Bye Bye Flash...

poruka: 11
|
čitano: 1.249
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bye Bye Flash...

Izgleda da Adobe odustaje od Flasha na mobitelima. http://mob.hr/adobe-odustaje-od-flasha-na-mobilnim-uredajima/

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bye Bye Flash...
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 10:57 (matija656).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bye Bye Flash...

U jednu ruku dobra stvar jer se okreću prema HTML5 i to će dovesti do rapidnog razvoja HTML-a 5, ali u drugu ruku ipak loša stvar. Jer ima stvari koje HTML5 ne može, a flash može..

Di su nestala ona pusta obećanja Adobea o optimizaciji flasha za sve mobitele? Još do prije mjesec dana su to izjavili.

A flash se taman počeo razvijati u dobrom smjeru. Sa ovom 11-kom su unijeli velika poboljšanja i recimo flash igrice trenutno mogu dosegnuti kvalitetu konzola..

Kad kapitalizam dođe po svoje, svi pakuju kofere..

1 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Bye Bye Flash...
EchoOne kaže...

A flash se taman počeo razvijati u dobrom smjeru. Sa ovom 11-kom su unijeli velika poboljšanja i recimo flash igrice trenutno mogu dosegnuti kvalitetu konzola..

Kad kapitalizam dođe po svoje, svi pakuju kofere..

cek oces rec da s ovom novom verzijom flasha igre mogu izgledat isto ili priblizno isto kao na trenutnim konzolama, tipa xbox i PS? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

Bilo je i boljih pojašnjenja i boljih videa, ali trenutno ne mogu pronaći..

EDIT:

Evo ovdje još bolje govore o tome..

Navodno su bili rekli kao će sve ovo doći i na mobitele uz još bolju optimizaciju, ali naravno da o tome teško možeš više naći ikakve informacije..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 11:17 (EchoOne).
17 godina
odjavljen

meh, na poslu sam pa nemam zvuka. dali to mogu shvatit kao pozitivan odgovor?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meh, na poslu sam pa nemam zvuka. dali to mogu shvatit kao pozitivan odgovor?

Pa da. Još je to u razvoju, ali podrška za sve to je tu. Na developerima je da se prihvate posla i naprave igru takve kvalitete u flashu, ili da ju ne naprave. Vrijeme će pokazati..

Veliki je to potencijal jer se igre mogu postaviti online na bilo koju web stranicu, pa bi moglo zaživiti zbog velikog potencijala za marketing..

17 godina
Bye Bye Flash...

Sad kad je napokon stage3D na desktopu (FP11) i jos ga je trebalo staviti na mobile (sto je i najavljeno) oni staju... 

Nije tu problem u Flashu vec u parama. Doduse jos nisam vidio sluzbeni dopis o ovome - mozda je rijec o Flash Liteu :P

Ima nesto i dobro u tome svemu - vise ce se posvetiti AIR-u. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

A gdje su pohvale Jobsu i njegovoj dalekovidnosti?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
segregator...čeka se alen-c i artfull
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen

hvala, to cu sada iskoristavat u fajtu izmedju konzolasa i pc-asa... {#} u browseru cemo moc igrat killzone, gears of war i ostala no brain sranja.. hihihihihihi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice