Doma TV i RTL 2 uskoro

poruka: 437
|
čitano: 170.262
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Doma TV i RTL 2 uskoro
Raspored je užasan,nema čak ni dnevnika ni vijesti da nas bar spasi od dosadnih sapunjara
Ja:Šta da uzmem za 200 kuna.Baba:Uzmi meni za kruh.Ja:Kakav kruh baba,to ti dođe 6 kuna.Baba:budalo za brašo,jaja,mlijeko,germu...
17 godina
Gnjavator komunikacije kaže...
Raspored je užasan,nema čak ni dnevnika ni vijesti da nas bar spasi od dosadnih sapunjara

Još malo pa će i turska sapunica o biografiji psećeg izmeta na cesti, oprostite na izrazu.

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !
17 godina

neće, sada je HRT počeo sa indijskim, valjda će i ostali pratiti

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

nema veceg sr.nja od turskih i indijskih serija {#}

West Side

12 0 hvala 0
15 godina
Sreca pa postoji satelitska televizija..
inox
17 godina
Zvjerkan kaže...
al zagorec kaže...

@zvjerkan

kaj bi ti?imaš dokumentarnog,filmskog,sportskog i informativnog programa i uopće nisu zastarjeli,pogledaj malo kod susjeda rts 1 i 2,tv cg,bhtv,prema njima je htv bog

neznam kako tebi al hrt-ovci su mi bezveze, još uvjek imaju pralalelnu montažu, znači s kazete na kazetu i tako šta, slika je dosta lošija od rtl-a i nove, :D

Ma da nema uopće slike ne bih gledo rtl i novu tv.

Kad gledam film ,seriju, dokumentarac , siguran sam da neče iskočit reklama.

A o produkciji da i ne pričam, poludio sam kad sam moro gledat ligu prvaka na novoj, komentatori su im malo jači.

15 godina

Najbolje bi bilo da se počne emitirati neki sportski program npr HRT 3 .. a ne ova gov** od serija...

Evo u zadnje vrijeme sam naučio neke riječi na turskom -_-" ..

ikeđeljar .. neznam kaj je to :D

anee - majka

ahhahahah

jok-ne :D

Znam da zvučim ko idiot, al... :DDD

UKIDANJE TURSKIH SAPUNICA:

5 SAD
40 ODMAH
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

i flat rate i torrenti {#}

17 godina
robisierra92 kaže...
x18x05x kaže...

i flat rate i torrenti {#}

Bas, da nema flat-a, ne bi nista znal o novim blockbusterima... TV opce ne gledam, a kolko vidim Doma TV i RTL 2 opce ne mogu ulovit...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

samo da ne budu sapunicarski programi, takvih je vec dovoljno

If you are going trough hell....heep going!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Bas, da nema flat-a, ne bi nista znal o novim blockbusterima... TV opce ne gledam, a kolko vidim Doma TV i RTL 2 opce ne mogu ulovit...

nisam ih još niti pokušao hvatati {#} ne oduševljava me prtjerano "programka shema".

da, zamisli da nemaš internet - gledajući sve naše domaće tv programe ne bi uopće znao što se događau svijetu, a da ne govorimo o novim tv serijama, filmovima i glazbi {#}

17 godina
helios2 kaže...

samo da ne budu sapunicarski programi, takvih je vec dovoljno

nazalost bit ce

16 godina
neaktivan

Meni netreba to, samo budu reprizirali ono što je bilo inače na tv. Mogli su dati nekome drugome tko uopče nije na Hrvatskom tržistu nekoj stranoj televiziji  i bila bi dobra konkurencija RTL, i Novatv. Možda smanje te reklame jer su mi dosadile, više pogledam reklame nego nešto od filma itd. 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
15 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Meni netreba to, samo budu reprizirali ono što je bilo inače na tv. Mogli su dati nekome drugome tko uopče nije na Hrvatskom tržistu nekoj stranoj televiziji   i bila bi dobra konkurencija RTL, i Novatv. Možda smanje te reklame jer su mi dosadile, više pogledam reklame nego nešto od filma itd.

Da,mrzim kad stave ''film usred reklama''.

Ali mislim da malo prerano osuđujete te nove kanale...

15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

Kolko vidim obićni RTL je u 16:9!...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zvjerkan kaže...

Kolko vidim obićni RTL je u 16:9!...

da ali htv je ujutro bio, a sad vise   nije ;(

A sto se tiče rtl2, trebali su malcoma stavit od 20h do 21h tako da kad mi završi u dobru i u zlu na 1-ici odma prebacim na 2-ku

15 godina
neaktivan

nego, nego, da pitam, dali ima neka besplatna internet televizija, i dal bi to radilo sa brzinom od 2 mbps (bit ce 4+)

po mogucnosti da ima verzija za linux, ali moze i windows, stavit cu preko winea

तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 3:32 (1337Code_breaker).
16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

pa doma je ženski kanal i kakav bi onda program trebao biti? mislim halo čudite se ko..... ne znam :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

nego, nego, da pitam, dali ima neka besplatna internet televizija, i dal bi to radilo sa brzinom od 2 mbps (bit ce 4+)

po mogucnosti da ima verzija za linux, ali moze i windows, stavit cu preko winea

Ima, ja sam gledao na netu preko browsera tj moraš imati flash,  no ima ih više trebaš nači onaj koji ima one kanale koje tražiš i ujedno je stabilan. Nemogu ti dati linkove jer sam to radio prije par mj i sad nemam vremena tražiti. 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

oprostite na pitanju, ali zanima me.. sad kad je rtl 16:9 format.. da li to znaci da ce na obicnim crt televizijama uvijek biti one dvije crne crte...a samo na nekom lcd-u i plasmi ce slika biti normalna?

If you are going trough hell....keep going!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

Kolko vidim po najavama programa Doma Tv mi zasad nije nesto posebno mozda se kasnije poprave,a RTL 2 vidim od pocetka pocinje s reciklazom starog sadrzaja s RTL-a,pa tako vidim ujutro je Zabranjena ljubav,navecer Rat u kuci,vidim i onaj dokumentarac u epizodama di likovi furaju kamione po ledu,sve vec bilo-dalje mi se nije dalo citat ;) uglavnom ocekivao sam to!  Nadam se da ce bar izbor filmova kasnije bit malo bolji kod oba kanala,no zasad mi se cini da cu na ta 2 "nova" kanala ukupno gledat mozda 1-2 emisije

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

Dobro ce biti. Nema puno nasih programa sa serijama i filmovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doma TV i RTL 2 uskoro

sudnica, večera za 6 i jezikova juha. sve originalne i nadasve zanimljive emisije. jedna emisija nekadašnjeg branka kockice vrijedi više nego ova dva programa. 

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

ni jedna ni druga tv nemaju dosta sadržaja ni za jedan program a n e za dva!!! REPRIZE....... REPRIZE......... REPRIZE i PUUUUUUUNO REKLAMA!!!!!

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

odlican pocetak za RTL2, jedan od mojih drazih filmova, danas u 18:00h "Hot Rod" jedva cekam

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...

linuxuser kaže...
1337Code_breaker kaže...

Ima, ja sam gledao na netu preko browsera tj moraš imati flash,   no ima ih više trebaš nači onaj koji ima one kanale koje tražiš i ujedno je stabilan. Nemogu ti dati linkove jer sam to radio prije par mj i sad nemam vremena tražiti.

http://free-bj.t-com.hr/dido/domaci.htm ;)

17 godina
neaktivan
Evo upravo sam gledao raspored programa tih novih programa... UZAS...

Samo to mogu reci...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Evo upravo sam gledao raspored programa tih novih programa... UZAS...

Samo to mogu reci...

stavili su malcoma u 19h..... trebali su njega u 18h, tako da prebacim na u dobru i u zlu u 19h i onda na novu na najbolje godine ;)

16 godina
neaktivan

Jel ima koja stranica di mogu pogledati raspored na jednoj stranici za sve televizije, HRT1, HRT2, RTL1 RTL2, Nova, doma tv, net tv, jabuka tv . kapital net, i Z1. ma glupo mi je gledati raspored za sve zasebno, prije sam koristio onaj iGoogle Applet a za neke programe na glavnoj google stranici. 

Ma tražim raspored koji neče sadržavati gluposti one slike gore dolje itd, bla bla Hoču čistu bijelu stranicu umanjena da bude onak kao maxtv vodić. 

d

17 godina
neaktivan
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice