Još 100god i ja miran... :P
Još 100god i ja miran... :P
Nema šanse 100god,kad je 2012 smak svijeta,taman bug 5 godina napuni.
Takođe svaka čast onom tko uradi ovaj forum,sve 5 forum odličan samo da se neki članovi upristoje i prestanu provocirati druge i bio bih totalno uglađen forum.
Najoriginalniji forum na netu. I sto se tice designa i sto se tice nacina moderiranja
Ipak, ovo je forum sa najmanje trolova po "glavi" [admini i modovi dobro obavlaju svoj posao]
Svaka cast!
Sretan rodendan.
Najbolji forum na balkanu i sire..
Sretan rođendan. Najbolji ste i samo tako nastavite!!!
Tek 3 godine..
dalek je još put s tobom, dragi Buže
ne prođe dan da ne skočim, na Bug. Bilo preko moba, kompa ili nekim drugim načinom. Svaka čast uredništvu časopisa i site te moderatorima foruma!!
Samo tako nastavite!
Sretan rođendan! :)
Ajme nisam znao da je BUG Forum tako mlad.....Tako mlad a tako dobar :D.....Sretan rodjendan
Sretan rođendan
Najbolji IT sajt i forum na Balkanu koji sam našao!
Par meseci pre mog registrovanja na forum sam samo pratio i čitao i na kraju ipak odlučio da se registrujem.
Pozdrav iz Srbije i srećan rođendan :)
eh neka im je sretan i još barem sto ih imali...
ajde ne cmari se
Par meseci pre mog registrovanja na forum sam samo pratio i čitao i na kraju ipak odlučio da se registrujem.
Neznam baš da je ovo najbolji forum jer ima jako puno trollova i u svakoj temi netko mora ispalit neku glupost a u pc ekspert forumu to nisam nikad vidio.
Neznam baš da je ovo najbolji forum jer ima jako puno trollova i u svakoj temi netko mora ispalit neku glupost a u pc ekspert forumu to nisam nikad vidio.
nisu problem trolovi, njih je svugdje i to na lopate, vec moderatori koji(po meni) ne rade svoj posao kako treba tj. generalna politika je takva kakva je a vecini ocito nesmeta, a znas kako kazu ako ne mozes protiv njih pridruzi im se
Moderatori bi mogli biti malo strozi (malo = malo vise). Pogotovo sto se tice tema i poruka tipa "Hocu li moci pokrenuti <umetni neko precjenjenu igru za kojom svi Justin Bieber obozavatelji sline>".
I moram još napisat da pc ekspert forum nema svog Matu hahaha (ja mislim)
Sretan rođendan
Vidim zelja vecine je da se stroze kaznjava.
A kad se stroze kaznjava dolaze peticije i pobune.
I kak sad sve zadovoljit??
Uglavnom ja sam opet tu tak da cu pokusat udovoljit zeljama
HAPPY BIRTHDAY
Meni forum ko forum, onako, osrednje. Navratim na devnoj bazi. U početku sam bio više aktivniji i poznavao ekipu ali kako sam više oko mobitela u početku mi se nije na ovom forumo pokazala ekipa koja kuži tematiku i skime mogo nešto raspravljati, danas neznam situaciju? Najviše što komentiram su dnevne vijeti, te tu i tamo kome pomognemo oko mobitela....
Ubiti ne sviđa mi se ni način vođenja u smislu velikog broja off postova po temama i samih naslova tipa HTC desire, molim pomoć itd... gdje na ostalim forumima na kojima jesam to ne prolazi. Al ovo je BUG forum.
...btw vidim da nas ima nekolicina koji su aktivni i dan danas, od prvog dana
kako vecina kaze cak sam i ja manje aktivan,
ekipa se razisla koja je bila prije dvi godine tako
da i nije vise tako zanimljivo...
BTW
HAPPY BIRTHDAY
He3.14 Birthday..kad će torta
SRETNO U BUDUĆNOSTI BUG
Sretan rođendan Bug forumu i svim onima koji su na forumu 3 godine...