Doking XD za policiju 2013

poruka: 11
|
čitano: 2.428
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Baš sam čitao u auto klubu da 2013 godine možemo ugledati XD Hrvatski elektrićni autić u službi policije,malo smiješno izgleda,s obzirom da se trenutno policija vozi pretežito u Škodi Octaviji,no gledajući s druge strane to je dosta dobar korak izlasku iz krize = )

More info

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 11:45 (1BIT).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

nece to njih moc potegnut... bar tu kod mene prosjek kg u pajceka je cca 100 bez kosti..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 13:41 (skank666).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sa neke gospodarske strane gledano to je pametna odluka iz iz prvog pogleda...

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Doking XD za policiju 2013
g12356 kaže...

Sa neke gospodarske strane gledano to je pametna odluka iz iz prvog pogleda...

S hrvatske strane gledano, jos jedna prilika da se izvuce od drzave novac, nazalost.....

15 godina
hahahahah,meni je ovo malo smješno ako bude ovakav ko na slici,zamislite potjeru za kriminalcem,ovaj autič bi se prevrnul v prvom zavoju :P
http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
17 godina
crni pauk kaže...
hahahahah,meni je ovo malo smješno ako bude ovakav ko na slici,zamislite potjeru za kriminalcem,ovaj autič bi se prevrnul v prvom zavoju :P

Koliko si siguran u to?

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Ne bih rekao da ti je ovo auto za potjeru, kako i pise za patroliranje, moram priznat da izgleda lijepo mada ne volim policiju, jer sam imao losa iskustva s njima....3 put kad sam bio vani do kasno me vec uhvatili, 2 put me pitali jesam li na drogama, jednom mi nisu vjerovali kad sam rodjen, i derali se na mene, a ni kriv ni duzan :(((

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
16 godina
protjeran

Npr. u gepek stavljaju osumnjicenog/krivca, ili ih otpuse vjetar, ili se 2 12-togodisnjaka zabavi pa ih prevne, ili netko pomisli da je skrivena kamera pa ih istuce...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 17:25 (Mentalist).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam za vas, ali meni je auto bas lijep i opasno izgleda, pogotovo felge i diskovi.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

treba u njega ubacit 6 litreni v10 motor, proširit ga, bolji ovjes, šire gume, snizit težište i dignut brzinu

mislim da bi murja svakog lovila

{#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba im bicikle nabavit malo da dođu u kondiciju.

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
8 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice