Baš sam čitao u auto klubu da 2013 godine možemo ugledati XD Hrvatski elektrićni autić u službi policije,malo smiješno izgleda,s obzirom da se trenutno policija vozi pretežito u Škodi Octaviji,no gledajući s druge strane to je dosta dobar korak izlasku iz krize = )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nece to njih moc potegnut... bar tu kod mene prosjek kg u pajceka je cca 100 bez kosti..
Sa neke gospodarske strane gledano to je pametna odluka iz iz prvog pogleda...
Sa neke gospodarske strane gledano to je pametna odluka iz iz prvog pogleda...
S hrvatske strane gledano, jos jedna prilika da se izvuce od drzave novac, nazalost.....
Koliko si siguran u to?
Ne bih rekao da ti je ovo auto za potjeru, kako i pise za patroliranje, moram priznat da izgleda lijepo mada ne volim policiju, jer sam imao losa iskustva s njima....3 put kad sam bio vani do kasno me vec uhvatili, 2 put me pitali jesam li na drogama, jednom mi nisu vjerovali kad sam rodjen, i derali se na mene, a ni kriv ni duzan :(((
Npr. u gepek stavljaju osumnjicenog/krivca, ili ih otpuse vjetar, ili se 2 12-togodisnjaka zabavi pa ih prevne, ili netko pomisli da je skrivena kamera pa ih istuce...
Neznam za vas, ali meni je auto bas lijep i opasno izgleda, pogotovo felge i diskovi.
treba u njega ubacit 6 litreni v10 motor, proširit ga, bolji ovjes, šire gume, snizit težište i dignut brzinu
mislim da bi murja svakog lovila
Treba im bicikle nabavit malo da dođu u kondiciju.