosadile, više pogledam reklame nego nešto od filma itd.
Meni netreba to, samo budu reprizirali ono što je bilo inače na tv. Mogli su dati nekome drugome tko uopče nije na Hrvatskom tržistu nekoj stranoj televiziji i bila bi dobra konkurencija RTL, i Novatv. Možda smanje te reklame jer su mi dosadile, više pogledam reklame nego nešto od filma itd.
Da,mrzim kad stave ''film usred reklama''.
Ali mislim da malo prerano osuđujete te nove kanale...
Kolko vidim obićni RTL je u 16:9!...
Kolko vidim obićni RTL je u 16:9!...
da ali htv je ujutro bio, a sad vise nije ;(
A sto se tiče rtl2, trebali su malcoma stavit od 20h do 21h tako da kad mi završi u dobru i u zlu na 1-ici odma prebacim na 2-ku
nego, nego, da pitam, dali ima neka besplatna internet televizija, i dal bi to radilo sa brzinom od 2 mbps (bit ce 4+)
po mogucnosti da ima verzija za linux, ali moze i windows, stavit cu preko winea
pa doma je ženski kanal i kakav bi onda program trebao biti? mislim halo čudite se ko..... ne znam :p
nego, nego, da pitam, dali ima neka besplatna internet televizija, i dal bi to radilo sa brzinom od 2 mbps (bit ce 4+)
po mogucnosti da ima verzija za linux, ali moze i windows, stavit cu preko winea
Ima, ja sam gledao na netu preko browsera tj moraš imati flash, no ima ih više trebaš nači onaj koji ima one kanale koje tražiš i ujedno je stabilan. Nemogu ti dati linkove jer sam to radio prije par mj i sad nemam vremena tražiti.
oprostite na pitanju, ali zanima me.. sad kad je rtl 16:9 format.. da li to znaci da ce na obicnim crt televizijama uvijek biti one dvije crne crte...a samo na nekom lcd-u i plasmi ce slika biti normalna?
Kolko vidim po najavama programa Doma Tv mi zasad nije nesto posebno mozda se kasnije poprave,a RTL 2 vidim od pocetka pocinje s reciklazom starog sadrzaja s RTL-a,pa tako vidim ujutro je Zabranjena ljubav,navecer Rat u kuci,vidim i onaj dokumentarac u epizodama di likovi furaju kamione po ledu,sve vec bilo-dalje mi se nije dalo citat ;) uglavnom ocekivao sam to! Nadam se da ce bar izbor filmova kasnije bit malo bolji kod oba kanala,no zasad mi se cini da cu na ta 2 "nova" kanala ukupno gledat mozda 1-2 emisije
Dobro ce biti. Nema puno nasih programa sa serijama i filmovima.
sudnica, večera za 6 i jezikova juha. sve originalne i nadasve zanimljive emisije. jedna emisija nekadašnjeg branka kockice vrijedi više nego ova dva programa.
ni jedna ni druga tv nemaju dosta sadržaja ni za jedan program a n e za dva!!! REPRIZE....... REPRIZE......... REPRIZE i PUUUUUUUNO REKLAMA!!!!!
odlican pocetak za RTL2, jedan od mojih drazih filmova, danas u 18:00h "Hot Rod" jedva cekam
Ima, ja sam gledao na netu preko browsera tj moraš imati flash, no ima ih više trebaš nači onaj koji ima one kanale koje tražiš i ujedno je stabilan. Nemogu ti dati linkove jer sam to radio prije par mj i sad nemam vremena tražiti.
Samo to mogu reci...
Samo to mogu reci...
stavili su malcoma u 19h..... trebali su njega u 18h, tako da prebacim na u dobru i u zlu u 19h i onda na novu na najbolje godine ;)
Jel ima koja stranica di mogu pogledati raspored na jednoj stranici za sve televizije, HRT1, HRT2, RTL1 RTL2, Nova, doma tv, net tv, jabuka tv . kapital net, i Z1. ma glupo mi je gledati raspored za sve zasebno, prije sam koristio onaj iGoogle Applet a za neke programe na glavnoj google stranici.
Ma tražim raspored koji neče sadržavati gluposti one slike gore dolje itd, bla bla Hoču čistu bijelu stranicu umanjena da bude onak kao maxtv vodić.
d